fbpx

Shakta Joogakoulu – Porvoo

SHAKTA JOOGAKOULU – PORVOO

 

 

Shaktan joogaopettajakoulutus Porvoossa

OPEN YOGA Porvoo | 7.–8.11.2020, 12.–13.12.2020, 23.–24.1.2021, 6.–7.2.2021
 
HALUATKO MULLISTAA YMMÄRRYKSESI JOOGASTA ja ottaa harppauksen kohti kokonaista maailmankuvaa? Haluatko saada myös valmiudet jakaa kaiken tämän myös muiden kanssa? Shaktan opettajankoulutus on erinomainen tilaisuus lähteä tutkimaan joogatraditiota pintaa syvemmälle.
 
Lue lisää ja hae mukaan >>
 


 
 

Syksyn 2020 viikkotunnit Porvoossa

7.9.–20.12.2020 maanantaisin, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin
 
– Maanantaisin klo 17.30–19.00 (Ryhdikäs)
– Keskiviikkoisin klo 17.15–18.45 (Tasapainottava)
– Sunnuntaisin klo 11–12.30 (Energisoiva)
Tuntikuvaukset >>
 
Voit aloittaa shaktajoogan tulemalla mukaan mille tahansa viikkotunnille.
Ilmoittaudu tunneille varauskalenterin kautta >> 
 
Paikka: Open Yoga Porvoo, Asentajantie 8, Porvoo
Osallistuminen Rajaton-kuukausikortilla, 20 tai 50 leiman sarjakortilla tai kertamaksulla, ks. tarkemmat tiedot >>
 
TUNNEILLA tehdään joogaharjoituksia vaihtelevasti tuntitarjonnastamme. Voit lukea tuntikuvaukset Viikkotunnit-sivultamme. Mukaan tarvitset vain oman joogamaton ja rennot vaatteet, jotka eivät kiristä. Voit myös tutustua ennen tuntia Ensikertalaiselle-sivuumme.
 
JOOGAHARJOITUKSESSA pääroolissa ovat rentoutus ja hengitys, joiden avulla ohjaat elimistösi tasapainoiseen ja harmoniseen tilaan. ”Pysähdy, rentoudu ja nauti” ovat shaktajoogan avainsanoja. Joogaharjoituksessa soljut asanasta toiseen rauhallisesti ja kehoasi kunnioittaen.
 
INTROTARJOUS: 2 viikon joogatunnit 29 € – Intropassilla voit kahden viikon ajan osallistua joogatunneillemme rajoituksetta. Maksuvälineinä käteinen, kortit ja liikuntaedut. Tarjouksen voi käyttää vain yhden kerran.
 
Lue lisää >>

 
 
 

Satsang: Joogan hyödyt ja haitat – Kuinka harjoituksen vaikutukset voivat yllättää sinutkin!

19.10.2020 klo 19.15 | Open Yoga Porvoo, Asentajantie 8, 06150 Porvoo

JOOGAN VAIKUTUKSET ovat suurelta osin näkymättömiä! Joogaharjoituksen aikana teet lukuisia asioita mm. hermostollesi ja hengityksellesi, jotka ovat tärkeässä roolissa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Näiden seikkojen ymmärtäminen voi viedä harjoitustasi eteenpäin harppauksin.
 
Miten optimoida myös joogaharjoituksen näkymättömät vaikutukset? Voiko tietämätön joogi tehdä itselleen myös haittaa?
 
Nämä kaikki asiat selviävät keskusteluluontoisessa tilaisuudessa, joka on maksuton ja avoin kaikille. Keskustelua ohjaa joogaopettaja Miska Käppi.
 
Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan >>


 
 
 

Ayurvedisen kävelyhieronnan kurssi

31.10.2020 klo 13–16 | Open Yoga Porvoo, Asentajantie 8, 06150 Porvoo

AYURVEDINEN KÄVELYHIERONTA on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, joka käy hellästi läpi koko systeemisi. Intensiivikurssilla opit antamaan hieronnan itse kenelle tahansa ja voit ylläpitää taitojasi ominpäin.

Lue lisää ja ilmoittaudu kurssille >>


 

Opettaja

Porvoon shaktajoogan tarjonnasta vastaa joogaopettaja Suvi Hanste. Voit olla yhteydessä Suviin sähköpostitse suvi@shakta.fi tai puhelimitse 040 152 7531.
 

Mikä shaktajooga?

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi.

 

SHAKTAJOOGA on suoritusvapaa jooga, joka ei valikoi harjoittajiaan notkeuden, iän tai painoindeksin mukaan. Tämä ikivanha joogamenetelmä on tunnettu hellyydestään, ja shaktajoogassa saat harjoituksen hyödyt talteen ilman rehkimistä ja pakottamista.

Asiakkaidemme kokemukset ja yritysasiakkaillemme suunnatun hyvinvointikyselyn vastaukset kertovat, että joogassa tuloksia voi saavuttaa nopeastikin. Asiakkaamme ovat myös huomanneet, että shaktajooga on helppo aloittaa riippumatta siitä, oletko ensikertalainen vai jo kokeneempi joogan harrastaja.

Stressitön ja tasapainoinen kehon ja mielen kokonaisuus rakentaa itseään ja ratkaisee ongelmansa kuin itsekseen. Joogasta seuraa virkeä, kirkas ja rentoutunut olo, joka pysyy. Harjoituksen myötä joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi!

Shakta Joogakoulu Porvoo Facebookissa >>

Shakta Joogakoulu Porvoo Instagramissa >>