fbpx

Shakta Joogakoulu – Porvoo

SHAKTA JOOGAKOULU – PORVOO

 

Aloita shaktajooga 2 viikon introjaksolla

INTROTARJOUS sisältää kaksi ensimmäistä viikkoa shaktajoogaa hintaan 39 €. Intropassilla voit kahden viikon ajan osallistua joogatunneillemme Tarmolan Linnunlaulussa rajoituksetta. Maksuvälineinä käteinen, kortit, liikuntaedut sekä MobilePay. Tarjouksen voi käyttää vain yhden kerran.
Lue lisää ja lunasta tarjous >>

 
Ilmoittaudu tunneille tästä >>

 

 

 


Joogatunnit Tarmolan Linnunlaulussa

9.8.–20.12.2021 maanantaisin, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin
– Maanantaisin klo 17.30–19 Ryhdikäs joogatunti (Huom. 6.12. ei ole tuntia.)
– Keskiviikkoisin klo 17.30–19 Tasapainottava joogatunti
– Sunnuntaisin klo 10–11.30 Energisoiva joogatunti (Huom. 5.9. ei ole tuntia.)

Tuntikuvaukset >>

VOIT ALOITTAA shaktajoogan helposti milloin vain tulemalla mukaan mille tahansa viikkotunnille. Ilmoittaudu tunneille varauskalenterin kautta >> 

Paikka: Linnunlaulu, Asentajantie 8, Porvoo

Osallistuminen Rajaton-kuukausikortilla, 20 tai 50 leiman sarjakortilla tai kertamaksulla (21 € / 1,5 h), ks. korttivaihtoehdot >>

TUNNEILLA tehdään joogaharjoituksia vaihtelevasti tuntitarjonnastamme. Voit lukea tuntikuvaukset Viikkotunnit-sivultamme. Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet, jotka eivät kiristä. Voit myös tutustua ennen tuntia Ensikertalaiselle-sivuumme.

JOOGAHARJOITUKSESSA pääroolissa ovat rentoutus ja hengitys, joiden avulla ohjaat elimistösi tasapainoiseen ja harmoniseen tilaan. ”Pysähdy, rentoudu ja nauti” ovat shaktajoogan avainsanoja. Joogaharjoituksessa soljut asanasta toiseen rauhallisesti ja kehoasi kunnioittaen.

 

 

 

 

 
 

 

FlowMeeting – kokous joka onnistuu

Linnunlaulu | Asentajantie 8, 06150 Porvoo

FLOWMEETING on uudenlainen tapa kokoustaa. Rauhaisat ja miellyttävät tilat sekä maistuva ruokatarjoilu antavat erinomaiset puitteet unohtumattomalle kokouspäivälle. Toiveidenne mukaan voimme aloittaa ja päättää päivän harjoituksella, joka häätää stressin sekä pitää huolen kehon ja mielen virkeydestä kokouksen ajan ja pitkälle kokouksen jälkeenkin. Upeat puitteet ja uudenlainen lähestymistapa avaa mielen ja kehon onnistunutta kokousta varten…

Lue lisää >>

 
 

 

Ayurvedinen kävelyhieronta

AYURVEDINEN KÄVELYHIERONTA on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, jossa keho käydään läpi kokonaisuutena hellästi jaloilla painamalla. Hieronta perustuu painantaan, joka tehdään tietyssä järjestyksessä antaen lihaksille mahdollisuuden rentoutua. Tämä liittyy kehon omiin virtauksiin stimuloiden lymfaattista järjestelmää eli imunestekiertoa. Kehon verenkierto voimistuu ja aktivoimalla virtauksia tasapainotamme koko systeemiä. Kävelyhieronta muun muassa lievittää kipuja ja edesauttaa elimistön itseään korjaavia mekanismeja toimimaan optimaalisesti.

HINNAT:
40 min 49 €
60 min 65 €

Tiedustelut: suvi@shakta.fi, p. 040 152 7531


 

Opettaja

Porvoon shaktajoogan tarjonnasta vastaa joogaopettaja Suvi Hanste. Voit olla yhteydessä Suviin sähköpostitse suvi@shakta.fi tai puhelimitse 040 152 7531.
 
 

Mikä shaktajooga?

SHAKTAJOOGA on suoritusvapaa jooga, joka ei valikoi harjoittajiaan notkeuden, iän tai painoindeksin mukaan. Tämä ikivanha joogamenetelmä on tunnettu hellyydestään, ja shaktajoogassa saat harjoituksen hyödyt talteen ilman rehkimistä ja pakottamista. 
 

 

Asiakkaidemme kokemukset ja yritysasiakkaillemme suunnatun hyvinvointikyselyn vastaukset kertovat, että joogassa tuloksia voi saavuttaa nopeastikin. Asiakkaamme ovat myös huomanneet, että shaktajooga on helppo aloittaa riippumatta siitä, oletko ensikertalainen vai jo kokeneempi joogan harrastaja.

Stressitön ja tasapainoinen kehon ja mielen kokonaisuus rakentaa itseään ja ratkaisee ongelmansa kuin itsekseen. Joogasta seuraa virkeä, kirkas ja rentoutunut olo, joka pysyy. Harjoituksen myötä joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi!


 
 

Shakta Joogakoulu Porvoo Facebookissa >>

Shakta Joogakoulu Porvoo Instagramissa >>