Opintopiiri

Shaktan opintopiiri

Tule mukaan tutkimaan joogaa pintaa syvemmältä

Shaktan opintopiirissä saat mahdollisuuden syventää joogan tuntemustasi myös asanaharjoituksen ulkopuolelle esimerkiksi lukupiirien ja satsangien muodossa. Shaktan koulutusten ytimessä on ei-dualistinen maailmankuva, joka avaa omaksujansa silmät muinaisten kulttuurien mytologiaan ja tapaan nähdä maailma. Shaktan opintopiirissä tutustutaan näihin ei-dualistisen tieteen erilaisiin ilmentymiin ja joogaan liittyviin aihepiireihin laaja-alaisesti.

Opintopiiri on tarkoitettu säännöllisen shaktajoogaharjoituksen tueksi ja joogaopintojen syventämiseksi. Opintopiiri tarjoaa mahdollisuuden omaehtoiseen, vapaamuotoiseen yhdessä opiskeluun ja tutkimiseen. Opintopiiri on maksuton mutta liittyäksesi siihen sinulla tulee olla säännöllinen shaktajooga-harjoitus joka antaa opinnoillesi kontekstin. Tule mukaan ideoimaan ja kerro toiveistasi rohkeasti! Joogassa yhdessä opiskelu on usein satsang-muotoista, eli kokoonnutaan keskusteluun yhteisen aiheen ympärille ja syvennytään yhdessä sovittuun aihepiiriin – opiskelu ei siis ole opettajajohtoista.

Opintopiiri Shakta Joogakoulu

Opintopiiri myös etänä

Shaktan opintopiirin kokoontumiset, lukupiirit, satsangit ym. järjestetään osittain Zoomin välityksellä, ja oma Facebook-ryhmä sekä Whatsup-ryhmä on opintopiirin foorumi vapaata keskustelua, ideointia ja visiointia, kokoontumisten suunnittelua sekä aikatauluista ja käytännön asioista sopimista varten.

Opintopiiri Shaktajooga

Kiinnostuitko? Lähde mukaan!

Jos sinulla on kysyttävää tai pohdiskelet, voisiko Shaktan opintopiiri olla juuri sinulle se seuraava askel joogapolullasi, ole yhteydessä (jooga@shakta.fi) tai tule juttelemaan joogaopettajalle salilla. Shaktajoogien yhteisö vie opiskelusi uudelle tasolle – tervetuloa mukaan!

Opintopiirin tapahtumia

Seuraava Zoom-satsang:

Katso Opintopiirin FB-ryhmä tai liity Whatsup-ryhmään.

Joogin iltatee:

Maksuton satsang syyskuun alusta eteenpäin joka keskiviikko
klo 18.45-19.45
Shakta Joogakoulu, Kalasatama.

Ashrampäivä:

Seuraava Ashrampäivän
päiväretriitti Shaktalla Kalasatamassa la 2.12. aiheenaan tällä kertaa TULI!

Hinta: 99 €

Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.