Opintopiiri

Shaktan opintopiiri

Tule mukaan tutkimaan joogaa pintaa syvemmältä

Shaktan opintopiirissä saat mahdollisuuden syventää joogan tuntemustasi myös asanaharjoituksen ulkopuolelle esimerkiksi lukupiirien ja satsangien muodossa. Shaktan koulutusten ytimessä on ei-dualistinen maailmankuva, joka avaa omaksujansa silmät muinaisten kulttuurien mytologiaan ja tapaan nähdä maailma. Shaktan opintopiirissä tutustutaan näihin ei-dualistisen tieteen erilaisiin ilmentymiin ja joogaan liittyviin aihepiireihin laaja-alaisesti.

Opintopiiri on tarkoitettu säännöllisen shaktajoogaharjoituksen tueksi ja joogaopintojen syventämiseksi. Opintopiiri tarjoaa mahdollisuuden omaehtoiseen, vapaamuotoiseen yhdessä opiskeluun ja tutkimiseen. Tule mukaan ideoimaan ja kerro toiveistasi rohkeasti! Joogassa yhdessä opiskelu on usein satsang-muotoista, eli kokoonnutaan keskusteluun yhteisen aiheen ympärille ja syvennytään yhdessä sovittuun aihepiiriin – opiskelu ei siis ole opettajajohtoista.

Opintopiiri Shakta Joogakoulu

Opintopiiri myös etänä

Shaktan opintopiirin kokoontumiset, lukupiirit, satsangit ym. järjestetään Zoomin välityksellä, ja oma Facebook-ryhmä on opintopiirin foorumi vapaata keskustelua, ideointia ja visiointia, kokoontumisten suunnittelua sekä aikatauluista ja käytännön asioista sopimista varten.

Opintopiiri Shaktajooga

Kiinnostuitko? Lähde mukaan!

Jos sinulla on kysyttävää tai pohdiskelet, voisiko Shaktan opintopiiri olla juuri sinulle se seuraava askel joogapolullasi, ole yhteydessä (jooga@shakta.fi) tai tule juttelemaan joogaopettajalle salilla. Shaktajoogien yhteisö vie opiskelusi uudelle tasolle – tervetuloa mukaan!

Opintopiirin tapahtumia

Lukupiiri: Parā-trīśikā Vivaraṇa

Torstaina 12.5. klo 20, Zoom
Maksuton

Lukupiiri: Divine Initiation
Torstaina 19.5. klo 20, Zoom
Maksuton

Teemasatsang: Mantrat
Tiistaina 24.5. klo 20, Zoom
Maksuton

Ashrampäivä
Lauantaina 15.10. koko päivä
99 €

hey
beautiful,

come here often?

drop us a line

or try to find it on our website