Ketokahvila Shaktan aulassa

Mitä Shaktan aulalle on tapahtunut?

Saammekko esitellä: Kahvila Ketosatama! Uuden vuoden kunniaksi avasimme kahvilan, joka tarjoilee kahvin, teen ja leivonnaisten lisäksi lounasta. Avajaisia vietettiin 10.1. ja kahvila on avoinna arkisin klo 10.30–17.00.

Lounaan ja muut ketoherkut suunnittelee ja valmistaa Helsingin omat ketoruokagurut – Ketoartesaanit. Teemme siis yhteistyötä alan parhaiden kanssa!

Mutta miksi juuri ketokahvila?

Olemme viime vuosien aikana huomanneet lukuisten asiakkaidemme ja joogaohjaajiemme hyötyneen vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta. Koska Helsingin keskustan ketotarjonta on ollut suppeaa, päätimme valjastaa aulamme hyötykäyttöön, ja tarjota herkullisen ketogeenisen lounaan joka arkipäivä.
 
Emme edelleenkään saarnaa millään tavoin ”oikean” ruokavalion puolesta, emmekä erityisesti mitään ”väärää” ruokavaliota vastaan. Mielestämme jokaisen velvollisuus on oppia itse ymmärtämään omaa kehoaan ja mieltään, ja löytää ratkaisut terveelliseen elämään. Jos haluat kokeilla, miten hiilihydraattien vähentäminen ja rasvan lisääminen vaikuttaa juuri sinun terveyteesi, se on jatkossa entistäkin helpompaa. 
 
Tervetuloa Ketosatamaan lounaalle, kahville tai leivokselle nauttimaan urbaanin Kalasataman maisemista ja moikkaamaan Shaktan väkeä!
 
Kun joogan harjoittaminen taas sallitaan, luvassa on jatkossa lounaan ja joogan yhdistäviä lounasjoogatunteja, sekä ihania joogabrunsseja.
 
Käy myös tykkäämässä kahvilan omasta sivusta: Facebookissa ja Instagramissa!
shakta kuvio rgb nelio

Shakta Joogakoulu

Shakta on joogakoulu, joka näkee joogan kokonaisvaltaisena tieteenä ja tuo sen helposti kaikkien saataville.

Jaa postaus

Tapahtumat

Joogaleiri Karjalohjalla Elontuli-kurssikeskus, Merkniementie 94, Karjalohja (Lohja) 10.7–15.7.2022 Tervetuloa viettämään kesäsi rentouttavinta viikkoa! Shaktan kesäinen joogaleiri vie tällä kertaa osallistujat matkalle joogan ja itämerensuomalaisen viisausperinteen

Lue lisää
Tapahtumat

Shaktajoogan hengitys-satsang

VERKKOTAPAHTUMA ZOOMIN VÄLITYKSELLÄ  ”Mieli on aistien kuningas, hengitys on mielen kuningas.”–Hathayogapradipika   Joogaa voidaan pitää monituhatvuotisena perinteenä siitä, kuinka hengitys on merkittävin elämäämme vaikuttava tekijä

Lue lisää

hey
beautiful,

come here often?

drop us a line

or try to find it on our website