Ashrampäivä

Tervetuloa viettämään Ashrampäivää Shaktalle! Tämä päiväretriitti on suunnattu kaikille shaktajoogan opiskelijoille ympäri Suomen. Ashrampäivä tarjoaa loistavan tilaisuuden irrottautua arjesta, syventyä joogaharjoitukseen ja uppoutua joogaperinteen mielenkiintoisimpiin kysymyksiin yhdessä toisten shaktajoogien kanssa. Ohjelma on suunniteltu erityisesti jo hieman pidempään shaktajoogaa harjoittaneille, mutta ei ole vaarallinen joogasta syvällisesti kiinnostuneelle aloittelijallekaan! – Tervetuloa mukaan!

Miniretriitin ohjelma jäljittelee päivää jooga-ashramissa: Päivä aloitetaan ayurvedisella paineluhieronnalla, joka on tärkeä osa shaktaperinnettä. Aamun ja iltapäivän joogatunneilla on tarjolla paljon toivottuja edistyneempiä harjoituksia ja mukana on sellaista sisältöä, jota ei viikkotunneillamme ole tarjolla – tässä siis oiva paikka syventää omaa joogaharjoitusta!

Ashrampäivä rakentuu aina jonkin teeman ympärille. Kevään teema julkaistaan pian.

Päivän kruunaa Puja eli shaktaperinteeseen kuuluva rituaali, jossa tantran tieteen metafysiikka tulee konkreettiseksi ja tiedostamaton mieli omaksuu advaita-filosofian maailmankuvaa.

Ohjelma

8.30–10 Ayurvedinen paineluhieronta*
10–11.30 Jooga
11.30–13.00 Avaussatsang – alustus päivän aiheeseen
13–14 Lounas (omakustanteinen)
14–16 Satsang – syväsukellus päivän aiheeseen
16.30–18.30 Jooga
19–20 Puja

* Jos et osallistu aamun hierontaan, voit tulla vaikka nauttimaan aamuteetä tai saapua paikalle itsellesi sopivaan aikaan tekemään lämmittelyt (esim. jalkojennostelut parin kanssa) klo 10 alkavaa joogaharjoitusta varten


Ashrampäivä

15.4.2023 klo 8.30–20.00 Shakta Joogakoulu, Työpajankatu 10 A 4. kerros, Helsinki

Hinta: 99 €

Hintaan sisältyy: tulsiteetä ja kahvia koko päivän ajan, joogaharjoitukset, satsangit ja puja sekä ayurvedinen kävelyhieronta sen osaaville parin kanssa. Pidämme myös lounastauon ja lounas on omakustanteinen.

Mukaan voit ottaa:
– Oma joogamatto (voit myös lainata tarvittaessa)
– Muistiinpanovälineet
– Rennot, mukavat vaatteet 
– Omia välipaloja halutessasi
– Huivi tai liina (halutessasi hierontaa varten)

Ilmoittautua voit toistaiseksi meilitse: kurssit@shakta.fi. 

Jos sinulla on kysyttävää – ole yhteydessä meihin, vastaamme kysymyksiin mielellämme.

Opintopiiri Shakta Joogakoulu