Ketokahvila Shaktan aulassa

Mitä Shaktan aulalle on tapahtunut?

Saammekko esitellä: Kahvila Ketosatama! Uuden vuoden kunniaksi avasimme kahvilan, joka tarjoilee kahvin, teen ja leivonnaisten lisäksi lounasta. Avajaisia vietettiin 10.1. ja kahvila on avoinna arkisin klo 10.30–17.00.

Lounaan ja muut ketoherkut suunnittelee ja valmistaa Helsingin omat ketoruokagurut – Ketoartesaanit. Teemme siis yhteistyötä alan parhaiden kanssa!

Mutta miksi juuri ketokahvila?

Olemme viime vuosien aikana huomanneet lukuisten asiakkaidemme ja joogaohjaajiemme hyötyneen vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta. Koska Helsingin keskustan ketotarjonta on ollut suppeaa, päätimme valjastaa aulamme hyötykäyttöön, ja tarjota herkullisen ketogeenisen lounaan joka arkipäivä.
 
Emme edelleenkään saarnaa millään tavoin ”oikean” ruokavalion puolesta, emmekä erityisesti mitään ”väärää” ruokavaliota vastaan. Mielestämme jokaisen velvollisuus on oppia itse ymmärtämään omaa kehoaan ja mieltään, ja löytää ratkaisut terveelliseen elämään. Jos haluat kokeilla, miten hiilihydraattien vähentäminen ja rasvan lisääminen vaikuttaa juuri sinun terveyteesi, se on jatkossa entistäkin helpompaa. 
 
Tervetuloa Ketosatamaan lounaalle, kahville tai leivokselle nauttimaan urbaanin Kalasataman maisemista ja moikkaamaan Shaktan väkeä!
 
Kun joogan harjoittaminen taas sallitaan, luvassa on jatkossa lounaan ja joogan yhdistäviä lounasjoogatunteja, sekä ihania joogabrunsseja.
 
Käy myös tykkäämässä kahvilan omasta sivusta: Facebookissa ja Instagramissa!
shakta kuvio rgb nelio

Shakta Joogakoulu

Shakta on joogakoulu, joka näkee joogan kokonaisvaltaisena tieteenä ja tuo sen helposti kaikkien saataville.

Jaa postaus

Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.