Ayurvedisen paineluhieronnan workshop

Ayurvedisen paineluhieronnan workshop

Ayurvedisen paineluhieronnan workshop

Ayurvedisen paineluhieronnan workshop on kurssi, jossa opit taidon jota voit hyödyntää koko loppuelämän. Voit tulla kurssille yksin tai kumppanisi / ystäväsi kanssa ja kolmen tunnin aikana opitte tämän kokonaisvaltaisen hoitomenetelmän.

Ayurvedinen paineluhieronta on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, joka käy hellästi läpi koko systeemisi.

Paineluhieronta muun muassa lievittää kipuja ja stimuloi lymfaattista järjestelmää. Se on myös erinomainen tapa valmistautua joogatuntiin, ja hieronta kuuluukin olennaisella tavalla Shaktan joogasysteemiin.

Intensiivikurssilla opit antamaan hieronnan itse kenelle tahansa ja voit ylläpitää taitojasi ominpäin. Kurssi on erinomainen tapa saada syvempää ymmärrystä shaktajoogaan olennaisena osana kuuluvan ayurvedisen paineluhieronnan taustalla vaikuttavista seikoista.

Ajankohta ja hinta

Kurssi pidetään lauantaina 10.9.2022. klo 11-14 Shakta Joogakoulun tiloissa Kalasatamassa Työpajankadulla 10 A 4.krs.

Mukaan voit ottaa muistiinpanovälineet ja rennot vaatteet sekä halutessasi oman huivin/liinan kasvojen alle. Aiempaa kokemusta shaktajoogasta tai hieronnasta ei tarvita.

Kurssin hinta: 59 €