fbpx

Shakta Joogakoulu – Porvoo

Shakta Joogakoulu – PORVOO

Shaktan joogaopettajakoulutus Porvoossa

OPEN YOGA Porvoo | 7.–8.11.2020, 12.–13.12.2020, 23.–24.1.2021, 6.–7.2.2021

Haluatko mullistaa ymmärryksesi joogasta ja ottaa harppauksen kohti kokonaista maailmankuvaa?
Haluatko saada myös valmiudet jakaa kaikki tämä muiden kanssa?
Lue lisää ja hae mukaan >>

Shaktajoogan peruskurssi Porvoossa

Sunnuntaina 6.9.2020 klo 11–14
Hinta: 39 €
Paikka: Open Yoga Porvoo, Asentajantie 8, Porvoo
Peruskurssilla kuulet kaiken olennaisen Shaktan joogamenetelmästä ja pääset tekemään tasapainottavan joogaharjoituksen. ”Pysähdy, rentoudu ja nauti” ovat avainsanoja koko kurssin ajan.
Lue lisää ja ilmoittaudu kurssille >>

Syksyn 2020 viikkotunnit Porvoossa

9.9.–20.12.2020 keskiviikkoisin ja sunnuntaisin

Keskiviikkoisin klo 17.15–18.45
Sunnuntaisin klo 11–12.30
Paikka: Open Yoga Porvoo, Asentajantie 8, Porvoo

Lue lisää ja ilmoittaudu tunneille >> 

TUNNEILLA tehdään joogaharjoituksia vaihtelevasti tuntitarjonnastamme. Voit lukea tuntikuvaukset Joogatunnit-sivultamme. Mukaan tarvitset vain oman joogamaton ja rennot vaatteet, jotka eivät kiristä. Voit myös tutustua ennen tuntia Ensikertalaiselle-sivuumme.

Shaktajooga on suoritusvapaa jooga, joka ei valikoi harjoittajiaan notkeuden, iän tai painoindeksin mukaan. Joogamenetelmä on tunnettu hellyydestään, ja shaktajoogassa saat harjoituksen hyödyt talteen ilman rehkimistä ja pakottamista. Tämä ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Asiakkaidemme kokemukset ja yritysasiakkaillemme suunnatun hyvinvointikyselyn vastaukset kertovat, että joogassa tuloksia voi saavuttaa nopeastikin. Asiakkaamme ovat myös huomanneet, että shaktajooga on helppo aloittaa riippumatta siitä, oletko ensikertalainen vai jo kokeneempi joogan harrastaja. Stressitön ja tasapainoinen kehon ja mielen kokonaisuus rakentaa itseään ja ratkaisee ongelmansa kuin itsekseen. Joogasta seuraa virkeä, kirkas ja rentoutunut olo, joka pysyy. Harjoituksen myötä joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi!

Joogatunnilla pääroolissa on rentoutus ja hengitys, joiden avulla ohjaat elimistösi tasapainoiseen ja harmoniseen tilaan. ”Pysähdy, rentoudu ja nauti” ovat shaktajoogan avainsanoja. Joogaharjoituksessa soljut asanasta toiseen, rauhallisesti ja kehoasi kunnioittaen.

Opettaja

Porvoon shaktajoogan tarjonnasta vastaa joogaopettaja Suvi Hanste. Voit olla yhteydessä Suviin sähköpostitse suvi@shakta.fi tai puhelimitse 040 152 7531.

Mikä shaktajooga?

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi.