Shaktajoogan viikonloppukurssit Porvoossa

Shaktajoogan viikonloppukurssit Porvoossa

Shaktajoogan viikonloppukurssi Porvoossa toukokuussa

18. – 19.5.2019 (la & su 11 – 13) | Open Yoga Porvoo, Asentajantie 8, Porvoo
 
 

Shaktajooga on suoritusvapaa jooga, joka ei valikoi harjoittajiaan notkeuden, iän tai painoindeksin mukaan. Joogamenetelmä on tunnettu hellyydestään, ja shaktajoogassa saat harjoituksen hyödyt talteen ilman rehkimistä ja pakottamista.
 
Joogatunnilla pääroolissa on rentoutus ja hengitys, joiden avulla ohjaat elimistösi tasapainoiseen ja harmoniseen tilaan.
 
”Pysähdy, rentoudu ja nauti” ovat avainsanoja koko kurssin ajan. Joogaharjoituksessa soljut asanasta toiseen, rauhallisesti ja kehoasi kunnioittaen. Viikonloppukurssilla teemme asana- ja hengitysharjoituksia joogaopettaja Juliana Käpin johdolla. Helsinkiläisen Shakta Joogakoulun perustajiin kuuluva Juliana johdattelee osallistujat shaktajoogan maailmaan ymmärrettävästi ja ilman kiirettä.
 
Kurssi sopii niin ensikertalaisille kuin aiemmin jooganneille. Myös kokeneemmat joogan harrastajat saavat tästä kurssista paljon. Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet, jotka eivät kiristä.
 
Lisätietoa kurssista: juliana@shakta.fi, puh. 045 181 41 83
 

Kurssin hinta

49 €, opiskelijoille 45 €
 
 
Ilmoittaudu toukokuun kurssille >>
 
 
Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Tutustu kurssien peruutusehtoihin täällä.
 
 

Mikä shaktajooga?

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi.
 
 

 
 

Ajankohta

 
La 18.5. klo 11 – 13
Su 19.5. klo 11 – 13
 

Kurssin hinta

49 €, opiskelijoille 45 €
 

Paikka

Open Yoga Porvoo, Asentajantie 8, Porvoo