Juliana KäppiJuliana Käppi

Shakta Joogakoulu Juliana Käppi

Juliana on alunperin latvialainen, mutta hän puhuu suomea kuin äidinkielenään. Julianalla on pitkä historia joogaopintoja useammassa maassa. Sattuma – jos sellaista on – vei lopulta hänet Etelä-Intiaan, missä Juliana löysi tiensä joogaopettajana.

– Minulla oli pitkä liikuntatausta, ja aluksi shaktajooga mietitytti minua. Olin tottunut rankkoihin harjoituksiin ja siksi meditatiivinen menetelmä tuntui suorastaan laiskottelulta. Pian kuitenkin huomasin, kuinka jännitystiloista vapautunut mielen ja kehon kokonaisuuteni otti suuria harppauksia eteenpäin, ja aloin luottaa menetelmään. Nykyään se on jo muodostunut elämäntavaksi.

Shaktajooga on tuonut Julianan elämään paljon muutakin kuin fyysistä hyvinvointia.

– Moni lähtee nykyään joogaamaan saavuttaakseen ihannevartalon. Etenkin naiset ovat hurjien ulkonäköpaineiden alla kaiken aikaa. Minulle traditionaalinen jooga on kuitenkin opettanut eniten rakkautta omaa itseäni kohtaan, mikä on lopulta tervein ratkaisu tähän ongelmaan. Fyysinen hyvinvointi on toki tärkeää, mutta hyvät välit itsesi ja vartalosi kanssa vielä paljon olennaisempaa!

Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.