Helsinki

Helsinki

Shakta joogakoulu

Shaktajooga on autenttinen harjoite, joka ammentaa ymmäryksensä joogan alkulähteiltä. Shakta Joogakoulu sai alkunsa yli vuosikymmenen tutkimusmatkasta joogan alkulähteille.

Intialainen Shakta-perinne on onnistunut säilyttämään kokonaisen joogan tieteen, jonka tarjoamme joogatunneillamme ilman muutoksia.

Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien päässä, aivan Kalasataman metroaseman ja kauppakeskus Redin vieressä.

Ensikertalaiselle jooga

Introtunnit

Introtunnilla kuulet kaiken oleellisen Shaktan joogamenetelmästä. Tunnin jälkeen voit kahden viikon ajan harjoittaa joogaa rajoituksetta.

Introtunnin voi maksaa verkkosivuillamme tai paikan päällä käteisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä. Voit lunastaa myös elämyslahjakortin introtunnilla. Lahjakortti oikeuttaa kahden viikon rajattomiin joogatunteihin.

Opettajankoulutus

Kurssit ja tapahtumat

Järjestämme joogaa erilaisten kurssien, tapahtumien ja joogalomien muodossa, joiden avulla voit viedä joogaharjoituksesi aivan uudelle tasolle.

Shakta joogakoulu Helsinki

Tilat

Shakta Joogakoulun päätoimipisteen kotipaikka on Helsinki. Sijaitsemme aivan Kalasataman metroaseman vieressä osoitteessa Työpajankatu 10, A-rappu. Neljännessä kerroksessa sijaitsevat, hyvin varustellut joogasalimme kylpevät kahdentoista ikkunan tarjoamassa luonnonvalossa.

Flowmeeting Helsinki

FlowMeeting

FlowMeeting on kokous, joka onnistuu. Rauhaisat ja miellyttävät tilat sekä maistuva ruokatarjoilu antavat erinomaiset puitteet unohtumattomalle kokouspäivälle.

Toiveidenne mukaan voimme aloittaa ja päättää päivän harjoituksella, joka häätää stressin sekä pitää huolen kehon ja mielen virkeydestä kokouksen ajan ja pitkälle kokouksen jälkeenkin.

Shakta Joogakoulu Helsinki

Opettajat

Helsingin Shaktan joogaohjaajat ovat jooga-ammattilaisia vuosien kokemuksella.

Voit lukea kunkin tuntiopettajan tarinan Henkilökunta-sivultamme.

Ostoskori