Introtunnit

Ensimmäiset kaksi viikkoa shaktajoogaa 39 €

Introtunnit Shakta Joogakoulu

Lunasta tarjous Introtunnilta

Introtunnilla kuulet kaiken oleellisen Shaktan joogamenetelmästä. Tunnin jälkeen voit kahden viikon ajan osallistua joogatunneillemme rajoituksetta.

Introtunnin voi maksaa paikan päällä käteisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä. Voit lunastaa myös Shaktan introkortin introtunnilla. Introkortti oikeuttaa kahden viikon rajattomiin joogatunteihin. Tarjouksen voi käyttää vain yhden kerran.

Voit luoda tunnukset ja ilmoittautua Introtunnille ajanvarausjärjestelmämme kautta tai alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuessasi lomakkeella, teemme sinulle tunnukset valmiiksi ennen Introtuntia.

Kahden viikon joogatuntien jälkeen suosittelemme osallistumaan maksuttomalle Asanaklinikalle.

Shaktajooga on taivaallista, kokonaisvaltaista ja meditatiivista. Joogaharjoitus opettaa sinua käyttämään mielen ja kehon kokonaisuutta tarkasti, kuten instrumenttia, ja saattamaan sen tasapainoiseen ja harmoniseen tilaan.

Lue lisää shaktajoogasta

Tutustu ensikertalaiselle-sivuumme

Saat Introtunnilla tunnukset joiden avulla voit käydä kahden viikon ajan rajattomasti joogatunneillamme. Jakson lopulla tarkkaile sähköpostiasi, saatamme yllättää sinut aivan erityislaatuisella tarjouksella!

Kysyimme kokemuksia kymmenen harjoituskerran jälkeen.

Lisää shaktajoogaan liittyvistä tutkimuksista blogistamme.

hey
beautiful,

come here often?

drop us a line

or try to find it on our website