fbpx

Shakta Joogakoulu – Porvoo

Shakta Joogakoulu – PORVOO

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Asiakkaidemme kokemukset ja yritysasiakkaillemme suunnatun hyvinvointikyselyn vastaukset kertovat, että joogassa tuloksia voi saavuttaa nopeastikin. Asiakkaamme ovat myös huomanneet, että shaktajooga on helppo aloittaa riippumatta siitä, oletko ensikertalainen vai jo kokeneempi joogan harrastaja. Stressitön ja tasapainoinen kehon ja mielen kokonaisuus rakentaa itseään ja ratkaisee ongelmansa kuin itsekseen. Joogasta seuraa virkeä, kirkas ja rentoutunut olo, joka pysyy. Harjoituksen myötä joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi!

 

Shaktajoogan peruskurssi Porvoossa 18.1.2020

Shaktajooga on suoritusvapaa jooga, joka ei valikoi harjoittajiaan notkeuden, iän tai painoindeksin mukaan. Joogamenetelmä on tunnettu hellyydestään, ja shaktajoogassa saat harjoituksen hyödyt talteen ilman rehkimistä ja pakottamista.
 
Joogatunnilla pääroolissa on rentoutus ja hengitys, joiden avulla ohjaat elimistösi tasapainoiseen ja harmoniseen tilaan.
 
”Pysähdy, rentoudu ja nauti” ovat avainsanoja koko kurssin ajan. Joogaharjoituksessa soljut asanasta toiseen, rauhallisesti ja kehoasi kunnioittaen. Kurssilla teemme asana- ja hengitysharjoituksia joogaopettaja Suvi Hansteen johdolla. Suvi johdattelee osallistujat shaktajoogan maailmaan ymmärrettävästi ja ilman kiirettä.
 
Kurssi sopii niin ensikertalaisille kuin aiemmin jooganneille. Myös kokeneemmat joogan harrastajat saavat tästä kurssista paljon. Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet, jotka eivät kiristä.
 
Lisätietoa kurssista Suvilta: suvi@shakta.fi, puh. 040 152 7531
Ajankohta: Lauantai 18.1.2020 klo 10.30–13
Kurssin hinta: 39 €, voit maksaa ShaktaShopissa
Paikka: Open Yoga Porvoo, Asentajantie 8, Porvoo
Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Tutustu kurssien peruutusehtoihin täällä.

 

Kevään 2020 viikkotunnit Porvoossa

Shaktajoogan viikkotunnit sunnuntaisin 12.1.–24.5.2020. Vielä ehdit mukaan!

Ajankohta: 12.1., 19.1., 2.2., 9.2., 16.2., 23.2., 8.3., 15.3., 29.3., 5.4., 19.4., 3.5., 10.5. ja 24.5.2020.
Paikka: Open Yoga Porvoo, Asentajantie 8, Porvoo
Hinta: 239 € / 14 kertaa (sarjakortti), voit maksaa ShaktaShopissa
Kertamaksulla joogatunnin hinta on 20 € / 1,5 h. Tervetuloa tutustumaan!
Kurssin voi maksuvälineinä käy myös käteinen ja pankkikortti, liikuntasetelit, ePassi, Eazybreak, Smartum- yms. mobiilisovellukset.
 
SARJAKORTTI käy myös Helsingin ja Sipoon toimipisteissä, eli jos et pääse kaikille tunneille, voit korvata väliin jääneet joogakerrat Shakta Joogakoulun Helsingin pisteessä Kalasatamassa tai Sipoossa Gumbostrandin tunneilla.
 
TUNNEILLA tehdään joogaharjoituksia vaihtelevasti tuntitarjonnastamme. Voit lukea tuntikuvaukset Joogatunnit-sivultamme. Mukaan tarvitset vain oman joogamaton ja rennot vaatteet, jotka eivät kiristä.
Voit myös tutustua ennen tuntia Ensikertalaiselle-sivuumme.

 
 

 
 

Opettaja

Porvoon shaktajoogan tarjonnasta vastaa joogaopettaja Suvi Hanste. Voit olla yhteydessä Suviin sähköpostitse suvi@shakta.fi tai puhelimitse 040 152 7531.

 
 

Mikä shaktajooga?

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi.