Ashrampäivä

Tervetuloa viettämään Ashrampäivää Shaktalle! Tämä päiväretriitti on suunnattu kaikille shaktajoogan opiskelijoille ympäri Suomen. Ashrampäivä tarjoaa loistavan tilaisuuden irrottautua arjesta, syventyä joogaharjoitukseen ja uppoutua joogaperinteen mielenkiintoisimpiin kysymyksiin yhdessä toisten shaktajoogien kanssa. Ohjelma on suunniteltu erityisesti jo hieman pidempään shaktajoogaa harjoittaneille, mutta ei ole vaarallinen joogasta syvällisesti kiinnostuneelle aloittelijallekaan! – Tervetuloa mukaan!

Miniretriitin ohjelma jäljittelee päivää jooga-ashramissa: Päivä aloitetaan ayurvedisella paineluhieronnalla, joka on tärkeä osa shaktaperinnettä. Aamun ja iltapäivän joogatunneilla on tarjolla paljon toivottuja edistyneempiä harjoituksia ja mukana on sellaista sisältöä, jota ei viikkotunneillamme ole tarjolla – tässä siis oiva paikka syventää omaa joogaharjoitusta!

Ashrampäivä sisältää lounaan, joka nautitaan Shaktan aulassa toimivassa Ketosatama-lounaskahvilassa. Lounassatsangiin kokoonnutaan keskustelemaan yhdessä joogaan liittyvistä aiheista ja virittäytymään päivän varsinaiseen aiheeseen.

Iltapäivän syväluotaava satsang on keskustelu, joka vie tämän aiheen pariin. Päivän kruunaa Puja eli shaktaperinteeseen kuuluva rituaali, jossa tantran tieteen metafysiikka tulee konkreettiseksi ja tiedostamaton mieli omaksuu advaita-filosofian maailmankuvaa.

Ohjelma

8.30–10 Ayurvedinen paineluhieronta*
10–11.30 Jooga
11.30–13 Avaussatsang ja lounas
* hetki omaa aikaa *
13.30–16 Alustus ja satsang
16.30–18.30 Jooga
19–20 Puja

* Jos et osallistu aamun hierontaan, voit tulla vaikka nauttimaan aamuteetä tai saapua paikalle itsellesi sopivaan aikaan tekemään lämmittelyt (esim. jalkojennostelut parin kanssa) klo 10 alkavaa joogaharjoitusta varten.


Ashrampäivä

15.10.2022 klo 8.30–20.00 Shakta Joogakoulu, Työpajankatu 10 A 4. kerros, Helsinki

Hinta: 99 €

Hintaan sisältyy: lämmin ateria sekä tulsiteetä ja kahvia koko päivän ajan, joogaharjoitukset, satsangit ja puja sekä ayurvedinen kävelyhieronta sen osaaville parin kanssa.

Mukaan voit ottaa:
– Oma joogamatto (voit myös lainata tarvittaessa)
– Muistiinpanovälineet
– Rennot, mukavat vaatteet 
– Omia välipaloja halutessasi
– Huivi tai liina (halutessasi hierontaa varten)

Jos sinulla on kysyttävää ole yhteydessä päivän vetäjiin Suviin & Peteen tai lähetä meille sähköpostia kurssit@shakta.fi. 

Ketosatama

Hintaan sisältyvä lounas on oman ketokahvilamme terveellinen, vähähiilihydraattinen ja luontaisesti gluteeniton ateria – voit valita liha- tai kasvislounaan. Kahvilasta voit halutessasi ostaa jälkiruoaksi vaikkapa pieniä herkkuja tai kakkupalan.

Opintopiiri Shakta Joogakoulu

hey
beautiful,

come here often?

drop us a line

or try to find it on our website