Introtunnit

Ensimmäiset kaksi viikkoa shaktajoogaa 39€

Introtunnit Shakta Joogakoulu

Lunasta tarjous Introtunnilta

Introtunnilla kuulet kaiken oleellisen Shaktan joogamenetelmästä. Lunastaessasi introtarjouksen, voit käydä introtunnin jälkeen kahden viikon ajan joogatunneillemme rajoituksetta.

Introtunteja pidetään Kalasataman joogasalillamme tiistaisin klo 17.45 – 19.30 ja sunnuntaisin klo 15.15 – 17.

Voit maksaa tunnin paikan päällä käteisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä. Niin halutessasi voit myös lunastaa Shaktan introtarjouksen tältä tunnilta. Introtarjous on käytettävissäsi yhden kerran ja se oikeuttaa kahden viikon rajattomiin joogatunteihin.

Voit luoda tunnukset ja ilmoittautua Introtunnille ajanvarausjärjestelmämme kautta tai alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuessasi lomakkeella, teemme sinulle tunnukset valmiiksi ennen Introtuntia.

Shaktajooga on taivaallista, kokonaisvaltaista ja meditatiivista. Joogaharjoitus opettaa sinua käyttämään mielen ja kehon kokonaisuutta tarkasti, kuten instrumenttia, ja saattamaan sen tasapainoiseen ja harmoniseen tilaan.

Lue lisää shaktajoogasta

Tutustu ensikertalaiselle-sivuumme

Saat Introtunnilla tunnukset joiden avulla voit käydä kahden viikon ajan rajattomasti joogatunneillamme. Jakson lopulla tarkkaile sähköpostiasi, saatamme yllättää sinut aivan erityislaatuisella tarjouksella!

Kysyimme kokemuksia kymmenen harjoituskerran jälkeen.

Lisää shaktajoogaan liittyvistä tutkimuksista blogistamme.

Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.

Latvian joogaleiri 2023

Hinnat ja ilmoittautuminen

Paikkoja rajoitetusti, varaa omasi pian!