Hinnasto

Hinnasto

Voit tulla Introtunnille tai joogatunneillemme kertamaksulla, sarja- tai kuukausikortilla. Voit lunastaa joogakortin verkkokaupassamme, Shakta-äpissä tai paikan päällä joogasalilla.

Maksuvälineinä käyvät luotto- tai pankkikortti, MobilePay (95040) tai käteinen sekä ePassi, EazyBreak, SmartumPay, Edenred, liikuntaseteli tai lasku. Liikuntaedulla voit maksaa kun etsit sovelluksesta meidät ja maksat haluamasi tuotteen hinnan. Tuotteen voit lunastaa sähköpostitse tai paikan päällä kuittia vastaan.

Introtunnin jälkeen voit käydä kaikilla joogatunneillamme rajoituksetta kahden viikon ajan.

>> Lunasta Introtunti & kaksi viikkoa joogaa

Sisältää pääsyn yhdelle viikko-ohjelman mukaiselle joogatunnille.

>> Lunasta Drop-in kertamaksu

Rajaton-kortilla sinulla on pääsy joogatunneillemme rajoituksetta. Voit myös säilyttää omaa joogamattoasi salilla.
Rajaton-kortti on voimassa 30 päivää. 

>> Lunasta Rajaton (kaikki joogatunnit)

Rajaton-kortilla sinulla on pääsy joogatunneillemme ja Online-videoihin rajoituksetta. Voit myös säilyttää omaa joogamattoasi salilla. Rajaton-kortti on voimassa toistaiseksi automaattisella laskutuksella ja voit hankkia sen minimissään kolmeksi kuukaudeksi.

Lue Jatkuva Rajaton -kortin maksuehdot täältä.

>> Lunasta Jatkuva Rajaton

Rajaton-kortilla sinulla on pääsy joogatunneillemme ja Online-videoihin rajoituksetta. Voit myös säilyttää omaa joogamattoasi salilla. Rajaton-kortti on voimassa toistaiseksi automaattisella laskutuksella ja voit hankkia sen tähän hintaan minimissään 12 kuukaudeksi.

Lue Jatkuva Rajaton -kortin maksuehdot täältä.

>> Lunasta Jatkuva Rajaton 12kk

Sisältää pääsyn viidelle viikko-ohjelman mukaiselle joogatunnille.

Viiden kerran kortti on voimassa kaksi kuukautta.

>> Lunasta 5 kerran joogakortti

Sisältää pääsyn kymmenelle viikko-ohjelman mukaiselle joogatunnille. Kymmenen kerran kortti on voimassa neljä kuukautta.

>> Lunasta 10 kerran joogakortti

Sisältää pääsyn 20:lle viikko-ohjelman mukaiselle joogatunnille. 20 kerran kortti on voimassa kuusi kuukautta.

>> Lunasta 20 kerran joogakortti

Voit tulla ayurvedisen paineluhieronnan asiantuntijan hierottavaksi vaikkapa ennen joogatuntia. Paikkoja avaava ja hellivä kävelyhieronta on loistava tapa valmistautua joogatuntiin. Voit varata ajan sähköpostitse (jooga@shakta.fi).

Voit tulla ayurvedisen paineluhieronnan asiantuntijan hierottavaksi vaikkapa ennen joogatuntia. Paikkoja avaava ja hellivä kävelyhieronta on loistava tapa valmistautua joogatuntiin. Voit varata ajan sähköpostitse (jooga@shakta.fi).

Vastaanotto sisältää 40 minuutin tapaamisen Shaktan opettajan kanssa. Tapaamisen aikana voit esimerkiksi keskustella harjoitukseen tai ylipäätään joogaan liittyvistä asioista.

Vastaanotto sisältää 60 minuutin tapaamisen Shaktan opettajan kanssa. Tapaamisen aikana voit esimerkiksi keskustella harjoitukseen tai ylipäätään joogaan liittyvistä asioista.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tarjoamme opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille 5, 10 ja 20 kerran kortit normaalihintaa edullisemmin. Saat alennuksen näyttäessäsi alennukseen oikeuttavan todistuksen joogakoulun tiskillä.

5 kerran kortti: 85 €

10 kerran kortti: 160 €

20 kerran kortti: 250 €

Lähtökohtaisesti olemme auki jokaisena kuun päivänä ja palvelemme normaalisti esimerkiksi helatorstaina ja loppiaisena. Joulun, pääsiäisen ja juhannuksen aikoihin on muutamia päiviä, jolloin shaktajoogit ovat lomalla.

Rajaton-kortin voimassaoloaikaa on mahdollista pidentää sairastumistapauksessa lääkärintodistuksella.

Applen käyttöehtojen mukaisesti iPhonella ei voi tilata videoita sisältäviä tuotteita suoraan äpissä, vaan tilaus tulee tehdä verkkoselaimen kautta (esim. tällä sivulla).

Voit kuitenkin käyttää online-videosisältöjä sekä verkkoselaimessa että Shaktan-äpissä.

Kyllä, kaikki tunnit ovat saman hintaisia niiden pituudesta riippumatta.

Voit maksaa luottokortilla Shakta-äpissä, tai pankki-/luottokortilla, käteisellä ja MobilePaylla joogasalillamme.

Maksuvälineenä käyvät myös liikunta- ja kulttuurisetelit sekä liikuntakortit: Edenred, Smartum, Virikesetelit, ePassi, Ticket Mind&Body sekä Tyky-setelit.

Sarja- ja Rajaton-kortit ovat lähtökohtaisesti henkilökohtaisia.

Jos korttisi on vanhentunut elokuun 2023 jälkeen, voit lunastaa jäljellä olevat käyntikerrat uudelle kortille hintaan 5 € / käyntikerta. Esimerkiksi jos sinulla on kaksi käyntikertaa käyttämättä, lisäämme nämä käyntikerrat uuteen korttiin, josta veloitamme 10 €.

Jos sinun täytyy peruuttaa varauksesi joogatunnille, tee se viimeistään 1 h ennen joogatunnin alkua, niin joogatunnista ei peritä maksua. Voit käyttää sähköpostitse saamassasi varausvahvistuksessa lähetettyä linkkiä, kirjautua verkkosivultamme omaan käyttäjäprofiiliisi tai tehdä peruutuksen Shakta-äpissä.

Voit aina laittaa korttisi tauolle sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Lomamatkojen yms. vuoksi korttia ei voi laittaa tauolle.

Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.