fbpx

Shakta Joogakoulu – Porvoo

SHAKTA JOOGAKOULU – PORVOO

 

Introtarjous

Ensikertalaisena voit hyödyntää tarjouksemme 2 ensimmäistä viikkoa shaktajoogaa 29 €. Intropassilla voit kahden viikon ajan osallistua joogatunneillemme rajoituksetta. Maksuvälineinä käteinen, kortit ja liikuntaedut. Tarjouksen voi käyttää vain yhden kerran. Lue lisää ja lunasta tarjous >>
 
Ilmoittaudu tunneille tästä >>

 

 

Kevään 2021 viikkotunnit Porvoossa

10.1.–30.5.2021 maanantaisin, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin
– Maanantaisin klo 17.30–19.00 (Ryhdikäs)
– Keskiviikkoisin klo 19–20.30 (Tasapainottava)
– Sunnuntaisin klo 11–12.30 (Energisoiva)
Tuntikuvaukset >>
 
POIKKEUKSET:
Sunnuntai 24.1. klo 17.15–18.45
– Energisoivan aamutunnin tilalla Tasapainottava jooga illalla klo 17.15–18.45.
Sunnuntai 7.2. klo 17.15–18.45
– Energisoivan aamutunnin sijaan Tasapainottava iltatunti klo 17.15–18.45.
 
VOIT ALOITTAA shaktajoogan helposti milloin vain tulemalla mukaan mille tahansa viikkotunnille. Ilmoittaudu tunneille varauskalenterin kautta >> 
 
Paikka: Open Yoga Porvoo, Asentajantie 8, Porvoo
Osallistuminen Rajaton-kuukausikortilla, 20 tai 50 leiman sarjakortilla tai kertamaksulla (21 € / 1,5 h), ks. korttivaihtoehdot >>
 
TUNNEILLA tehdään joogaharjoituksia vaihtelevasti tuntitarjonnastamme. Voit lukea tuntikuvaukset Viikkotunnit-sivultamme. Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet, jotka eivät kiristä. Voit myös tutustua ennen tuntia Ensikertalaiselle-sivuumme.
 
JOOGAHARJOITUKSESSA pääroolissa ovat rentoutus ja hengitys, joiden avulla ohjaat elimistösi tasapainoiseen ja harmoniseen tilaan. ”Pysähdy, rentoudu ja nauti” ovat shaktajoogan avainsanoja. Joogaharjoituksessa soljut asanasta toiseen rauhallisesti ja kehoasi kunnioittaen.


 
 
 

FlowMeeting – kokous joka onnistuu

Open Yoga Porvoo | Asentajantie 8, 06150 Porvoo

FLOWMEETING on uudenlainen tapa kokoustaa. Rauhaisat ja miellyttävät tilat sekä maistuva ruokatarjoilu antavat erinomaiset puitteet unohtumattomalle kokouspäivälle. Toiveidenne mukaan voimme aloittaa ja päättää päivän harjoituksella, joka häätää stressin sekä pitää huolen kehon ja mielen virkeydestä kokouksen ajan ja pitkälle kokouksen jälkeenkin. Upeat puitteet ja uudenlainen lähestymistapa avaa mielen ja kehon onnistunutta kokousta varten…

Lue lisää >>


 

Opettaja

Porvoon shaktajoogan tarjonnasta vastaa joogaopettaja Suvi Hanste. Voit olla yhteydessä Suviin sähköpostitse suvi@shakta.fi tai puhelimitse 040 152 7531.
 

Mikä shaktajooga?

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi.

 

SHAKTAJOOGA on suoritusvapaa jooga, joka ei valikoi harjoittajiaan notkeuden, iän tai painoindeksin mukaan. Tämä ikivanha joogamenetelmä on tunnettu hellyydestään, ja shaktajoogassa saat harjoituksen hyödyt talteen ilman rehkimistä ja pakottamista.

Asiakkaidemme kokemukset ja yritysasiakkaillemme suunnatun hyvinvointikyselyn vastaukset kertovat, että joogassa tuloksia voi saavuttaa nopeastikin. Asiakkaamme ovat myös huomanneet, että shaktajooga on helppo aloittaa riippumatta siitä, oletko ensikertalainen vai jo kokeneempi joogan harrastaja.

Stressitön ja tasapainoinen kehon ja mielen kokonaisuus rakentaa itseään ja ratkaisee ongelmansa kuin itsekseen. Joogasta seuraa virkeä, kirkas ja rentoutunut olo, joka pysyy. Harjoituksen myötä joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi!

Shakta Joogakoulu Porvoo Facebookissa >>

Shakta Joogakoulu Porvoo Instagramissa >>