Tinja de la ChapelleTinja de la Chapelle

Shaktajooga Tinja

Tinja löysi tiensä Shaktan opettajankoulutukseen Maailmanpuu podcastin kautta.

“Olin elämässäni pitkään etsinyt kokonaisvaltaista hyvinvointia ja vastauksia elämän suurempiin kysymyksiin. Etsintämatkallani olin löytänyt ison määrän harjoituksia ja teorioita mutta niistä tuntui aina puuttuvan jotain olennaista.”

Shaktan opettajakoulutuksessa Tinja huomasi palikoiden loksahtavan paikoilleen, ja hän koki vihdoin löytäneensä etsimäänsä ymmärrystä maailmasta, joogasta ja itsestään. Harjoitus itsessään teki kuitenkin Tinjaan suurimman vaikutuksen.

“Shaktan lempeän harjoituksen myötä suorituskeskeisen elämäntapani päättyi. Kiireisellä elämäntahdilla olin pitkään vienyt elimistöni äärirajoille, ja samalla olin jatkuvasti juossut itseäni pakoon. Kun ensimmäisellä joogatunnilla, levätessäni shavasanassa, ohjaaja käski päästämään irti, olen varma, että kehoni joka solu kuiskasi: vihdoinkin.”

Harjoituksen myötä Tinja kokee saaneensa rakastavan ja myötätuntoisen lähestymistavan itseensä ja ympäröivän maailmaan.

“Päästämällä irti suorittamisesta olen oppinut pysähtymään, rentoutumaan ja nauttimaan; niin matolla kuin elämässäkin.”

Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.