Shakta Joogakoulu – Porvoo

Shakta Joogakoulu – Porvoo

 
Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Asiakkaidemme kokemukset ja yritysasiakkaillemme suunnatun hyvinvointikyselyn vastaukset kertovat, että joogassa tuloksia voi saavuttaa nopeastikin. Asiakkaamme ovat myös huomanneet, että shaktajooga on helppo aloittaa riippumatta siitä, oletko ensikertalainen vai jo kokeneempi joogan harrastaja. Stressitön ja tasapainoinen kehon ja mielen kokonaisuus rakentaa itseään ja ratkaisee ongelmansa kuin itsekseen.
 
Joogasta seuraa virkeä, kirkas ja rentoutunut olo, joka pysyy. Harjoituksen myötä joogaharjoituksesta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi!

 
 

Shaktajoogan viikkotunnit Porvoossa

Ajankohta: 1.9. – 10.11.2019, sunnuntaisin klo 11 – 12.30
 
Osoite: Open Yoga Porvoo, Asentajantie 8, Porvoo
 
Hinta: 139 € / kurssi, 20 € / kertamaksu
 
Varauksissa ja kysymyksissä voit olla yhteydessä suoraan Julianaan: juliana@shakta.fi, p. 045 181 41 83
 
 
Tunneilla tehdään tunteja vaihtelevasti tuntitarjonnastamme. Voit lukea tuntikuvaukset Joogatunnit-sivultamme.
 
Tunneille tarvitset mukaan vain oman joogamaton ja rennot vaatteet, jotka eivät kiristä. Voit myös tutustua ennen tuntia Ensikertalaiselle-sivuumme.
 
 

 
 

Shaktajoogan viikonloppukurssi Porvoossa

Shaktajooga on suoritusvapaa jooga, joka ei valikoi harjoittajiaan notkeuden, iän tai painoindeksin mukaan. Joogamenetelmä on tunnettu hellyydestään, ja shaktajoogassa saat harjoituksen hyödyt talteen ilman rehkimistä ja pakottamista.
 
Joogatunnilla pääroolissa on rentoutus ja hengitys, joiden avulla ohjaat elimistösi tasapainoiseen ja harmoniseen tilaan.
 
”Pysähdy, rentoudu ja nauti” ovat avainsanoja koko kurssin ajan. Joogaharjoituksessa soljut asanasta toiseen, rauhallisesti ja kehoasi kunnioittaen. Viikonloppukurssilla teemme asana- ja hengitysharjoituksia joogaopettaja Juliana Käpin johdolla. Helsinkiläisen Shakta Joogakoulun perustajiin kuuluva Juliana johdattelee osallistujat shaktajoogan maailmaan ymmärrettävästi ja ilman kiirettä.
 
Kurssi sopii niin ensikertalaisille kuin aiemmin jooganneille. Myös kokeneemmat joogan harrastajat saavat tästä kurssista paljon. Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet, jotka eivät kiristä.
 
Lisätietoa kurssista: juliana@shakta.fi, puh. 045 181 41 83
 

Kurssin hinta

49 €, opiskelijoille 45 €
 
 

 
 
Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Tutustu kurssien peruutusehtoihin täällä.
 
 

Ajankohta

 
La 28.9. klo 11.30 – 13.30
Su 29.9. klo 11.30 – 13.30
 

Kurssin hinta

49 €, opiskelijoille 45 €
 

Paikka

Open Yoga Porvoo, Asentajantie 8, Porvoo
 
 

 
 

Opettaja


 
Porvoon shaktajoogan tarjonnasta vastaa joogaopettaja Juliana Käppi. Saat Julianan kiinni sähköpostitse:
 
juliana@shakta.fi
 

Mikä shaktajooga?

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi.