Shakta Joogakoulu – Helsinki

Shakta Joogakoulu – Helsinki

Mitä on shaktajooga?

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Asiakkaidemme kokemukset ja yritysasiakkaillemme suunnatun hyvinvointikyselyn vastaukset kertovat, että shaktajoogassa tuloksia voi saavuttaa nopeastikin. Asiakkaamme ovat myös huomanneet, että shaktajooga on helppo aloittaa riippumatta siitä, oletko ensikertalainen vai jo kokeneempi joogan harrastaja. Stressitön ja tasapainoinen kehon ja mielen kokonaisuus rakentaa itseään ja ratkaisee ongelmansa kuin itsekseen.

Joogatunnista seuraa virkeä, kirkas ja rentoutunut olo, joka pysyy. Harjoituksen myötä joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi!

Shakta Joogakoulun päätoimipiste sijaitsee Helsingin Kalasatamassa, osoitteessa Työpajankatu 10 C, 4. kerros.

Introtunnit

Introtunnilla kuulet kaiken oleellisen Shaktan joogamenetelmästä. Tunnin jälkeen voit kahden viikon ajan osallistua joogatunneillemme rajoituksetta.

Introtunnin voi maksaa paikan päällä käteisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä. Tarjouksen voi käyttää vain yhden kerran. Voit lunastaa myös elämyslahjakortin introtunnilla. Lahjakortti oikeuttaa kahden viikon rajattomiin joogatunteihin.

Lue lisää >>

Kurssit ja tapahtumat

Järjestämme erilaisia kursseja, tapahtumia ja joogalomia, joiden avulla voit viedä joogaharjoituksesi aivan uudelle tasolle.

Lue lisää >>

Yhteystiedot

Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien päässä, aivan Kalasataman metroaseman vieressä.

Lue lisää >>

Tilat

Shakta Joogakoulun tilat sijaitsevat Helsingissä, aivan Kalasataman metroaseman vieressä osoitteessa Työpajankatu 10, C-rappu. Neljännessä kerroksessa sijaitsevat, hyvin varustellut joogasalimme kylpevät kahdentoista ikkunan tarjoamassa luonnonvalossa. Joogasalien vieressä sijaitseva Olohuone soveltuu monenlaisten hoitojen tarjoamiseen ja myös muihin pienempiin tilaisuuksiin.

Lue lisää >>