fbpx

Shaktajoogan viikkotunnit Porvoossa

Shaktajoogan viikkotunnit Porvoossa

9.8.–20.12.2021 | LINNUNLAULU, Asentajantie 8, 06150 Porvoo

VIIKKO-OHJELMA
– Ryhdikäs joogatunti 1,5 h maanantaisin 17.30–19.00
– Tasapainottava joogatunti 1,5 h keskiviikkoisin 17.30–19.00
– Lounasjooga 1 h perjantaisin klo 10.30–11.30
– Energisoiva joogatunti 1,5 h sunnuntaisin 10.00–11.30

Lisäksi ohjelmassa noin 2 kertaa kuussa:
– Eteentaivutus & tasapainottava joogatunti 2 h
– Introtunti 1,5 h (etenkin ensikertalaisille)
– Asanaklinikka 30 min (maksuton) 

Ilmoittaudu tunneille varauskalenterin kautta >>

Tuo mukanasi rennot vaatteet sekä joogamatto, jos sinulla on. Mikäli sinulla ei ole vielä joogamattoa, voit lainata sellaisen joogatunnin ajaksi salilta. Salin ovet suljetaan viisi minuuttia ennen joogatunnin alkua, jotta kaikilla on aikaa asettua rauhassa aloilleen.

Anna itsellesi vapaus olla joogatunnit rauhassa, ikään kuin lomalla, niin että arkielämän asiat jäävät hetkeksi sivuun.

Voit osallistua tunneille kertamaksulla (7 € / 30 min), sarja- tai kuukausikortilla. Ks. korttivalikoima sivun alalaidasta.

Maksuvälineinä käyvät myös MobilePay, Smartum- ja Edenred-liikuntasetelit ym. -edut esimerkiksi mobiilisovelluksina ePassi, Eazybreak jne.

 

 

 

 

 

RYHDIKKÄÄLLÄ TUNNILLA tehdään luuston asentoa linjaava, dynaaminen joogaharjoitus (viyayama / danda flow), joka parantaa myös tasapainoa ja lihasvoimaa sekä lopuksi Tri dosha -tasapainottava asanasarja.

Viyayama on seisten tehtävä sarja, tekee ihmeitä ryhdille ja kehon ergonomialle. Danda flow on kokonaisvaltainen lihas- ja runkoharjoitus, joka on rakennettu intialaisen lääketieteen periaatteiden mukaan vieden samalla elimistöäsi hyvään, tasapainoiseen tilaan.

 

 

 

 

 

 

 

TASAPAINOTTAVAN TUNNIN pääpainopiste on tasapainottavassa sarjassa, joka on koko asanaharjoituksemme ydin ja kaikkien joogasarjojemme äiti.

Tri dosha -tasapainottava sarja sopii jokaiselle ja käy hellästi läpi koko systeemisi palauttaen elimistön ja mielen tasapainon. Sarja tehdään rauhallisesti ja omaa kehoa kunnioittaen. Pikku hiljaa se opettaa vartalollesi erinomaista kehon ergonomiaa, saa rintakehäsi ja koko hengityselimistösi toimimaan saumattomana kokonaisuutena ja häätää stressin systeemistäsi.

 

 

 

 

 

 

LOUNASJOOGASSA tehdään harjoitus, joka korjaa ryhtisi ja häätää stressin elimistöstäsi. Tunnin mittainen harjoitus pitää sisällään pienen avaavan ja ryhtiä parantavan alkuosion, jonka jälkeen tehdään lyhyt Tri-dosha tasapainottava sarja. Tasapainottava sarja sopii jokaiselle ja käy hellästi läpi koko systeemisi palauttaen elimistön ja mielen tasapainon. Sarja tehdään rauhallisesti ja omaa kehoa kunnioittaen. Joogaharjoituksesta seuraa reuntoutunut, kirkas ja virkeä olo, joka pysyy.

 

 

 

 

ENERGISOIVALLA TUNNILLA tehdään päiväaikaan sopiva harjoitus, jonka osana voi olla esimerkiksi pranayama- tai bandha-harjoitteet tai aurinkotervehdys.   

Pranayamaharjoitukset opettavat  kehoasi ratkaisemaan epätasapainon tiloja hengityksen avulla; bandha-harjoitteilla puolestaan lisätään palleasysteemin dynaamisuuutta, minkä avulla viet joogaharjoitustasi harppauksin eteenpäin. Aurinkotervehdys aktivoi koko kehoa ja tarjoaa myös fyysistä haastetta.

 

 

 

 

 

 

Voit lukea tarkemmin Shaktan joogaharjoituksista täältä >>

 

HINNAT

Sarjakortit:
1 leima = 30 min
– 20 leiman kortti 109 € (1 h = 10,90 €, 1,5 h = 16,35 €)
– 50 leiman kortti 219 € (1 h = 8,76 €, 1,5 h = 13,14 €)
Kuukausikortit:
– Jatkuva Rajaton Porvoo 119 € / kk (joogatunnit Porvoossa)
TARJOUS! Jatkuvan Rajattoman 1. kuukausi 109 €
– Rajaton Porvoo 1 kk 129 € (joogatunnit Porvoossa)
– Jatkuva Rajaton 139 € / kk, 1. kk tarjous: 119 € (joogatunnit Porvoossa, Helsingissä & Onlinen Live-tunnit) 
– Rajaton 1 kk 145 € (joogatunnit Porvoossa ja Helsingissä)
Kertamaksu:
14 € / 1 h
21 € / 1,5 h

 

 

Shakta Joogakoulu Porvoo Facebookissa >>

Shakta Joogakoulu Porvoo Instagramissa >>