Introtunnit

Ensimmäiset kaksi viikkoa shaktajoogaa 39 €

Introtunnit Shakta Joogakoulu

Lunasta tarjous Introtunnilta

Introtunnilla kuulet kaiken oleellisen Shaktan joogamenetelmästä. Tunnin jälkeen voit kahden viikon ajan osallistua joogatunneillemme rajoituksetta.

Introtunnin voi maksaa paikan päällä käteisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä. Voit lunastaa myös Shaktan introkortin introtunnilla. Introkortti oikeuttaa kahden viikon rajattomiin joogatunteihin. Tarjouksen voi käyttää vain yhden kerran.

Kahden viikon joogatuntien jälkeen suosittelemme osallistumaan maksuttomalle Asanaklinikalle.

Tukea joogaharjoitukseen Asanaklinikalta

Asanaklinikka on maksuton, noin 30 minuutin mittainen tuokio, jonka aikana kerrataan shaktajoogan perusteet. Se on tarkoitettu etenkin Shaktan Introtunnin käyneille, mutta yhtälailla kenelle tahansa, joka on käynyt joskus tunneillamme ja haluaa kerrata joogaharjoituksen perusasioita.

Asanaklinikka on maksuton ja sen tarkoitus on tarjota tukea shaktajoogan harjoituksen jatkamiselle pidemmänkin tauon jälkeen. Suosittelemme myös päättämään kahden viikon rajattomat joogatunnit Asanaklinikkaan. Tunnilla ei tehdä varsinaista joogaharjoitusta, mutta joogavarusteet on hyvä olla mukana.

Kalasataman salilla sunnuntaisin klo 17–17.30 pidettävän Asanaklinikan jälkeen voit viedä tuokion tuumailut käytäntöön, hankkia itsellesi sarja- tai kuukausikortin ja jäädä kahden tunnin mittaiselle Shakta Flow -joogatunnille.

Introtunnit Joogakoulu

Shaktajooga on taivaallista, kokonaisvaltaista ja meditatiivista. Joogaharjoitus opettaa sinua käyttämään mielen ja kehon kokonaisuutta tarkasti, kuten instrumenttia, ja saattamaan sen tasapainoiseen ja harmoniseen tilaan.

Lue lisää shaktajoogasta

Tutustu ensikertalaiselle-sivuumme

Saat Introtunnilla tunnukset joiden avulla voit käydä kahden viikon ajan rajattomasti joogatunneillamme. Jakson lopulla tarkkaile sähköpostiasi, saatamme yllättää sinut aivan erityislaatuisella tarjouksella!

Kysyimme kokemuksia kymmenen harjoituskerran jälkeen.

Lisää shaktajoogaan liittyvistä tutkimuksista blogistamme.

hey
beautiful,

come here often?

drop us a line

or try to find it on our website