fbpx

Ayurvedinen paineluhieronta

Ayurvedinen paineluhieronta

Ayurvedinen paineluhieronta on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, jossa keho käydään läpi kokonaisuutena hellästi jaloilla painamalla. Kokonaisvaltaisen lähestymistavan taustalla on ayurvedinen näkökulma kokonaisesta ihmisestä, jossa mieli ei ole erillinen kehosta.

Hieronnan juuret ovat intialaisessa siddha-perinteessä, jonka harjoittajia voi löytää eteläisestä Intiasta vielä nykyäänkin. Käytännössä siddha-perinne on tamilien versio ayurvedasta, joka meillä tunnetaan usein nimellä ”intialainen lääketiede”.

 

Ayurvedinen paineluhieronta eroaa meille tutummista hierontamuodoista, sillä emme keskity yksittäisiin lihaksiin tai lihasryhmiin. Keho käydään läpi aina kokonaisuutena. Hieronta perustuu painantaan, joka tehdään tietyssä järjestyksessä antaen lihaksille mahdollisuuden rentoutua. Tämä liittyy kehon omiin virtauksiin stimuloiden lymfaattista järjestelmää eli imunestekiertoa. Kehon verenkierto voimistuu ja aktivoimalla virtauksia tasapainotamme koko systeemiä. Paineluhieronta muun muassa lievittää kipuja ja edesauttaa elimistön itseään korjaavia mekanismeja toimimaan optimaalisesti.

 

Ayurvedinen paineluhieronta on myös erinomainen tapa valmistautua joogatuntiin. Se toimii yhtenä lämmittelymuodoista ja eroaa monesta muusta hieronnasta juuri tämän takia. Hieronta voi myös tuoda joogan hyödyt sellaisellekin ihmiselle, joka välttää joogamattoja viimeiseen asti.

 

 

 

 

AYURVEDINEN PAINELUHIERONTA HELSINKI
Hinnasto

Kävelyhieronta 40 min 59 €
Kävelyhieronta 60 min 75 €

 

Voit varata ajan Maijalta p. 044 2802662 / maija.paunu@gmail.com tai Julianalta p. 045 1814183 / juliana@shakta.fi
Juliana tekee hoitoja 2.1.2022 alkaen maanantaista torstaihin klo 10 – 15.30 välisellä ajalla. Aikoja löydät ajanvarauskalenteristamme.

Entäpä, jos haluat ilahduttaa ystävääsi tai perheenjäsentä hellivällä hierontalahjakortilla?

Osta lahjakortti Shaktashopista

Sijainti

Hierontaa tarjoaa Kuuhuone, jonka löydät Shakta Joogakoululta, osoitteessa Työpajankatu 10 A, Helsinki. Shakta Joogakoulu sijaitsee Yrittäjätalossa (4. krs) Kalasatamassa, aivan metroaseman vieressä.

 

 

 

AYURVEDINEN PAINELUHIERONTA PORVOO

Linnunlaulu Hyvinvointitila, Asentajantie 8, 06150 Porvoo

Hinnasto

Kävelyhieronta 40 min 59 €
Kävelyhieronta 60 min 79 €

Voit varata ajan suoraan varauskalenterista tai jos sopivia aikoja ei löydy, ole yhteydessä sähköpostitse suvi@shakta.fi tai p. 0401527531. Voit hankkia myös hierontalahjakortin! 

 

 

 

PAINELUHIERONTA-WORKSHOP

Järjestämme myös hierontatyöpajoja, jotka soveltuvat vaikkapa häälahjaksi, ystäville, työ- tai polttariporukalle. Työpajan jälkeen opit antamaan hieronnan itse kenelle tahansa ja voit ylläpitää taitojasi ominpäin.
 
2 henkilöä 199 €
3-5 henkilöä 299 €
Yli 6 henkilöä 59 € per henkilö
Lisätietoja osoitteesta jooga@shakta.fi.