Ellis BarcoEllis Barco

Ellis Barco

Ensimmäisellä shaktajoogatunnilla käytyään Ellis huomasi makara-asanan, eli krokotiilin, liikuttavan mieltä enemmän kuin minkään muun joogatyylin asana vuoden 2008 jälkeen. Tämä oli alku elämää mullistavalle tielle, joka johti lopulta Intiaan ja edelleen syventämään opintoja shaktajoogan opettajankoulutukseen.

“Tunsin vatsallani maatessani kyynelten valuvan silmistäni, vaikka en ollut surullinen. Tiesin tunnekuohun merkitsevän jotain suurempaa. Tämän kokemuksen jälkeen alkoivat kaikki elämän palaset loksahdella paikalleen. Rentoutuessaan keho ja mieli yhdessä saavat aikaan voimakkaampia muutoksia kuin rankinkaan fyysinen treeni. Reilu vuosi ensimmäisen tuntini jälkeen olen löytänyt minua oikeaan suuntaan liikuttavan polun.”

Ellis on valmistunut liikunnanohjaajaksi (amk) sekä sosionomiksi (amk). Hänellä on vuodesta 2005 saakka kokemusta ohjaus- ja kasvatustyöstä lasten ja nuorten parissa. Shaktan joogaohjajaana hän on toiminut vuodesta 2016 alkaen.
 
Vuorovaikutus, ihmissuhteet ja alati muutoksessa oleva elämä kiinnostavat Ellistä eniten maailmassa, ja shaktajooga on tuonut monen muun asian lisäksi näihin suhtautumiseen lempeyttä, ymmärrystä ja uteliaisuutta.

Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.