fbpx

Shakta Joogakoulu – Porvoo

SHAKTA JOOGAKOULU – PORVOO

 

 

 

Salilla pidettävien joogatuntien tauon aikana voit nautiskella joogaharjoituksesta SHAKTA ONLINESSA >>

 

Tutustu shaktajoogaan kahden viikon introjaksolla

TUTUSTUMISTARJOUS sisältää kaksi ensimmäistä viikkoa shaktajoogaa hintaan 39 €. Intropassilla voit kahden viikon ajan osallistua joogatunneillemme Tarmolan Linnunlaulussa rajoituksetta. Maksuvälineinä käteinen, kortit, liikuntaedut sekä MobilePay. Tarjouksen voi käyttää vain yhden kerran.

Seuraava introtunti: 30.1.2022 klo 12.30–14

 

Lue lisää ja lunasta tarjous >> 

VOIT ALOITTAA shaktajoogan helposti milloin vain ilmoittautumalla mukaan Introtunnille tai mille tahansa viikkotunnille.

Ilmoittaudu tunneille tästä >>
 


Joogatunnit Tarmolan Linnunlaulussa

25.1.–22.6.2022
Maanantaisin, keskiviikkoisin perjantaisin ja sunnuntaisin

– Maanantaisin klo 17.30–19 Ryhdikäs joogatunti 
– Keskiviikkoisin klo 17.30–19 Tasapainottava joogatunti
– Perjantaisin klo 10.30–11.30 Lounasjooga
– Sunnuntaisin klo 10–11.30 Energisoiva joogatunti 

Tuntikuvaukset >>

Ilmoittaudu varauskalenterin kautta >> 

Osallistuminen Rajaton-kuukausikortilla, 20 tai 50 leiman sarjakortilla tai kertamaksulla (7 € / 30 min), ks. korttivaihtoehdot >>

TUNNEILLA tehdään joogaharjoituksia vaihtelevasti tuntitarjonnastamme. Voit lukea tuntikuvaukset Viikkotunnit-sivultamme. Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet, jotka eivät kiristä. Voit myös tutustua ennen tuntia Ensikertalaiselle-sivuumme.

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asanaklinikasta tukea harjoitukseen

 

MAKSUTON ASANAKLINIKKA on noin puolen tunnin mittainen maksuton ja kaikille avoin tuokio, jossa kerrataan shaktajoogan perusteita ja käydään läpi uusia asioita, esim. käsitasapainoasanat, ja käydään läpi harjoituksen myötä syntyneitä kysymyksiä ja pohdintoja. Kahden viikon Introjakso on suositeltava päättää tähän tuntiin, mutta asanaklinikka on suunnattu yhtälailla kenelle tahansa, joka on käynyt joskus tunneillamme ja haluaa kerrata joogaharjoituksen perusasioita. Asanaklinikka on kaikille maksuton ja voit osallistua siihen aina kun haluat.

Ilmoittaudu tunnille >>

 

 

 

 

 
 

Syvempää ymmärrystä shaktajoogan menetelmistä

WORKSHOPISSA tehdään varsinainen syväsukellus shaktajoogan menetelmiin ja harjoituksiin. Kurssi alkaa alustuksella, jossa kerrotaan kaikki olennainen kuhunkin aiheeseen liittyen, minkä jälkeen opit laitetaan käytäntöön. Kurssi on erinomainen tapa saada syvempää ymmärrystä shaktajoogan harjoitteiden ja menetelmien taustalla vaikuttavista seikoista sekä kokea joogaharjoitus perusteellisessa muodossa. Merkkaa kevään kurssien päivät kalenteriin!

KEVÄÄN 2022 kurssit
19.2. Ryhti kuntoon -workshop 
–  Lue lisää ja varaa paikkasi >>
19.3. Hengitys haltuun -workshop
23.4. Aurinkotervehdys-workshop
21.5.  Puhtia palleasysteemiin -workshop

Katso lisätiedot kaikista Porvoon kursseista >>

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Paineluhieronta – kokonaisvaltainen hoito harmonisoi koko olemuksesi

AYURVEDINEN PAINELUHIERONTA on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, jossa keho käydään läpi kokonaisuutena hellästi jaloilla painamalla. Hieronta perustuu painantaan, joka tehdään tietyssä järjestyksessä antaen lihaksille mahdollisuuden rentoutua. Tämä liittyy kehon omiin virtauksiin stimuloiden lymfaattista järjestelmää eli imunestekiertoa. Kehon verenkierto voimistuu ja aktivoimalla virtauksia tasapainotamme koko systeemiä. Hieronta muun muassa lievittää kipuja ja edesauttaa elimistön itseään korjaavia mekanismeja toimimaan optimaalisesti.

