Porvoo

SHAKTAJOOGA on suoritusvapaa jooga, joka ei valikoi harjoittajiaan notkeuden, iän tai painoindeksin mukaan. Tämä ikivanha joogamenetelmä on tunnettu hellyydestään, ja shaktajoogassa saat harjoituksen hyödyt talteen ilman rehkimistä ja pakottamista. 

JOOGAHARJOITUKSESSA pääroolissa ovat rentoutus ja hengitys, joiden avulla ohjaat elimistösi tasapainoiseen ja harmoniseen tilaan. ”Pysähdy, rentoudu ja nauti” ovat shaktajoogan avainsanoja. Joogaharjoituksessa soljut asanasta toiseen rauhallisesti ja kehoasi kunnioittaen.

Shakta joogakoulu Porvoo

Tutustu shaktajoogaan kahden viikon introjaksolla

TUTUSTUMISTARJOUS sisältää kaksi ensimmäistä viikkoa shaktajoogaa hintaan 39 €. Intropassilla voit kahden viikon ajan osallistua joogatunneillemme Tarmolan Linnunlaulussa rajoituksetta. Maksuvälineinä käteinen, kortit, liikuntaedut sekä MobilePay. Tarjouksen voi käyttää vain yhden kerran.

VOIT ALOITTAA shaktajoogan helposti milloin vain ilmoittautumalla mukaan Introtunnille tai mille tahansa viikkotunnille.

Voit hankkia tutustumistarjouksen myös lahjakorttina!

Shakta joogakoulu Porvoo

Joogatunnit Tarmolan Linnunlaulussa

Kesän joogatunnit 30.6. alkaen

Kesäaikana 30.6.–14.8. joogatunteja noin 2 kertaa viikossa maanantai- ja torstai-iltaisin klo 17.30 eli pääset nauttimaan säännöllisestä harjoituksesta läpi kesän.

Maanantaisin
klo 17.30–19.00
Torstaisin
klo 17.30–19.00

Tunneilla tehdään vaihtelevasti harjoituksia tuntivalikoimastamme. Ensin tehdään pieni dynaaminen harjoitus (Aurinkotervehdys / Danda flow / Viyayama) ja lopuksi rentouttava, rauhallinen Tridosha-tasapainottava sarja, joka käy hellästi läpi koko elimistösi palauttaen olemuksesi tasapainoon. 

Katso aikataulu sivun alalaidasta ja ilmoittaudu tunneille!

Shakta joogakoulu Porvoo

Kurssit ja workshopit

Syvempää ymmärrystä shaktajoogan menetelmistä

WORKSHOPISSA tehdään varsinainen syväsukellus shaktajoogan menetelmiin ja harjoituksiin. Kurssi alkaa alustuksella, jossa kerrotaan kaikki olennainen kuhunkin aiheeseen liittyen, minkä jälkeen opit laitetaan käytäntöön. Kurssi on erinomainen tapa saada syvempää ymmärrystä shaktajoogan harjoitteiden ja menetelmien taustalla vaikuttavista seikoista sekä kokea joogaharjoitus perusteellisessa muodossa. 

TULEVAT KURSSIT

Hengityksen voima -workshop
Kurssilla opit, miten moneen asiaan hengitys vaikuttaa ja miten voit itse vaikuttaa hengitykseesi niin, että koko hyvinvointisi paranee. 

Lauantaina 20.8.2022
klo 11–14

Puistojoogaa Porvoon päivillä

Puistojoogaa Porvoon Päivillä 11.6.2022

Olemme mukana Porvoon Päivillä lauantaina 11.6.2022 Kaupunginpuistossa klo 9–14, tervetuloa moikkaamaan!

MAKSUTTOMAT TUTUSTUMISTUNNIT shaktajoogaan pidetään klo 9.30–11 ja 12.30–14. Tunnille ei tarvitse ilmoittautua. Jos sinulla on oma joogamatto, ota se mukaan. Tarvittaessa saat lainaan maton paikan päällä. Tunnilla pääset tekemään joogaharjoituksen ja saat perustiedot shaktajoogasta, minkä jälkeen sinulla on valmiudet osallistua kaikille joogatunneillemme.

Porvoo puistojoogabrunssi

Aatos Cafen puistojoogabrunssit 9.7. ja 13.8.2022

Kesälauantaiden kohokohdat Kaupunginpuistossa

Vehreä Kaupunginpuisto tarjoaa upean ympäristön rentouttavalle, tasapainottavalle joogaharjoitukselle, jossa soljut asanasta toiseen rauhallisesti ja kehoasi kunnioittaen. Lempeä shaktajoogaharjoitus avaa kehon ja mielen, ja joogan jälkeen nautitaan Aatos Cafen herkullinen puistobrunssi. 

