BEE BITE -buustipalat

15.90

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

BEE BITE -buustipala on helppokäyttöinen 100% luonnollinen ravitseva välipala / monivitamiini, jota on helppo käyttää missä vain, milloin vain, mm. välipalana, suorituksen parantamiseen, buustina ennen harjoitusta tai sen jälkeen palauttavana suupalana, vireystilan kohentamiseen, uupumuustiloissa, kevätväsymykseen. Bee Bitessä tiivistyy luonnon täydellisyys yhdessä suupalassa.

Buustipalat tehdään pergasta, joka on maitohappokäynyttä siitepölyä suoraan mehiläispesästä. Buustipalat on maustettu luonnollisilla mausteilla ja marjajauheilla. Perga & Siitepöly -pakkauksessa sekoitussuhde on 50/50.

Bee Bite -buustipalat sisältävät suuren määrän elimistölle tarpeellisia rasvahappoja, vitamiineja ja aminohappoja ja ovat luonnollinen Omega 3:n, mangaanin ja proteiinin lähde.

Buustaa elämääsi Bee Bitellä!

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.