Otto KronqvistOtto Kronqvist

Otto on ennen joogaopintojaan valmistunut valtiotieteiden maisteriksi Helsingin yliopistosta. Käytännöllisen filosofian ja poliittisen historian opinnot opettivat paljon, mutta eivät täysin tyydyttäneet hänen tiedonjanoaan.

Kokonaisvaltaisen filosofian etsintä johdatti Oton viimein Intiaan. Matkusteltuaan pitkään ympäri Etelä-Aasiaa, hän päätti jatkaa filosofian opintojaan joogan parissa.

– En olisi koskaan uskonut päätyväni joogaopettajaksi! Alunperin tulin joogan pariin avoimin mielin, koska olin kiinnostunut vedalaisesta kulttuurista. Hyvin pian huomasin, miten kokonaisvaltainen lähestymistapa jooga onkaan. Yllätyin erityisesti siitä, että joogaa ei lähestytty vain venyttelynä tai jumppana, vaan sen nähtiin antavan toimivia välineitä olla oma itsensä ja elää hyvin. Tämä oli varsin virkistävä opintopolku, sillä vasta graduni valmiiksi saaneena maisterina olin korviani myöten täynnä akateemisen maailman teoriapainotteista lähestymistapaa.

Tultuaan takaisin Suomeen Otto, Miska ja Juliana perustivat syksyllä 2014 Shakta Joogakoulun Helsingin Kalasatamaan. 

– Hiukan yllättäenkin opintoni olivat tulleet siihen pisteeseen, että koin olevani valmis jakamaan oppimaani myös muille. Joogassa, kuten elämässäkään, ei kuitenkaan koskaan tulla valmiiksi. Opinnot jatkuvat ja syvenevät elämänkokemuksen karttuessa.

Sittemmin Otto on ollut perustamassa kahtakin podcastia, Joogaradiota ja Havuhattu podcastia, sekä toiminut saunaisäntänä Sipoonjoen perinnesaunalla.

– Saunominen on suomalaisten joogaa ja niinpä Sipoonjoen perinnesaunan isännöinti on minulle mitä mieluisinta puuhaa. Koen olevani etuoikeutettu saadessani lämmittää savusaunan kiuasta kaiken kansan löylyteltäväksi!

Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.