Jooga klo 10.00 – Brunssi klo 11.30
Hinta: 35 €

Lisätietoja tulossa pian, laita päivät kalenteriin!

Kun muutat hengityksesi,
muutat koko elämäsi

Kaikki joogaharjoitteet liittyvät tavalla tai toisella hengitykseen

Joogassa hengitys on ikiaikainen aihe, ja joogaharjoitus tarjoaa lukuisia käytännöllisiä keinoja hyvän hengittämisen edistämiseksi. Joogaperinteessä hengitykseen liittyy kuitenkin myös paljon muuta, kuin vain ihmisen hengityselimistöön liittyvät toiminnot. Kurssilla tarkastellaan eri käsityksiä hengityksestä, nostetaan esiin keinoja hyvään ja monipuoliseen hengitykseen sekä keskustellaan hengityksen laajemmista ulottuvuuksista.
 

Pranayama eli hengityksen avulla tehtävät joogaharjoitteet on kautta aikojen nähty tärkeimpänä joogan muotona. Ilman hengittämistä emme olisi olemassa. Jo viiden minuutin tauko hengittämisestä on hengenvaarallista, mikä kertoo siitä, kuinka tärkeä osa hyvinvointiamme hengitys on. Joogassa nähdään, että hengitys on avainroolissa ihmisen energiasysteemin säätelyssä ja hengityksen avulla elimistö voi myös ratkaista epätasapainon tiloja.

Se miten hengitämme vaikuttaa hyvinvointiimme ja koko olemukseemme, ja hengityksen korjaaminen lieneekin edullisin ja toimivin tapa edistää kenen tahansa terveyttä. Shaktajooga tarjoaa tähän hyvät ja helposti omaksuttavat välineet. Kurssilla opit, miten moneen asiaan hengitys vaikuttaa ja miten voit itse vaikuttaa hengitykseesi niin, että koko hyvinvointisi paranee

Kurssi sopii niin ensikertalaisille kuin kokeneemmille joogeille. Aiempaa joogakokemusta ei tarvita. Joogamaton saat tarvittaessa lainaan salilta. Kurssin ohjaajana toimii Shakta Joogakoulun opettaja Suvi Hanste.
 

Aika: Lauantaina 20.8. klo 11–14
Paikka: Hyvinvointitila Linnunlaulu, Asentajantie 8
Hinta: 39 €

Shakta opettajankoulutus

Shaktan joogaopettajankoulutus Porvoossa

Kokonaista joogaa etsiville

Haluatko mullistaa ymmärryksesi joogasta ja ottaa harppauksen kohti kokonaista maailmankuvaa? Haluatko saada myös valmiudet jakaa kaikki tämä muiden kanssa?

Shaktajoogan opettajankoulutus yhdistää traditionaalisen opetusmetodin nykyaikaiseen joogaopettajakoulutukseen. Tämä kurssi tarjoaa sinulle kattavasti tietoa ja harjoitteita, jotka saat mukaasi loppuelämäsi ajaksi, jotta tiesi joogan polulla on mahdollisimman vaivaton ja hedelmällinen. Jonkin aikaa kuljettuasi voit alkaa myös jakamaan matkaasi.

Monet edistyneimmistä joogeista eivät opeta joogakouluissa, ja koulutuksemme onkin vuosi toisensa jälkeen tarjonnut valtavasti myös henkilöille, jotka yksinkertaisesti haluavat syventää suhdettaan joogaan. Kurssilla sukelletaan joogaperinteen tuhatvuotiseen ymmärrykseen ihmisestä, kehosta, maailmasta ja onnellisuudesta.

Kurssilla edetään ymmärrettävästi ja ilman kiirettä. Koulutus ei vaadi minkäänlaista joogataustaa, ja se on avoin kaikille, jotka haluavat oppia joogasta ennakkoluulottomasti. 

Koulutus on tunnettu siitä, että se tarjoaa vankan perustan niin joogaopettajan työhön kuin mille tahansa muulle alalle – koulutuksen tarjoamalla syvällisellä ymmärryksellä monistisesta maailmankuvasta ja ihmiskäsityksestä on tilausta kaikilla elämän osa-alueilla niin arjessa kuin työelämässä. Se tarjoaa myös hyvät välineet oman joogaharjoituksen eteenpäin viemiseen.

