fbpx

Jooga

Jooga


 
 
Shakta Joogakoulu sai alkunsa yli vuosikymmenen tutkimusmatkasta joogan alkulähteille. Intialainen Shakta-perinne on onnistunut säilyttämään kokonaisen joogan tieteen, jonka tarjoamme joogatunneillamme ilman muutoksia.
 
 
Oletko ensikertalainen shaktajoogan parissa? Tule kokeilemaan joogaa Introtunnille upeisiin tiloihimme Helsinkiin!
 
 
Nykyään joogaharjoitus perustuu tyypillisesti tietyn opettajan persoonaan sekä näkemykseen joogasta. Shakta Joogakoulussa sinun ei tarvitse valita opettajaa vaan voit luottaa, että aina saapuessasi joogatunnille, saat nauttia autenttisen joogasysteemin lempeydestä. Joogakoulun perustajat Miska, Juliana ja Otto ovat koulutettuja paikan päällä Intiassa tradition suurimpien mestareiden ohjauksessa.
 
 
Näistä tärkein Ācārya Bhagavan Shri Shanmukha on viimeisiä eläviä Kaula-tradition mestareita jopa Intiassa. Kaula on shaktaperinteen ylistetyimpia koulukuntia, jonka nimi tulee sanskritin sanasta kula. Se viittaa kokonaiseen tai itsenäiseen yksikköön. Bhagavan on guru, opettaja, joka hallitsee joukon tantrisia traditioita ja opettaa ashramissaan Pohjois-Intiassa. Intiassa sana tantra tarkoittaa vedisen tieteen syvää hallintaa ja sen elämistä, eikä sitä yhdistetä seksuaalisuuteen, kuten länsimaissa on tapana.
 
 
Bhagavanin välittämä shaktajooga hoitaa ihmistä hienovaraisesti muun muassa kehon liikkeiden (Asana) ja hengityksen (Pranayama) avulla. Joogatunneilla saavutat asanoissa vaivattomuuden ja tyyneyden. Moni yhdistää nykyään joogan jumppaan tai venyttelyyn, mutta tunneillamme tulet huomaamaan, kuinka jooga on paljon enemmän!
 
 
Ulkoisesti asanat näyttävät tutulta kenelle tahansa joogan harrastajalle, mutta sisäiset prosessit erottavat traditionaalisen joogan moderneista sisaruksistaan. Shaktajooga ei edellytä lainkaan aikaisempaa joogakokemusta.
 
 
Helsinkiläinen Shakta Joogakoulu on elävä esimerkki siitä, kuinka ymmärtämällä harjoituksensa voi saavuttaa paljon enemmän kuin suorittamisella, riuhtomisella ja repimisellä. Jotkut ovat aluksi epäluuloisia; kuinka ilman hikeä, kipua ja kyyneleitä voi oikeasti saavuttaa yhtään mitään? Asiakkaidemme kokemukset ja yritysasiakkaillemme suunnatun hyvinvointikyselyn vastaukset kertovat, että shaktajoogassa tuloksia voi saavuttaa nopeastikin. Asiakkaamme ovat myös huomanneet, että shaktajooga on helppo aloittaa riippumatta siitä, oletko ensikertalainen vai jo kokeneempi joogan harrastaja. Stressitön ja tasapainoinen kehon ja mielen kokonaisuus rakentaa itseään ja ratkaisee ongelmansa kuin itsekseen.
 
 
Helsinkiin perustamamme joogakoulu on ensimmäinen Shakta-tradition joogakoulu Pohjois-Euroopassa. Joogakoulumme opettajat ovat jooga-ammattilaisia, jotka ymmärtävät joogan takana olevan traditionaalisen tieteen, sekä myös modernin käsityksen ihmiskehosta.
 
 
 

Joogasalimme sijaitsee osoitteessa:
Työpajankatu 10 A
00580 HELSINKI