fbpx

Yoga+Dinner ravintola Palemassa

Yoga+Dinner ravintola Palemassa

shavasananurmella_keski

Yoga+Dinner ravintola Palemassa

20.8.2016 klo 17 -> |  Teurastamo, Helsinki
 
 

Shakta Joogakoulu ja ravintola Palema kutsuvat sinut lauantaina 20.8. rentoutumaan shaktajoogan parissa ja nauttimaan Paleman keittiömestareiden loihtimasta illallisesta.
 
Jooga tarjoillaan klo 17 alkaen Tukkutorin nurmikentällä (säävarauksella) ja illallinen Palemassa tuntia myöhemmin. Shaktajooga avaa aistit Paleman loistavalle kasvis- tai liharuoalle, joka nautitaan – tietty – hyvässä seurassa!
 
Ilmoittaudu tapahtumaan >>
 
Yoga+Dinnerin hinta on 24 € (12€ + 12€). Voit maksaa paikan päällä käteisellä tai kortilla.
 
Mukaan tarvitset mukavat ja rennot vaatteet ja joogamaton. Jos sinulla ei ole joogamattoa, voit lainata maton meiltä mainitsemalla siitä ilmoittautumisen yhteydessä.
 
 

 
 

 
Ravintola Palema sijaitsee Sörnäisten Tukkutorilla Teurastamon alueella. Paleman tiloissa on toiminut ravintola yhtäjaksoisesti vuodesta 1933 asti. Helmikuussa 2016 Paleman ohjaksiin astuivat Döner Harjun ja Harjun makkaratehtaan Jari Lönnberg ja Reima Mäenpää. Ravintolapäällikönä on salivelho Kaisa Merz ja keittiömestarina vanha mestari Markus Talikainen.
 
ravintolapalema.fi
 
 

 
Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi. Shakta Joogakoulu on ensimmäinen Shakta-tradition joogakoulu Pohjois-Euroopassa. Shaktan opettajat Otto Kronqvist, Miska Käppi ja Juliana Hazane ovat jooga-ammattilaisia vuosien kokemuksella.