Joogaleiri Latviassa

Joogaleiri Latviassa

Joogaleiri Latviassa

9.7. – 15.7.2018 |  Virkistäytymiskeskus Mikelis, Zemgale, Latvia
 

Tänä vuonna perinteinen Shaktan joogaleiri vie osallistujat Semigalliaan, joen rannalle Latvian etelään. Latviaksi tämä historiallisten linnoitusten koristama alue tunnetaan nimellä Zemgale.
 
Joogaleirin ajan majoitutaan upeassa vierasmaja Miķelisissä! Vain pari vuotta sitten valmistunut tasokas majapaikka ja sitä ympäröivät pellot linnunlauluineen ovat kuin luotu joogille. Paikalla on myös sauna, josta voit pulahtaa virvoittavaan jokeen.
 
Vapaana hetkenä voit käydä kalalla vuokraveneellä, saunoa, ottaa aurinkoa, joogailla omalla terassilla tai vaikka nautiskella hedelmäsmoothiesta ravintolan terassilla. Ihana Aivars-kokki vaimoineen loihtii meille leirin ruoat myös tänä vuonna!
 
Viime vuoden toiveiden mukaan olemme pidentäneet joogaleirin kestoa päivällä ja nyt ehdit syventyä joogaan ja nautiskeluun yhteensä kuuden päivän ajan.
 
Joogaleiri sopii mainiosti ensikertalaisille, mutta antaa paljon mestarijoogillekin.
 
 

Leirin ajankohta

9.7.- 15.7., ma – su (6 yötä)
 
 


 

 

 
 

 

 

 

Leirin hinnat

799 € / hlö – majoitus kolmen hengen family room – tai kahden hengen double room -huoneessa, jossa leveät parisängyt ja kapeammat lisävuoteet. Parisängyt annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ensimmäisille.
 
1399 € / 2 hlöä – majoitus Double room -huoneessa, jossa parisänky.
 
1599 € / perhe (2 aikuista, 2 lasta) Family room -huoneessa
 
1649 € / perhe (2 aikuista, 3 lasta) Family room -huoneessa
 
 
Yhden hengen huoneen lisämaksu on 180 €.
 
Hintaan sisältyy päivittäiset joogaharjoitukset, satsangit mielenkiintoisista jooga-aiheista, majoitus, herkulliset kasvisateriat ja kolme saunailtaa. Huomaathan, että matkat Helsingistä leiripaikalle eivät sisälly leirin hintoihin. Matkat Helsingistä Riikaan ja takaisin maksavat n. 70 – 150 €.
 

Lisämaksusta

Linja-autokuljetus Riiasta paikan päälle (n. 35 €, tarkentuu myöhemmin)
Retki: Tutustu Semigalliaan (n. 40-50 €, tarkentuu myöhemmin)
 
Ilmoittautuminen leirille tapahtuu maksamalla varausmaksu (250 €)
verkkokaupassamme.
 
 

 
 
 
 
Joogaleirin ruokatarjoiluista vastaa Andreiksien perhe. He pitävät kasvisravintola Garudaa Riiassa. Andreiksit asuvat Etelä-Latviassa ja he kasvattavat osan ravintolassa käytetyistä luomukasviksista itse kotitalonsa vieressä sijaitsevalla kasvimaalla.
 
Perheen äiti Karina tekee myös hierontaa ja hoitoja tiibetiläisillä äänikulhoilla. Voit halutessasi varata Karinan tekemän hoidon itsellesi leirin aikana.
 
 

Ohjelma

Julkaisemme tarkan ohjelman myöhemmin keväällä.