Aurinkotervehdys-workshop Porvoossa

Aika: Lauantaina 23.4.2022 klo 12–15

Paikka: Linnunlaulu, Asentajantie 8, Porvoo

Hinta: 39 €

Kurssin voi maksaa myös liikuntaseteleillä, ePassilla, Smartumilla, Edenredillä tai Eazybreakilla. Etsi sovelluksesta meidät (Shakta Joogakoulu, Työpajankatu 10 A, 00580 HKI) ja maksa haluamasi summa. Varaudu esittämään kuitti saapuessasi kurssille.

Jos haluat maksaa käteisellä tai pankkikortilla, ilmoittaudu kurssille lähettämällä sähköpostia Suville (suvi@shakta.fi).

Miksi aurinkotervehdystä ei ole traditionaalisesti pidetty lämmittelyharjoituksena? Mistä näkökulmista aurinkotervehdyksen syklistä luonnetta voidaan lähestyä? Miksi Aurinko on tervehtimisen arvoinen?⁣

Aurinko on joogan keskeisimmän harjoituksen, Surya namaskaran, ylistyksen kohde ja joogafilosofian tärkeimpiä käsitteitä. Se on tärkeä, elämää ja ikuista liikettä kuvaava symboli kaikissa viisausperinteissä.

Aurinkotervehdys on saanut nykyjoogassa lämmittelyharjoituksen roolin, mutta perinteisesti sen merkitys on ollut aivan toisenlainen. Aurinkotervehdys on kuin tiivistelmä joogan syvimmästä olemuksesta. Aurinkotervehdyksessä käyt koko systeemisi läpi kahdentoista syklissä samaan tapaan kuin maa kiertää auringon kahdessatoista kuukaudessa. Tämä 12 asanan sarja on yhteenveto koko joogan tieteestä, ja näin Aurinkotervehdys onkin kaikkien joogasarjojemme perusta.⁣

Aurinkotervehdys aktivoi koko kehoa ja tarjoaa myös fyysistä haastetta – se opettaa soljumaan dynaamisesti asanasarjan läpi. Toistuva 12 asanan sykli on helppo hioa upeaksi joogaharjoitteeksi, ja nautinnollisuudessaan se onkin monien joogien suosikki.⁣

Workshop on erinomainen tapa saada laajempaa ymmärrystä joogaharjoitteiden taustalla vaikuttavista seikoista sekä välineitä oman harjoituksen eteenpäin viemiseen. Kolmen tunnin mittainen workshop pitää sisällään syventävän alustuksen käsiteltävästä aiheesta ja opit viedään myös käytäntöön, eli pääset tekemään Aurinkotervehdys-harjoituksen perusteellisessa muodossa. Kurssille ei vaadita minkäänlaista aiempaa kokemusta, mutta se sopii joogamestarillekin.

Mukaan voit ottaa muistiinpanovälineet ja normaalit joogavarusteet, eli rennot vaatteet ja joogamaton, tai halutessasi voit myös lainata joogamaton meiltä.

Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.