Voit varata ajan suoraan varauskalenterista tai jos sopivia aikoja ei löydy, ole yhteydessä sähköpostitse suvi@shakta.fi tai p. 0401527531. Voit hankkia myös hierontalahjakortin! 

Osta lahjakortti hierontaan >>

Hinnat:
40 min 59 € 
60 min 75 € 

Siirry varauskalenteriin >>

 

 

 

 

FlowMeeting – kokous joka onnistuu

FLOWMEETING on uudenlainen tapa kokoustaa. Rauhaisat ja miellyttävät tilat sekä maistuva ruokatarjoilu antavat erinomaiset puitteet unohtumattomalle kokouspäivälle. Tyky-, Kick off- tai vaikkapa kehityspäivä saa raikkaan ja rennon toteutuksen. Toiveidenne mukaan voimme aloittaa ja päättää päivän harjoituksella, joka häätää stressin sekä pitää huolen kehon ja mielen virkeydestä kokouksen ajan ja pitkälle kokouksen jälkeenkin. Upeat puitteet ja uudenlainen lähestymistapa avaa mielen ja kehon onnistunutta kokousta varten.

Lue lisää >>

 

 


Satsang – keskustelua joogasta pintaa syvemmältä

Tammikuun satsangin aihe ja ajankohta ilmoitetaan pian!

MAKSUTON SATSANG on reilun tunnin mittainen keskusteleva luento, jonka tehtävä on tutustua yhdessä joogan eri aihepiireihin ja avata joogan tiedettä pintaa syvemmältä. Satsang tarkoittaa kokoontumista, jossa ryhmä ihmisiä syventyy sovittuun aihepiiriin. Aiheesta alustaa ja keskustelua ohjaa joogaopettaja Suvi Hanste. Satsangit ovat maksuttomia ja avoimia kaikille joogasta kiinnostuneille.

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan satsangiin >>

 

 

 
 

 

 
 


 

Joogasali

Hyvinvointitila Linnunlaulu, Asentajantie 8, 06150 PORVOO

Opettajat

Porvoon shaktajoogan tarjonnasta vastaa joogaopettaja Suvi Hanste. Voit olla yhteydessä Suviin sähköpostitse suvi@shakta.fi tai puhelimitse 040 152 7531.
 
 

Opettajana toimii myös Tinja de la Chapelle. Voit olla yhteydessä Tinjaan sähköpostitse tinja@shakta.fi.
 

 

Mikä shaktajooga?

SHAKTAJOOGA on suoritusvapaa jooga, joka ei valikoi harjoittajiaan notkeuden, iän tai painoindeksin mukaan. Tämä ikivanha joogamenetelmä on tunnettu hellyydestään, ja shaktajoogassa saat harjoituksen hyödyt talteen ilman rehkimistä ja pakottamista. 

JOOGAHARJOITUKSESSA pääroolissa ovat rentoutus ja hengitys, joiden avulla ohjaat elimistösi tasapainoiseen ja harmoniseen tilaan. ”Pysähdy, rentoudu ja nauti” ovat shaktajoogan avainsanoja. Joogaharjoituksessa soljut asanasta toiseen rauhallisesti ja kehoasi kunnioittaen.
 

 

Asiakkaidemme kokemukset ja yritysasiakkaillemme suunnatun hyvinvointikyselyn vastaukset kertovat, että joogassa tuloksia voi saavuttaa nopeastikin. Asiakkaamme ovat myös huomanneet, että shaktajooga on helppo aloittaa riippumatta siitä, oletko ensikertalainen vai jo kokeneempi joogan harrastaja.

Stressitön ja tasapainoinen kehon ja mielen kokonaisuus rakentaa itseään ja ratkaisee ongelmansa kuin itsekseen. Joogasta seuraa virkeä, kirkas ja rentoutunut olo, joka pysyy. Harjoituksen myötä joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi!


 
@ShaktaPorvoo 

Facebook

Instagram

Linktree

LinkedIn