Yritysjooga Helsingissä

Rentouttava joogaelämys työhteisöllesi

 

Kalasataman joogakoulumme sopii mitä parhaiten TYHY– tai tiimipäivän järjestämiseen 5-50 henkilölle.

Raskas työ vaatii aina vastapainoa ja välillä on ihanteellista nauttia syvästä rentoutuden tilasta, jonka joogatuntimme voivat tarjota!

Joogan lisäksi meiltä saat tarvittaessa kokoustilat ja -tekniikan sekä maittavat ruokatarjoilut kahvihetkestä kolmen ruokalajin juhlaillalliseen.

Päivän ohjelmaa on myös helppo jatkaa meiltä Rediin maittavan ruoan tai eri aktiviteettien muodossa!

Kysy meiltä tarjous täyttämällä alla oleva lomake. Voit myös pyytää tarjouksen soittamalla (050 597 5550) tai laittamalla meille sähköpostia (jooga@shakta.fi).

Kiinnostuitko?

Voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Meille sopii myös järjestää tapaaminen joko yrityksenne tiloihin tai Helsingin Kalasatamassa sijaitsevalle joogasalillemme. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Meillä järjestät myös kokoukset ja tiimipäivät

Shaktan tarjoama FlowMeeting on kokous, joka onnistuu. Päivän avaa harjoitus, joka häätää stressin sekä pitää huolen kehon ja mielen virkeydestä kokouksen ajan. Rauhaisat ja miellyttävät tilat sekä maistuva ruokatarjoilu antavat erinomaiset puitteet unohtumattomalle kokouspäivälle.

FlowMeetingin avulla voit sanoa hyvästit nuhjuisille kokoustiloille ja raskaille kahvituksille. Upeat puitteet ja uudenlainen lähestymistapa kokoukseen avaa mielen ja
kehon onnistunutta kokousta varten. Voitte kokoustaa tuolien ja pöytien ääressä tai istua vaihdellen tyynyillä, patjoilla ja jumppapalloilla.

Kaksi suurempaa ja yksi pienempi joogasalimme mahdollistaa yksilöllisesti räätälöidyn joogatunnin 5-50 hengelle. Joogatuntimme sopivat kaiken ikäisille ja -kokoisille ja olemmekin pitäneet joogaa hyvin vaihteleville ryhmille tietotyöläisistä laivanrakentajiin.

Halutessanne lisäämme pakettiin myös maistuvat ja terveelliset ruokatarjoilut.

Säännölliset joogatunnit moninkertaistavat joogan hyödyt

Saatte shaktajoogan hyödyt parhaiten talteen viikottaisilla joogatunneilla, jotka lisäävät yhteisöllisyyttä ja antavat puhtia työyhteisöönne. Rentouttavan harjoituksen vaikutukset tuntuvat vielä pitkään joogatunnin jälkeen.

Työhyvinvointikyselyssämme olemme huomanneet, että shaktajoogan aloittaminen on koettu helpoksi ja harjoituksen hyödyt esimerkiksi liittyen liikkuvuuteen ja palautumiseen merkittäviksi.

Räätälöimme joogatunnit aina yksilöllisesti kunkin ryhmän tarpeisiin.

We also offer tailor-made shakta yoga classes in English for companies and other groups in the Helsinki area. Contact us for more details: jooga@shakta.fi or via the form below.

 

Mitä on shaktajooga?

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi. 

Esimerkkejä yrityksille tarjoamistamme tunneista

Tarjoamiemme joogatuntien kesto on 60 tai 90 minuuttia. Pidempi joogatunti mahdollistaa kokonaisvaltaisemman harjoituksen, minkä seurauksena myös tulokset näkyvät nopeammin.

Toivottuihin tuloksiin päästään, kun joogaharjoitus tehdään vähintään kerran viikossa. Useampi kerta viikossa enemmän kuin tuplaa joogan positiiviset vaikutukset.

Yksikin joogatunti – vaikkapa virkistyspäivän yhteydessä – antaa arvokkaan kokemuksen ja nollaa työviikon rasitukset.
 

  1.  Joogatunti “Aamuvirkku” – Virkistävää aamujoogaa (60 tai 90 min) Virkisty heti työpäivän alkuun mukavalla aamujoogatunnilla.

     

  2. Joogatunti “Iltaharmonia” – Tasapainottava ja työpäivästä palauttava iltajooga (60 tai 90 min)

Kiinnostuitko?

Voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Meille sopii myös järjestää tapaaminen joko yrityksenne tiloihin tai Helsingin Kalasatamassa sijaitsevalle joogasalillemme. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.