Ketokahvila Shaktan aulassa

Mitä Shaktan aulalle on tapahtunut?

Saammekko esitellä: Kahvila Ketosatama! Uuden vuoden kunniaksi avasimme kahvilan, joka tarjoilee kahvin, teen ja leivonnaisten lisäksi lounasta. Avajaisia vietettiin 10.1. ja kahvila on avoinna arkisin klo 10.30–17.00.

Lounaan ja muut ketoherkut suunnittelee ja valmistaa Helsingin omat ketoruokagurut – Ketoartesaanit. Teemme siis yhteistyötä alan parhaiden kanssa!

Mutta miksi juuri ketokahvila?

Olemme viime vuosien aikana huomanneet lukuisten asiakkaidemme ja joogaohjaajiemme hyötyneen vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta. Koska Helsingin keskustan ketotarjonta on ollut suppeaa, päätimme valjastaa aulamme hyötykäyttöön, ja tarjota herkullisen ketogeenisen lounaan joka arkipäivä.
 
Emme edelleenkään saarnaa millään tavoin ”oikean” ruokavalion puolesta, emmekä erityisesti mitään ”väärää” ruokavaliota vastaan. Mielestämme jokaisen velvollisuus on oppia itse ymmärtämään omaa kehoaan ja mieltään, ja löytää ratkaisut terveelliseen elämään. Jos haluat kokeilla, miten hiilihydraattien vähentäminen ja rasvan lisääminen vaikuttaa juuri sinun terveyteesi, se on jatkossa entistäkin helpompaa. 
 
Tervetuloa Ketosatamaan lounaalle, kahville tai leivokselle nauttimaan urbaanin Kalasataman maisemista ja moikkaamaan Shaktan väkeä!
 
Kun joogan harjoittaminen taas sallitaan, luvassa on jatkossa lounaan ja joogan yhdistäviä lounasjoogatunteja, sekä ihania joogabrunsseja.
 
Käy myös tykkäämässä kahvilan omasta sivusta: Facebookissa ja Instagramissa!
shakta kuvio rgb nelio

Shakta Joogakoulu

Shakta on joogakoulu, joka näkee joogan kokonaisvaltaisena tieteenä ja tuo sen helposti kaikkien saataville.

Jaa postaus

Tapahtumat

Shaktan opettajankoulutus

Opettajankoulutukset alkavat syksyn aikana Helsingissä, Turussa ja Oulussa. Shaktan opettajankoulutus ei ole vain opettajankoulutus. Monet edistyneimmistä joogeista eivät opeta joogakouluissa. Joogakurssi ei myöskään tee kenestäkään mestaria.

Lue lisää
Tapahtumat

Shaktan synttäriviikko 4.-11.9.

Shaktan synttäriviikko käynnistää kaikkien aikojen joogasyksyn! Shakta Joogakoulu täyttää 8 vuotta syyskuun puolessa välissä, ja synttäreitä juhlistetaan koko viikko. Juhlinta huipentuu sunnuntain synttäripäivään. Voit luoda

Lue lisää

hey
beautiful,

come here often?

drop us a line

or try to find it on our website