Jooga- ja saunaretriitti Karjalohjalla – Varausmaksu

200.00

Ajankohta

23.–27.7.2024, tiistaista lauantaihin (4 yötä)

Hinta

790 € (sis. majoituksen 2–4 hengen huoneissa, täysihoidon, jooga-, satsang- ja saunotusohjelman)

Kuvaus

Shaktan kesäinen joogaleiri vie tällä kertaa osallistujat matkalle joogan ja itämerensuomalaisen viisausperinteen pariin Karjalohjalle, upean Puujärven äärelle.

Leirin ajan majoitutaan Elontuli-kurssikeskuksessa. Kuusankoskelta nykyiselle paikalleen siirretty kansakoulu huokuu vanhaa tunnelmaa ja on kuin luotu joogille. Paikalla on myös kattava mahdollisuus saunoa ja nauttia saunotushoidoista. Näiden yhteydessä voit pulahtaa virvoittavaan ja puhdasvetiseen järveen. Käytössämme on myös ulos rakennettu joogaterassi.

Vapaana hetkenä voit saunoa, ottaa aurinkoa, samoilla alueen ikimetsissä tai vaikkapa käydä soutelemassa järvellä. Leirillä nautitaan herkullista luomukasvisruokaa.

Shaktan joogaleiri sopii mainiosti ensikertalaisille ja tarjoaa jo pidempään jooganneelle mahdollisuuden syventää harjoitustaan. Leirillä voit myös laajentaa ymmärrystäsi niin joogasta kuin saunastakin, tuosta itämerensuomalaisen terveyden temppelistä.

Järjestämme leirin näissä samoissa puitteissa nyt jo neljättä kertaa.

Lasku loppusummasta lähetetään, kun leiri varmistuu. Voit maksaa sen omassa tahdissa heinäkuuhun mennessä.

Kurssin maksun ehdot löydät täältä.

Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.