fbpx

Shaktajoogan viikkotunnit Porvoossa

Shaktajoogan viikkotunnit Porvoossa

7.9.–20.12.2020 | OPEN YOGA, Asentajantie 8, 06150 Porvoo

Viikko-ohjelma:
– Ryhdikäs joogatunti 1,5 h maanantaisin 17.30–19.00
– Tasapainottava joogatunti 1,5 h keskiviikkoisin 17.15–18.45
– Energisoiva joogatunti 1,5 h sunnuntaisin 11.00–12.30

Ilmoittaudu tunneille varauskalenterin kautta >>

Tuo mukanasi rennot vaatteet sekä joogamatto, jos sinulla on. Mikäli sinulla ei ole vielä joogamattoa, voit lainata sellaisen joogatunnin ajaksi salilta. Salin ovet suljetaan viisi minuuttia ennen joogatunnin alkua, jotta kaikilla on aikaa asettua rauhassa aloilleen.

Anna itsellesi vapaus olla joogatunnit rauhassa, ikään kuin lomalla, niin että arkielämän asiat jäävät hetkeksi sivuun.

Voit osallistua tunneille kertamaksulla, sarja- tai kuukausikortilla. Ks. korttivalikoima >>

Maksuvälineinä käyvät myös MobilePay, liikuntasetelit ym. -edut esimerkiksi mobiilisovelluksina ePassi, Eazybreak jne.

Tasapainottava joogatunti

Keskiviikkoisin 17.15–18.45

Tunnin pääpainopiste on Tri-dosha -tasapainottavassa sarjassa, joka on koko asanaharjoituksemme ydin ja kaikkien joogasarjojemme äiti.

Tasapainottava sarja sopii jokaiselle ja käy hellästi läpi koko systeemisi palauttaen elimistön ja mielen tasapainon. Sarja tehdään rauhallisesti ja omaa kehoa kunnioittaen. Pikku hiljaa se opettaa vartalollesi erinomaista kehon ergonomiaa, saa rintakehäsi ja koko hengityselimistösi toimimaan saumattomana kokonaisuutena ja häätää stressin systeemistäsi.

Ryhdikäs joogatunti

Maanantaisin 17.30–19 .00

Tunnilla tehdään luuston asentoa linjaava, dynaaminen joogaharjoitus (viyayama / danda flow), joka parantaa myös tasapainoa ja lihasvoimaa sekä lopuksi Tri dosha -tasapainottava asanasarja.

Viyayama on seisten tehtävä sarja, tekee ihmeitä ryhdille ja kehon ergonomialle. Danda flow on kokonaisvaltainen lihas- ja runkoharjoitus, joka on rakennettu intialaisen lääketieteen periaatteiden mukaan vieden samalla elimistöäsi hyvään, tasapainoiseen tilaan.

Energisoiva joogatunti

Sunnuntaisin 11.00–12.30

Energisoivalla tunnilla tehdään päiväaikaan sopiva harjoitus, jonka osana voi olla esimerkiksi pranayama- tai bandha-harjoitteet tai aurinkotervehdys.   

Pranayamaharjoitukset opettavat  kehoasi ratkaisemaan epätasapainon tiloja hengityksen avulla; bandha-harjoitteilla puolestaan lisätään palleasysteemin dynaamisuuutta, minkä avulla viet joogaharjoitustasi harppauksin eteenpäin. Aurinkotervehdys aktivoi koko kehoa ja tarjoaa myös fyysistä haastetta. 

Voit lukea tarkemmin Shaktan joogaharjoituksista täältä >>

 

Shakta Joogakoulu Porvoo Facebookissa >>

Shakta Joogakoulu Porvoo Instagramissa >>