fbpx

Shaktajoogan ja ayurvedisen kävelyhieronnan viikonloppukurssi Tampereella

Shaktajoogan ja ayurvedisen kävelyhieronnan viikonloppukurssi Tampereella

Shaktajoogan ja ayurvedisen kävelyhieronnan viikonloppukurssi Tampereella

10. – 11.3.2018  |  Joogakoulu Ong Namo, Yliopistonkatu 58 B, Tampere
 
 

Tutustu shaktajoogaan ja ayurvediseen shaktahierontaan viikonloppukurssilla! Kurssilla opetellaan antamaan ja vastaanottamaan ayurvedinen kävelyhieronta sekä tehdään asana- ja hengitysharjoituksia. Kurssilla myös keskustellaan shaktajoogan olemuksesta rennosti ja ymmärrettävästi.
 
Kurssilla sivutaan aiheita kuten ayurveda, asanaharjoitus, meditaatio, prana ja vapaus, sekä pohditaan kokonaisvaltaisesti onnellisen elämän saloja. Kurssi sopii mainiosti aloittelijoille, mutta tarjoaa paljon joogamestarillekin.
 
Voit osallistua sekä aamupäivän shaktahieronnan työpajaan (klo 11 – 13) että iltapäivän shaktajoogan kurssille (klo 13.30 – 16.30) tai vain jompaankumpaan. Halutessasi voit ottaa puolison tai kaverin mukaan hierontakurssille, mutta pari järjestyy myös paikan päällä.
 
Kurssin vetäjä Otto Kronqvist opettaa shaktajoogaa Helsingissä.
 
Voit vaikuttaa kurssien sisältöön etukäteen lähettämällä kysymyksiä Otolle sähköpostitse.
 
 
 
 

Mikä shaktajooga?

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi.
 
 

 
 

Mikä ayurvedinen kävelyhieronta tai shaktahieronta?

Ayurvedinen kävelyhieronta – shaktahieronta – on erittäin tehokas hoito, joka perustuu ayurvedaan, eli intialaiseen lääketieteeseen. Se on joogan tapainen kokonaisvaltainen tapa hoitaa elimistöäsi. Hieronta ottaa huomioon kehon rakenteen ja käy hellästi läpi koko systeemisi. Kävelyhieronta lievittää kipuja ja stimuloi lymfaattista järjestelmää. Ayurvedisen kävelyhieronnan on myös havaittu valmistavan loistavasti joogatuntiin.