Joogaleiri Latviassa

Joogaleiri Latviassa

Joogaleiri Latviassa

8.7. – 14.7.2019 |  Virkistäytymiskeskus Mikelis, Zemgale, Latvia
 

Perinteinen Shaktan kesäinen joogaleiri vie osallistujat todelliselle matkalla joogan ja Pohjois-Eurooppalaisten viisausperinteiden pariin Semigalliassa, joen rannalla Latvian etelässä. Latviaksi tämä historiallisten linnoitusten koristama alue tunnetaan nimellä Zemgale.
 
Leirin ajan majoitutaan upeassa lomakeskus Miķelisissä! Vain pari vuotta sitten valmistunut tasokas majapaikka ja sitä ympäröivät muinaisten rakennusten täyttämä ulkoilmamuseo ovat kuin luotu joogille. Paikalla on myös sauna, josta voit pulahtaa virvoittavaan jokeen.
 
Vapaana hetkenä voit käydä kalalla vuokraveneellä, saunoa, ottaa aurinkoa, joogailla omalla terassilla tai vaikka nautiskella hedelmäsmoothiesta ravintolan terassilla. Ihana Aivars-kokki vaimoineen loihtii meille leirin ruoat jälleen kerran!
 
Shaktan joogaleiri sopii mainiosti ensikertalaisille, mutta antaa paljon mestarijoogillekin.
 

“Oli tosi ihanaa, koko kesäni rentouttavin viikko. Ensi vuonna uudestaan!”

– Palautetta viime kesän joogalomasta

 
 

Joogaleirin ajankohta

8.7. – 14.7.2019, ma – su (6 yötä)
 
 


 

 

 
 

 

 

 

Joogaleirin hinnat

799 € / hlö – majoitus kolmen hengen family room – tai kahden hengen double room -huoneessa, jossa leveät parisängyt ja kapeammat lisävuoteet. Parisängyt annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ensimmäisille.
 
1399 € / 2 hlöä – majoitus Double room -huoneessa, jossa parisänky.
 
1599 € / perhe (2 aikuista, 2 lasta) Family room -huoneessa
 
1649 € / perhe (2 aikuista, 3 lasta) Family room -huoneessa
 
 
Yhden hengen huoneen lisämaksu on 180 €.
 
Hintaan sisältyy päivittäiset joogaharjoitukset, satsangit mielenkiintoisista jooga-aiheista, majoitus, herkulliset kasvisateriat ja kolme saunailtaa. Huomaathan, että matkat Helsingistä leiripaikalle eivät sisälly leirin hintoihin. Matkat Helsingistä Riikaan ja takaisin maksavat n. 70 – 150 €.
 

Lisämaksusta

Linja-autokuljetus Riiasta paikan päälle (n. 35 €)
Retki lähiseudulle (tarkentuu myöhemmin)
 
 

 
 

“Mahtavat puitteet, osaavat opet ja rento tunnelma tekivät leiristä huippuloman!”

– Palautetta viime kesän joogalomasta

 
 

 
 
Joogaleirin ruokatarjoiluista vastaa Andreiksien perhe. He pitävät kasvisravintola Garudaa Riiassa. Andreiksit asuvat Etelä-Latviassa ja he kasvattavat osan ravintolassa käytetyistä luomukasviksista itse kotitalonsa vieressä sijaitsevalla kasvimaalla.
 
Perheen äiti Karina tekee myös hierontaa ja hoitoja tiibetiläisillä äänikulhoilla. Voit halutessasi varata Karinan tekemän hoidon itsellesi leirin aikana.