Jyväskylä

Jyväskylä

Shakta joogakoulu

Shaktajooga on traditionaalinen joogamuoto ja takuuvarma tapa ylläpitää mielen ja kehon tasapainoa. Arjen kiireistä ja urheilusuorituksista palautumisen ja irtipäästämisen merkitystä ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille ei voi liikaa korostaa. Shaktajoogasali on suoritusvapaa alue; olennaista on rentoutus ja nautinnon kautta tekeminen. Shaktajooga sopii hyvin vasta-alkajille, mutta tarjoaa paljon myös kokeneemmillekin joogeille.

Lämpimästi tervetuloa!

Aikataulu

  • Vuoden 2022 joogat starttaavat ke 12.1.
  • Keskiviikon tunti on nyt hiukan pidempi ja sisältää pranayama-harjoituksen. Voit ilmoittautua myös tunnin mittaiseen harjoitukseen, jos aikataulusi sitä vaatii. Tunnin hinta pysyy samana.
  • Introtunti la 8.1. on peruttu.

Huom. Tunnit ovat tarjolla salissa ja etänä (Skype/Zoom) TAI vain etänä, riippuen koronatilanteesta. Seuraamme tilannetta; toimimme virallisten ohjeistuksien mukaan ja parhaaksi näkemällämme tavalla. Jos haluaisit osallistua tunneille etänä, mutta sinua mietityttää jokin asia siihen liittyen, olethan yhteyksissä!

Opettaja

KE klo 10 – 11.15

Tridosha tasapainottava sarja + pranayama

To 16.30 – 18.00

Vaihtuva sarja

Poikkeuksista aikatauluun ilmoitetaan täällä ja Whatsapp -ryhmässämme.

INTROTUNNIT

Tulevat introtunnit ilmoitetaan tässä

Miten aloittaa?

Introtunti on paras tapa aloittaa Shaktajooga. Introtunnilla kuulet kaiken oleellisen Shaktajoogan menetelmästä ja saat edellytykset saada parhaat hyödyt joogaharjoituksestasi. Tunnin jälkeen voit osallistua kahden viikon ajan tunneillemme rajoituksetta. Introtarjous 29 euroa.

Hinnasto

Yksi leima = 30 min joogaa
 
8 leimaa 48 € (43 € aleryhmät)
20 leimaa 96 € (86 € aleryhmät)
50 leimaa 187 € (171 € aleryhmät)
 
Kertamaksu 7 € / 30 min
 
Introtunti 29 €
Introtunnin jälkeen voit käydä kaikilla joogatunneillamme rajoituksetta kahden viikon ajan.
 
Aleryhmään kuuluvat opiskelijat, siviilipalvelus- ja varusmiehet, työttömät sekä eläkeläiset.
 
Leimakortin, introtunnin tai kertamaksun voit maksaa kortilla paikan päällä ennen tunnin alkua. Meillä käyvät myös Edenred, ePassi sekä Smartum-liikuntasetelit. Smartum -maksukorttia käyttävät asiakkaat voivat maksaa ostoksensa mobiilimaksuna SmartumPay-sovelluksella.

Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.