Joogaopettaja Miska Käppi vie ryhmän läpi saman tien, jonka hänen opettajansa Ācārya Bhagavan Shri Shanmukha Anantha Natha on jakanut hänen kanssaan.

KURSSIN AIKATAULU ILMOITETAAN PIAN!

Porvoo jooga harjoitusklinikka

Harjoitusklinikka

Kysymyksiä ja vastauksia joogaharjoituksesta

Olet jo ehkä pidempään shaktajoogaa harjoittanut tai juuri aloittanut, ja sinulla on kenties herännyt pohdintoja tai kysymyksiä harjoitukseen liittyen? 

Maksuton harjoitusklinikka on noin puolen tunnin mittainen maksuton ja kaikille avoin tuokio, jossa kerrataan shaktajoogan perusteita ja käydään läpi uusia asioita, esim. käsitasapainoasanat. 
 
Kahden viikon introjakso on suositeltavaa päättää tähän tuokioon.
 
Vaikka sinulla ei olisi kysymyksiä valmiina, opettajalla on kyllä paljon kerrottavaa, eli voit tulla vain kuuntelemaan.
Paineluhieronta Porvoo

Ayurvedinen paineluhieronta

Ayurvedinen paineluhieronta on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, jossa keho käydään läpi kokonaisuutena hellästi jaloilla painamalla. Hieronta perustuu painantaan, joka tehdään tietyssä järjestyksessä antaen lihaksille mahdollisuuden rentoutua. Näin vaikutetaan kehon omiin virtauksiin stimuloiden esim. lymfaattista järjestelmää ja verenkiertoa, ja näin aktivoimalla virtauksia tasapainotamme koko systeemiä. Hieronta muun muassa lievittää kipuja ja edesauttaa elimistön itseään korjaavia mekanismeja toimimaan optimaalisesti.

Hinnat: 40 min 59 €, 60 min 75 €

Varaukset: suvi@shakta.fi
p. 040 152 7531

Flowmeeting Porvoo

FlowMeeting

Kokous joka onnistuu

FlowMeeting on uudenlainen tapa kokoustaa. Rauhaisat ja miellyttävät tilat sekä maistuva ruokatarjoilu antavat erinomaiset puitteet unohtumattomalle kokouspäivälle. Toiveidenne mukaan voimme aloittaa ja päättää päivän harjoituksella, joka häätää stressin sekä pitää huolen kehon ja mielen virkeydestä kokouksen ajan ja pitkälle kokouksen jälkeenkin. Upeat puitteet ja uudenlainen lähestymistapa avaa mielen ja kehon onnistunutta kokousta varten. 

FlowMeeting sisältää shaktajoogaharjoituksen, joka on vaivaton kenelle tahansa. Ei tarvitse olla notkea akrobaatti voidaksesi nauttia rentoutukseen perustuvasta liikkeestä. Joogaharjoituksesta seuraa kirkas ja virkeä olo, joka pysyy.

Lataa Shakta-äppi!

Hoida kätevästi tuntivaraukset, kurssi-ilmoittautumiset ja maksut Shaktan oman mobiilisovelluksen kautta.

Opettajat

Shaktajooga Suvi Hanste

Porvoon shaktajoogan tarjonnasta vastaa joogaopettaja Suvi Hanste. Voit olla yhteydessä Suviin sähköpostitse suvi@shakta.fi tai puhelimitse 0401527531.

Shaktajooga Tinja

Opettajana toimii myös Tinja de la Chapelle. Voit olla yhteydessä Tinjaan sähköpostitse tinja@shakta.fi.

 

Asiakkaidemme kokemukset ja yritysasiakkaillemme suunnatun hyvinvointikyselyn vastaukset kertovat, että joogassa tuloksia voi saavuttaa nopeastikin. Asiakkaamme ovat myös huomanneet, että shaktajooga on helppo aloittaa riippumatta siitä, oletko ensikertalainen vai jo kokeneempi joogan harrastaja.

Stressitön ja tasapainoinen kehon ja mielen kokonaisuus rakentaa itseään ja ratkaisee ongelmansa kuin itsekseen. Joogasta seuraa virkeä, kirkas ja rentoutunut olo, joka pysyy. Harjoituksen myötä joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi!

Tilat

Joogasalimme sijaitsee Hyvinvointitila Linnunlaulussa

Osoite: Asentajantie 8, 06150 PORVOO

hey
beautiful,

come here often?

drop us a line

or try to find it on our website