Latvian joogaleiri 2023

Loppuunmyydylle joogaleirille on muutama peruutuspaikka äkkilähtö 35% alennuksella! Ole pikaisesti yhteydessä julianakappi@gmail.com

Shaktajoogan leiri Latviassa 2023

Shaktajoogit palaavat Latviaan kolmen vuoden odotuksen jälkeen! Viidesti vuosina 2015 – 2019 Latviassa järjestetty joogaleiri on ollut Shaktan historian rakastetuimpia tapahtumia. Kuinka monta kertaa olemmekaan kuulleet tarinan, jossa shaktajoogi kertoo merkittävimmän läpimurtonsa joogan tiellä tapahtuneen nimenomaan joogaleirillä.

Hinta alkaen 728 €

Paikkoja rajoitetusti, varaa omasi pian!

 

Nauti joogasta Latviassa

Palaamme kesällä 2023 Latvian Kuurinmaalle, jossa joogaharjoitus yhdistyy jylhien rantamäntyjen ja pitkän luonnonhiekkarannan läheisyyteen. Joogaleiri sopii parhaiten niille, jotka haluavat ottaa uuden harppauksen joogan polulla, aloittaa joogaharjoituksen perusteellisella tehoviikolla tai niille, jotka haluavat palauttaa joogaharjoituksen pysyvästi elämäänsä tauon jälkeen.

Joogaleirillä pääosassa on meditatiivinen joogaharjoitus, hieronta ja rentouttava ympäristö. Shaktajoogan Suomeen tuonut Miska Käppi rikastuttaa viikkoa joogafilosofian helmillä, jotka tuovat syvyyttä harjoitukseesi. Kuurinmaa on kuuluisa loputtomista hiekkarannoistaan ja viehättävistä pikkukaupungeista. Retkellä pääset tutustumaan Kuldīgaan, joka on koko Pohjois-Euroopan parhaiten säilyneitä keskiaikaisia kaupunkeja.

Virkistäytymiskeskus Dzintarkrasts (suomeksi meripihkaranta) sijaitsee luonnon keskellä aivan Riianlahden rannalla noin kahden tunnin matkan päässä pääkaupunki Riiasta. Upea luonnonhiekkaranta on vain muutaman askeleen päässä. Voit halutessasi aloittaa jokaisen aamusi virkistävällä uinnilla. Keskus koostuu kahdesta majatalosta sekä joukosta hirsimökkejä, joita on ripoteltu nurmialueen ympäristöön. Paikalla on ravintola, sauna, aktiviteettimahdollisuuksia, sekä paljon mukavaa lapsille – mm. leikkipuisto. Siispä tule yksin tai ota perheesi mukaan. Tästä tulee varmasti kesäsi paras viikko!

Paikkoja rajoitetusti, varaa omasi pian!

Jooga ja opettajat

Leirin opetuksesta vastaavat Miska ja Juliana Käppi perustivat Shakta Joogakoulun Otto Kronqvistin kanssa vuonna 2014. Miska on tuonut shaktajoogan Suomeen vuonna 2012 ja opettaa tätä nykyä Thaimaassa shaktajoogan perinnelinjan mestarin Bhagavan Shri Shanmukha Ananta Nathan rinnalla. Joogaleiri on vuonna 2023 ainoa Julianan ja Miskan pitämä laaja suomenkielinen joogakurssi. Leirillä pääset nauttimaan myös uusista Thaimaan tuliaisista, kuten aurnkotervehdyksen variaatioista! Toivotamme lämpimästi mukaan joogan ensikertalaiset. Joogaleiri sopii myös kokeneellekin joogille ja tukee erinomaisesti opettajankoulutustasi. Shaktajooga on meditatiivinen joogamuoto, joka saattaa harjoittajansa tasapainoon hellästi mutta perusteellisesti. Joogaleirin aikana voit saattaa itsesi harmoniaan, joka kantaa pitkälle syksyyn ja vankistaa tervettä elämänfilosofiaasi.

