Anna PalmioAnna Palmio

Anna on tehnyt pitkän uran flamencotanssijana ja tanssipedagogina, kiertäen esiintymässä ja opettamassa ympäri Suomea ja naapurimaita. Viime vuodet hän on keskittynyt espanjan kielen opettamiseen.

Flamenco vei Annan aluksi Espanjaan, mutta lopulta flamencon juurien etsintä johdatti hänet Intiaan tutustumaan intialaiseen tanssi- ja musiikkiperinteeseen. Samoihin aikoihin heräsi kiinnostus joogaan. Annan joogapolku oli kuitenkin katkonainen. Joogaharjoitus katkesi usein siihen, että se ei enää tuntunutkaan hyvältä. Eri joogakouluja kierreltyään Anna löysi tiensä Shaktalle ystävän suosituksesta.

“Shaktalla minulle tuli ensimmäisestä Introtunnista lähtien tunne, että tässä joogasysteemissä lähestymistapa on hyvin erilainen. Matolla saavutettu rentous ja hyvä olo alkoivat tuntua kehossa ja pikkuhiljaa vaikuttaa muussakin elämässä. Minua alkoi toden teolla kiinnostaa, mistä tässä oli oikein kyse, ja hakeuduin opettajankoulutukseen. Opettajankoulutus antoi valtavan sysäyksen jooga-opinnoille ja harjoitukselle, joka tuntuu samanaikaisesti sekä syvenevän että laajenevan joka suuntaan – kaikille elämän osa-alueille.”

Tanssitaiteilijana Anna on jatkuvasti tavoitellut kokonaisvaltaista ilmaisua ja syvempiä kerroksia ulkoisen muotokielen alla. Tämä kaikki tuntuu löytäneen luonnollisen jatkumon shaktajoogasta, sen opiskelusta ja ohjaamisesta.

“Jooga kunnioittaa jokaisen omaa kokemusta: olemme kaikki mestareita. Shaktajoogan lempeys muuttaa suhtautumista sekä itseen että muihin. Oli takana millainen päivä tahansa, joogamatolla kaikki asettuu!” .

Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.