Kurssien ja maksujen ehdot

Kurssien ja maksujen ehdot

Peruutusehdot ovat voimassa ellei kurssisivulla toisin mainita.

Lyhytkurssit, workshopit ja intensiivit

Ilmoittautuminen on sitova.

Kurssi maksetaan kokonaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssimaksu palautetaan vähentäen 30 € toimistokulut, mikäli osallistuminen peruutetaan vähintään 14 vuorokautta ennen kurssin alkua.

13 vuorokautta ja sen alle ennen kurssin alkua tehdyistä peruutuksista kurssimaksu palautetaan ainoastaan, jos osallistujalla on esittää lääkärintodistus, jossa on osallistumisen estävä syy. Kurssimaksun voi kuitenkin siirtää myöhempään vastaavaan kurssiin ilman kuluja.

Kurssin keskeytyessä maksua ei palauteta.

Yrityksille arvonlisävero lisätään kurssin hintaan.

Kurssin luonteesta riippuen kurssille voi hankkia korvaavan osallistujan.

Mikäli kurssi tai tapahtuma peruuntuu Shaktasta riippuvista syistä, palautetaan kurssimaksu kokonaan.

Opettajankoulutukset ja muut pidempi kestoiset kurssit

Ilmoittautuminen on sitova.

Varausmaksu on n. 20 % kurssihinnasta, ja maksetaan koulutukseen ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksu palautetaan ainoastaan, jos osallistujalla on esittää lääkärintodistus, jossa on osallistumisen estävä syy. Varausmaksun voi kuitenkin siirtää myöhempään vastaavaan kurssiin ilman kuluja.

Maksetut kurssimaksut palautetaan vähentäen 60 € toimistokulut, mikäli osallistuminen peruutetaan vähintään 30 vuorokautta ennen kurssin alkua.

30 vuorokautta ja sen alle ennen kurssin alkua tehdyistä peruutuksista kurssimaksu palautetaan jäljellä olevien kokonaisten kurssijaksojen osalta ainoastaan, jos osallistujalla on esittää lääkärintodistus, jossa on osallistumisen estävä syy. Palautamme maksut vähentäen 60 € toimistokulut. Kurssimaksun voi kuitenkin siirtää myöhempään vastaavaan kurssiin ilman kuluja.

Yrityksille arvonlisävero lisätään kurssin hintaan.

Kurssin luonteesta riippuen kurssille voi hankkia korvaavan osallistujan.

Mikäli kurssi tai tapahtuma peruuntuu Shaktasta riippuvista syistä, palautetaan varausmaksu ja kurssimaksut kokonaan.

 

Retriitit, joogalomat ja -matkat

Ilmoittautuminen on sitova.

Varausmaksu on n. 20 %  kokonaishinnasta ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. 

Peruutus- ja matkapakettiehdot: Matkaan sovelletaan yleisiä matkapakettiehtoja

Peruutuksista peritään:

a)  toimistokulut 60 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.

Yrityksille arvonlisävero lisätään hintaan.

Mikäli tapahtuma peruuntuu Shaktasta riippuvista syistä, palautetaan varausmaksu ja kurssimaksut kokonaan.

Joogamatkojen suhteen noudatamme mahdollisen yhteistyökumppanin (esim. matkatoimisto) peruutusehtoja. Nämä ilmoitetaan varausmaksun yhteydessä.

shaktajooga

Sarjakorttien ja Jatkuva Rajaton -korttien yleiset käyttöehdot

Rajaton-kortti tai sarjakortti on henkilökohtainen ja kortin väärinkäytöksestä voi seurata sopimuksen purku. 

Kuukausitilaaja huolehtii ajankohtaisista korttitiedoista asiakastilillään ja suorittaa kuukausittaiset maksut ajallaan. Maksun viivästyessä Shaktalla on oikeus periä korkolain mukaisen viivästyskoron ja muistutusmaksun. Jos lasku joudutaan siirtämään perintään, tulee kuukausikortin haltijan maksaa kohtuulliset perintäkulut. Maksujen ja huomautusten laiminlyömisen tapauksessa voidaan sopimus ja palvelujen käyttöoikeus irtisanoa välittömästi. Ensimmäisen kuukausi maksetaan verkkomaksuna tai studiolla sopimuksentekohetkellä tilauksen yhteydessä.
 