 

miska_juli_juurikkala_pieni

Majoitus

Mökki

Hirsimökit sopivat perheille ja kaveriporukoille. Mökin pohjakerroksessa on makuuhuone, jossa on parivuode sekä hyvin varustettu keittiö. Mökin toisessa kerroksessa on viihtyisä makuuhuone, jossa on kaksi erillistä vuodetta ja oleskelutila. Mökkien terassilta löytyy pöytä ja tuolit ja siellä on mukava viettää aikaa raittiissa ilmassa. Olohuoneen levitettävästä sohvasta saa yhden lisävuoteen, joten mökki majoittaa maksimissaan viisi henkilöä.

Huoneet

Voit majoittua kahden hengen Standard-huoneessa tai Comfort-huoneistossa, jossa kaksi erillistä huonetta. Huoneista löytyy WC, suihku, hiustenkuivaaja, pyyhkeet sekä TV. Voit halutessasi varata koko huoneen tai huoneiston vain itsellesi.

Sauna

Joogaleireillä olemme perinteisesti juhlistaneet latvialaista saunakulttuuria. Latvialainen sauna muistuttaa valtavasti suomalaista serkkuaan, mutta latvialainen saunaperinne on säilyttänyt joitakin piirteitä, jotka olemme pohjoisemmassa ehtineet jo unohtaa – ja toisin päin. Latvialaisesta saunasta onkin mukava ottaa inspiraatiota. Jos haluat löylyihin, ilmoitathan siitä jo varatessasi paikkaasi, jotta osaamme lisätä sopivan määrän saunavuoroja viikko-ohjelmaan.

Ympäristö

Ranta

Upea meripihkaranta hallitsee joogaleirin ympäristöä. Se tarjoaa meille mahtavan paikan joogaharjoitukselle ja on ihanteellinen uimiseen – myös lapsille. Unohtumattomat rantakävelyt ja auringonlaskut antavat voimaa vielä keskitalvellakin.

Lapsille

Joogaleiri sopii myös osaksi koko perheen kesälomareissua. Lapsiperheet voivat majoittua omissa mökeissään. Dzintarkrastin valtavalta alueelta löytyy lapsille monenmoista tekemistä riittävän matkan päässä joogaharjoituksesta.

Yleisiä kysymyksiä

23.-28.7.2023, 5 yötä

Latvia, Kuurinmaa,  Virkistäytymiskeskus Dzintarkrasts

Google Maps

Joogaa aamuin illoin, ayurvedista paineluhierontaa, joogatietoutta ja rentoa yhdessä oloa, rantaelämää, herkullista ruokaa ja paikallisia erikoisuuksia.

Majoittuminen lomakeskuksen 2 hengen huoneisiin tai 4 hengen mökkeihin. Perheille suosittelemme omaa mökkiä.

Suosittelemme seuraavia lentoja Riikaan:

MENO
Air Baltic HEL 9:00 – RIX 10:00
tai
Finnair HEL 8:05 – RIX 9:15


PALUU
Air Baltic RIX 19:50 – HEL 20:50
tai
Finnair RIX 17:45 – HEL 18:55

Helpoin ja edullisin tapa saapua paikalle, on ottaa lautta Tallinnaan ja jatkaa sieltä linja- tai omalla autolla.

Herkullinen ja ravitseva ruoka on osa onnistunutta joogaleiriä. Huomioimme sekä kasvis että lihansyöjät monipuolisella seisovalla pöydällä, Päivä alkaa ravitsevalla buffet-aamiaisella, josta löytyy niin puuroa kuin tukevampia vaihtoehtoja kuten kananmunaa ja leipää.
Ravintola on auki päivittäin klo 7 – 23 eli et jaa nälkäiseksi vaikka miten olisi. Perheet voivat aterioida myös omien aikataulujen mukaan ravintolassa, josta perheen pienimmätkin saavat valita mieluisamman vaihtoehdon. Ravintola tarjoaa herkullisia / tasokkaita kasvis- liha-, kala-annoksia sekä paikallisia Kuurinmaan keittiölle tyypillisiä erikoisuuksia. Lapset 2 – 12v saavat ruoan puoleen hintaan.

Hinta koostuu majoituksesta, ruokailusta, joogaohjelmasta ja kuljetuksesta. Klikkaamalla “Ilmoittaudu leirille” pääset valitsemaan mieleisesi paketin ja hinnan.

Joogaleirin ohjelma

Tunnelmia aiemmilta Latvian joogaleireiltä

Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.