Introtunnit

Ensimmäiset kaksi viikkoa shaktajoogaa 39 €

Introtunnit Shakta Joogakoulu

Lunasta tarjous Introtunnilta

Introtunnilla kuulet kaiken oleellisen Shaktan joogamenetelmästä. Lunastaessasi introtarjouksen, voit käydä introtunnin jälkeen kahden viikon ajan joogatunneillemme rajoituksetta.

Introtunteja pidetään Kalasataman joogasalillamme tiistaisin klo 17.45 – 19.30 ja sunnuntaisin klo 15.15 – 17.

Voit maksaa tunnin paikan päällä käteisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä. Niin halutessasi voit myös lunastaa Shaktan introtarjouksen tältä tunnilta. Introtarjous on käytettävissäsi yhden kerran ja se oikeuttaa kahden viikon rajattomiin joogatunteihin.

Voit luoda tunnukset ja ilmoittautua Introtunnille ajanvarausjärjestelmämme kautta tai alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuessasi lomakkeella, teemme sinulle tunnukset valmiiksi ennen Introtuntia.

Shaktajooga on taivaallista, kokonaisvaltaista ja meditatiivista. Joogaharjoitus opettaa sinua käyttämään mielen ja kehon kokonaisuutta tarkasti, kuten instrumenttia, ja saattamaan sen tasapainoiseen ja harmoniseen tilaan.

Lue lisää shaktajoogasta

Tutustu ensikertalaiselle-sivuumme

Saat Introtunnilla tunnukset joiden avulla voit käydä kahden viikon ajan rajattomasti joogatunneillamme. Jakson lopulla tarkkaile sähköpostiasi, saatamme yllättää sinut aivan erityislaatuisella tarjouksella!

Kysyimme kokemuksia kymmenen harjoituskerran jälkeen.

Lisää shaktajoogaan liittyvistä tutkimuksista blogistamme.