Paineluhieronta

Ayurvedinen paineluhieronta

Helsinki, Porvoo

Paineluhieronta Porvoo

Ayurvedinen paineluhieronta on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, jossa keho käydään läpi kokonaisuutena hellästi jaloilla painamalla. Kokonaisvaltaisen lähestymistavan taustalla on ayurvedinen näkökulma kokonaisesta ihmisestä, jossa mieli ei ole erillinen kehosta.

Hieronnan juuret ovat intialaisessa siddha-perinteessä, jonka harjoittajia voi löytää eteläisestä Intiasta vielä nykyäänkin. Käytännössä siddha-perinne on tamilien versio ayurvedasta, joka meillä tunnetaan usein nimellä ”intialainen lääketiede”.

Ayurvedinen paineluhieronta eroaa meille tutummista hierontamuodoista, sillä emme keskity yksittäisiin lihaksiin tai lihasryhmiin. Keho käydään läpi aina kokonaisuutena. Hieronta perustuu painantaan, joka tehdään tietyssä järjestyksessä antaen lihaksille mahdollisuuden rentoutua. Tämä liittyy kehon omiin virtauksiin stimuloiden lymfaattista järjestelmää eli imunestekiertoa. Kehon verenkierto voimistuu ja aktivoimalla virtauksia tasapainotamme koko systeemiä. Paineluhieronta muun muassa lievittää kipuja ja edesauttaa elimistön itseään korjaavia mekanismeja toimimaan optimaalisesti.

Ayurvedinen paineluhieronta on myös erinomainen tapa valmistautua joogatuntiin. Se toimii yhtenä lämmittelymuodoista ja eroaa monesta muusta hieronnasta juuri tämän takia. Hieronta voi myös tuoda joogan hyödyt sellaisellekin ihmiselle, joka välttää joogamattoja viimeiseen asti.

Paineluhieronta Shakta Joogakoulu

Helsinki

Hinnasto

Paineluhieronta 40 min 59 €
Paineluhieronta 60 min 75 €

Hieronta-aikoja löydät ajanvarauskalenteristamme. Jos sopivaa aikaa ei löydy kalenterista, voit varata ajan Julianalta p. 045 1814183 / juliana@shakta.fi tai Maijalta p. 044 2802662 / maija@shakta.fi.

Entäpä, jos haluat ilahduttaa ystävääsi tai perheenjäsentä hellivällä hierontalahjakortilla?

Osta lahjakortti Shakta Shopista!

Sijainti

Työpajankatu 10 A, Helsinki. Shakta Joogakoulu sijaitsee Yrittäjätalossa (4. krs) Kalasatamassa, aivan metroaseman vieressä.

Paineluhieronta Shakta Joogakoulu

Porvoo

Hinnasto

Paineluhieronta 40 min 59 €
Paineluhieronta 60 min 75 €

Hieronta-aikoja löydät varauskalenteristamme. Voit  tiedustella aikoja myös sähköpostitse porvoo@shakta.fi tai puhelimitse 0401527531. 

Haluaisitko ilahduttaa ystävääsi tai perheenjäsentä hellivällä hierontalahjakortilla? Voit hankkia lahjakortin verkosta, tilata sähköpostitse porvoo@shakta.fi tai paikan päältä joogasaliltamme.

Sijainti

Shakta Joogakoulu Porvoo,
Hyvinvointitila Linnunlaulu, Asentajantie 8, 06150 Porvoo
(Talon päädyssä on maksuton parkkipaikka.) 

Paineluhieronta Workshop

PAINELUHIERONTA-WORKSHOP

Järjestämme myös hierontatyöpajoja, jotka soveltuvat vaikkapa häälahjaksi, ystäville, työ- tai polttariporukalle. Työpajan jälkeen opit antamaan hieronnan itse kenelle tahansa ja voit ylläpitää taitojasi ominpäin.

2 henkilöä 199 €
3–5 henkilöä 299 €
Yli 6 henkilöä 59 € per henkilö

Voit kysyä lisätietoa alla olevalla lomakkeella.

Ostoskori