Ihanilla-korvakorut: Pesä

26.00

Osasto:

Kuvaus

Ihanilla on yhden naisen yritys, joka valmistaa kotimaisia design-koruja luonnonmateriaaleista ja ekologisuus mielessä pitäen. Puuosat ovat tehty suomalaisesta koivuvanerista ja kiviosissa käytetään muilta aloilta jääneitä hukkapaloja. Kestävän designin lisäksi Ihanilla haluaa herättää uteliaisuutta menneisyyteen käyttämällä joissain koruissa perinnekuvioita, jotka on modernisoitu nykypäivän arkeen sopiviksi. Jokaisen korun takana on siis oma tarina ja halu tuoda taianomaisia tarinoita pysyväksi osaksi nykypäivän elämää.

Lisätiedot

Paino 0.2 kg (kilogramma)
Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.