Lunasta joogatunteja E-passilla

 

Voit maksaa henkilökohtaiseen käyttöön tulevat liikuntapalvelut Shaktan palveluihin myös etänä, suoraan E-passin sovelluksessa. Seuraa alla olevia ohjeita ja ota liikuntaetusi käyttöön!

Joogakortit tai Online-tunnit voit ostaa liikuntaedulla myös etukäteen ja ottaa kortin tai palvelun käyttöön vasta sinulle sopivana aikana.

Miten lunastan joogatunteja E-passilla?

Maksa haluamasi summa E-passin mobiilipalvelussa etsimällä palveluntarjoajista Shakta Joogakoulu.

Lähetä tämän jälkeen tiedot tai kuvakaappaus ostokuitista meille sähköpostitse (jooga@shakta.fi) ja kerro, minkä joogapalvelun haluat ottaa käyttöösi.

Voit maksaa myös osan joogapalvelusta liikuntaedulla. Loppuosan voit maksaa myöhemmin paikan päällä Kalasataman joogasalillamme kortilla tai käteisellä, tai etänä MobilePaylla tai laskulla.

Jos haluaisit maksaa osan palvelusta laskulla, lähetä myös kotiosoitteesi meille sähköpostitse. Tarvitsemme sitä laskutusjärjestelmäämme varten, itse lasku tulee kuitenkin sähköpostilla.

Introtunnin jälkeen voit käydä kaikilla joogatunneillamme rajoituksetta kahden viikon ajan.

Sisältää pääsyn yhdelle viikko-ohjelman mukaiselle joogatunnille.

Rajaton-kortilla sinulla on pääsy joogatunneillemme rajoituksetta. Voit myös säilyttää omaa joogamattoasi salilla.
Rajaton-kortti on voimassa 30 päivää. 

Rajaton-kortilla sinulla on pääsy joogatunneillemme ja Online-videoihin rajoituksetta. Voit myös säilyttää omaa joogamattoasi salilla. Rajaton-kortti on voimassa toistaiseksi automaattisella laskutuksella ja voit hankkia sen minimissään kolmeksi kuukaudeksi.

Lue Jatkuva Rajaton -kortin maksuehdot täältä.

Rajaton-kortilla sinulla on pääsy joogatunneillemme ja Online-videoihin rajoituksetta. Voit myös säilyttää omaa joogamattoasi salilla. Rajaton-kortti on voimassa toistaiseksi automaattisella laskutuksella ja voit hankkia sen tähän hintaan minimissään 12 kuukaudeksi.

Lue Jatkuva Rajaton -kortin maksuehdot täältä.

Sisältää pääsyn viidelle viikko-ohjelman mukaiselle joogatunnille.

Viiden kerran kortti on voimassa kaksi kuukautta.

Sisältää pääsyn kymmenelle viikko-ohjelman mukaiselle joogatunnille. Kymmenen kerran kortti on voimassa neljä kuukautta.

Sisältää pääsyn 20:lle viikko-ohjelman mukaiselle joogatunnille. 20 kerran kortti on voimassa kuusi kuukautta.

Shaktajooga on taivaallista, kokonaisvaltaista ja meditatiivista. Joogaharjoitus opettaa sinua käyttämään mielen ja kehon kokonaisuutta tarkasti, kuten instrumenttia, ja saattamaan sen tasapainoiseen ja harmoniseen tilaan.

 

Maksuja ei seurata reaaliajassa, eli otathan yhteyttä sähköpostitse (jooga@shakta.fi) tai – jos palvelun aktivoimisella on kiire – puhelimitse (050 597 5550) maksettuasi. Näin voimme käsitellä maksusi ja saat haluamasi palvelun käyttöösi mahdollisimman vaivattomasti.

Ostoskori