Ashrampäivä

Ashrampäivässä pohditaan taas syntyjä syviä sen lisäksi, että tarjolla on erilaisia joogaharjoituksia aamusta iltaan. Tällä kertaa Ashrampäivän teemana on Soma. Tervetuloa viettämään Ashrampäivää Shaktalle!
 
Tämä päiväretriitti on suunnattu kaikille shaktajoogan opiskelijoille ympäri Suomen. Ashrampäivä tarjoaa loistavan tilaisuuden irrottautua arjesta, syventyä joogaharjoitukseen ja uppoutua joogaperinteen mielenkiintoisimpiin kysymyksiin yhdessä toisten shaktajoogien kanssa. Ohjelma on suunniteltu erityisesti jo hieman pidempään shaktajoogaa harjoittaneille, mutta ei ole vaarallinen joogasta syvällisesti kiinnostuneelle aloittelijallekaan, joten tervetuloa mukaan!
 
Miniretriitin ohjelma jäljittelee päivää jooga-ashramissa: Päivä aloitetaan ayurvedisella paineluhieronnalla, joka on tärkeä osa shaktaperinnettä. Aamun ja iltapäivän joogatunneilla on tarjolla paljon toivottuja edistyneempiä harjoituksia ja mukana on sellaista sisältöä, jota ei viikkotunneillamme ole tarjolla – tässä siis oiva paikka syventää omaa joogaharjoitusta! Päivän kruunaa Puja, jonka keskiössä ovat shaktaperinteen mantrat ja jossa tantran tieteen metafysiikka tulee konkreettiseksi.
 
Päivän satsangeissa pääroolissa on keskustelu ja aihepiirin yhteinen tutkiminen. Aamupäivän alustus johdattelee aiheeseen ja yhteiseen keskusteluun. Aiheen parissa jatketaan iltapäivän satsangissa, joka on varattu kokonaan yhteiselle keskustelulle. 
 
Ohjelma

8.30–10 Ayurvedinen paineluhieronta*
10–11.30 Jooga
11.30–13.00 Avaussatsang – alustus päivän aiheeseen
13–14 Lounas (omakustanteinen)
14–16 Satsang – syväsukellus päivän aiheeseen
16.30–18.30 Jooga
19–20 Puja

* Jos et osallistu aamun hierontaan, voit tulla vaikka nauttimaan aamuteetä tai saapua paikalle itsellesi sopivaan aikaan tekemään lämmittelyt (esim. jalkojennostelut parin kanssa) klo 10 alkavaa joogaharjoitusta varten.

Ashrampäivän vetäjinä toimivat joogaopettajat Pete Ruikka ja Suvi Hanste.


Ashrampäivä

16.3.2023 klo 8.30–20.00 Shakta Joogakoulu, Työpajankatu 10 A 4. kerros, Helsinki

Hinta: 99 €

Hintaan sisältyy: tulsiteetä ja kahvia koko päivän ajan, joogaharjoitukset, satsangit ja puja sekä ayurvedinen kävelyhieronta sen osaaville parin kanssa. Pidämme myös lounastauon ja lounas on omakustanteinen.

Mukaan voit ottaa:

– Oma joogamatto (voit myös lainata tarvittaessa)
– Muistiinpanovälineet
– Rennot, mukavat vaatteet 
– Omia välipaloja halutessasi
– Huivi tai liina (halutessasi hierontaa varten)

Ilmoittaudu shakta.fi/kurssit tai meilitse: jooga@shakta.fi. 

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä meihin, vastaamme kysymyksiin mielellämme.

Opintopiiri Shakta Joogakoulu
Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.