Yritysjooga

FlowMeeting on kokous, joka onnistuu

Shaktan tarjoama FlowMeeting on kokous, joka onnistuu. Päivän avaa harjoitus, joka häätää stressin sekä pitää huolen kehon ja mielen virkeydestä kokouksen ajan. Rauhaisat ja miellyttävät tilat sekä maistuva ruokatarjoilu antavat erinomaiset puitteet unohtumattomalle kokouspäivälle.
 
FlowMeetingin avulla voit sanoa hyvästit nuhjuisille kokoustiloille ja raskaille kahvituksille. Upeat puitteet ja uudenlainen lähestymistapa kokoukseen avaa mielen ja
kehon onnistunutta kokousta varten. Voitte kokoustaa tuolien ja pöytien ääressä tai istua vaihdellen tyynyillä, patjoilla ja jumppapalloilla.
 
Kaksi suurempaa ja yksi pienempi joogasalimme mahdollistaa yksilöllisesti räätälöidyn joogatunnin 5-50 hengelle. Joogatuntimme sopivat kaiken ikäisille ja -kokoisille ja olemmekin pitäneet joogaa hyvin vaihteleville ryhmille tietotyöläisistä laivanrakentajiin.
 
Halutessanne lisäämme pakettiin myös maistuvat ja terveelliset ruokatarjoilut.

Säännölliset joogatunnit

Saatte shaktajoogan hyödyt parhaiten talteen viikottaisilla joogatunneilla, jotka lisäävät yhteisöllisyyttä ja antavat puhtia työyhteisöönne. Työhyvinvointikyselymme osoittaa, että pitkällä tähtäimellä viikottaiset joogatunnit vähentävät työntekijöiden uupumusta ja stressiä. Tämä tuo selvää säästöä sairaspoissaolojen vähentymisenä ja työntekijöiden jaksamisen parantumisena.
 
Räätälöimme joogatunnit aina yksilöllisesti kunkin ryhmän tarpeisiin.

We also offer tailor-made shakta yoga classes in English for companies and other groups in the Helsinki area. Contact us for more details!

.

Mikä shaktajooga?

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi.
 

Mitä hyötyjä shaktajooga tarjoaa työyhteisöille?

Toteutimme keväällä 2015 hyvinvointikyselyn yritysasiakkaallemme. Tulokset puhuvat puolestaan: Vastaajista 81 % huomasi posiitiivisia muutoksia joogatuntien alettua. Ensimmäistä kertaa joogaa kokeilleista 80 % piti aloittamista erittäin helppona. Kaksi kolmesta tunsi liikkuvuutensa parantuneen ja lähes puolet stressin vähentyneen. Vastaajista 25 % huomasi unenlaatunsa parantuneen.

Kyseisen yrityksen työntekijät kävivät tunneillamme kerran viikossa, puolitoista tuntia kerrallaan. Säännöllisen harjoittamisen tulokset alkoivat näkyä jo muutaman joogatunnin jälkeen ja tulokset syvenivät entisestään viikkojen ja kuukausien aikana.

Esimerkkejä yrityksille tarjoamistamme tunneista

Tarjoamiemme joogatuntien kesto on 60 tai 90 minuuttia. Pidempi joogatunti mahdollistaa kokonaisvaltaisemman harjoituksen, minkä seurauksena myös tulokset näkyvät nopeammin.

Toivottuihin tuloksiin päästään, kun joogaharjoitus tehdään vähintään kerran viikossa. Useampi kerta viikossa enemmän kuin tuplaa joogan positiiviset vaikutukset.
 
Yksikin joogatunti – vaikkapa virkistyspäivän yhteydessä – antaa arvokkaan kokemuksen ja nollaa työviikon rasitukset.
 

  1.  Joogatunti “Aamuvirkku” – Virkistävää aamujoogaa (60 tai 90 min) Virkisty heti työpäivän alkuun mukavalla aamujoogatunnilla.

  2. Joogatunti “Iltaharmonia” – Tasapainottava ja työpäivästä palauttava iltajooga (60 tai 90 min)

 

Kiinnostuitko?

Voimme järjestää tapaamisen joko yrityksenne tiloihin tai Kalasatamassa sijaitsevalle joogasalillemme. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!