Vähintään 7 päivää kestäneessä sairastapauksessa kortti voidaan laittaa tauolle. Sairaslomapäivät lisätään kortin voimassaoloaikaan tai  kyseiseen laskutusjaksoon. Tämä on mahdollista vain lääkärintodistuksella, jonka voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen jooga@shakta.fi.
 
Sopimusta ei voi jäädyttää tai tauottaa muuten kuin terveydellisistä syistä.

Jatkuvan kuukausitilauksen hinnat tarkistetaan kalenterivuosittain. Joogakoulu varaa itselleen oikeuden muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä sähköpostitse hyvissä ajoin etukäteen. 

Ks. ohessa Jatkuva Rajaton – ja Jatkuva Rajaton 12 kk -kortin tarkemmat sopimusehdot.

Shaktajooga Kalasatama

Jatkuva Rajaton -kortin ja Online-joogan kuukausittaisen maksun ehdot

Jatkuva Rajaton -kortin toistaiseksi voimassa oleva kuukausihinta on Helsingissä 139 € ja Porvoossa 99 €. Kuukausittainen maksu astuu voimaan ensimmäisestä ostokerrasta ja jatkuu kunnes asiakas irtisanoo maksun. Minimiaika on 3 maksullista kuukautta. Sopimus on toistaiseksi voimassaoleva määräalennussopimus, joka on irtisanottavissa kuluvan kauden + yhden (1) täyden kauden (kk) peruutusajalla. Kaikki irtisanomiset tehdään ainoastaan sähköpostitse osoitteeseen jooga@shakta.fi. 

Ensimmäisen kuukausi maksetaan verkkomaksuna tai studiolla sopimuksentekohetkellä tilauksen yhteydessä.
  
Sopimuksella on 1 kk irtisanomisaika. Kaikki tilausten irtisanomiset tehdään vain sähköpostitse ottamalla yhteyttä jooga@shakta.fi.
 

Online-joogan kuukausitilauksen ehdot

Online-joogan kuukausitilaus on toistaiseksi voimassaoleva määräalennussopimus, joka on irtisanottavissa kuluvan kauden + yhden (1) täyden kauden (kk) peruutusajalla. Minimitilaus on täten 3 kk.

Kaikki irtisanomiset tehdään ainoastaan sähköpostitse osoitteeseen jooga@shakta.fi.
Kuukausitilaaja huolehtii ajankohtaisista korttitiedoista asiakastilillään ja suorittaa kuukausittaiset maksut ajallaan. Maksun viivästyessä Shaktalla on oikeus periä korkolain mukaisen viivästyskoron ja muistutusmaksun. Jos lasku joudutaan siirtämään perintään, tulee kuukausikortin haltijan maksaa kohtuulliset perintäkulut.

Maksujen ja huomautusten laiminlyömisen tapauksessa voidaan sopimus ja palvelujen käyttöoikeus irtisanoa välittömästi. Ensimmäisen kuukausi maksetaan verkkomaksuna tai studiolla sopimuksentekohetkellä tilauksen yhteydessä.

Jatkuvan kuukausitilauksen hinnat tarkistetaan kalenterivuosittain. Joogakoulu varaa itselleen oikeuden muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä sähköpostitse hyvissä ajoin etukäteen.

Sopimuksella on 1 kk irtisanomisaika. Kaikki tilausten irtisanomiset tehdään vain sähköpostitse ottamalla yhteyttä jooga@shakta.fi.

Jatkuva Rajaton 12 kk sopimus

Rajaton-kortti 12 kk on edullinen määräalennuskortti, jonka sopimuskausi on 12 kk. Kuukausittainen maksu astuu voimaan ensimmäisestä ostokerrasta. Maksupäivä on palvelun alkamispäivä. Tilaus uusiutuu 12 kk välein ja voit päättää sen, kun ensimmäinen 12 kuukauden jakso on kulunut.

Sopimus on 12 kuukauden määräalennussopimus, joka muuttuu toistaiseksi voimassaolevaksi ensimmäisen 12 kk jakson jälkeen.
Kaikki irtisanomiset tehdään ainoastaan sähköpostitse osoitteeseen jooga@shakta.fi.

Peruutusehdot:

* Sopimus voidaan päättää 12 kuukauden kuluttua ja irtisanomisaika on 1 kokonainen kuukausi (kuluva + 1 täysi kuukausi. Kaikki tilausten irtisanomiset tehdään vain sähköpostitse ottamalla yhteyttä jooga@shakta.fi.

Ostoskori