Lunasta joogaa liikuntaedulla

 

Miten voin lunastaa shaktajoogatunteja liikuntaedulla?

Voit maksaa henkilökohtaiseen käyttöön tulevat liikuntapalvelut Shaktan palveluihin myös etänä, suoraan liikuntaetusovelluksessa. Seuraa alla olevia ohjeita ja ota liikuntaetusi käyttöön!

Joogakortit tai Online-tunnit voit ostaa liikuntaedulla myös etukäteen ja ottaa kortin tai palvelun käyttöön vasta sinulle sopivana aikana.

Maksa vain haluamasi summa liikuntaetuäpissä, lähetä tämän jälkeen tiedot tai kuvakaappaus ostokuitista meille sähköpostitse (jooga@shakta.fi) ja kerro, minkä joogapalvelun haluat ottaa käyttöösi.

Voit maksaa myös osan joogapalvelusta liikuntaedulla. Loppuosan voit maksaa myöhemmin paikan päällä Kalasataman joogasalillamme kortilla tai käteisellä, tai etänä MobilePaylla tai laskulla.

Jos haluaisit maksaa osan palvelusta laskulla, lähetä myös kotiosoitteesi meille sähköpostitse. Tarvitsemme sitä laskutusjärjestelmäämme varten, itse lasku tulee kuitenkin sähköpostilla.

Online-joogatuntien lunastaminen liikuntaedulla

Toimi näin:

 1. Maksa haluamasi summa liikuntaedun mobiilipalvelussa
 2. Lähetä kuvakaappaus ostokuitista tai tiedot maksusta ja minkä palvelun haluat osoitteeseen jooga@shakta.fi.
 3. Jos sinulla ei ole voimassaolevaa Online-tuntien tilausta, lähetämme sinulle noin vuorokauden kuluessa koodin ja lunastusohjeet. Koodi vastaa liikuntaedulla maksamaasi summaa ja sitä voi käyttää Online-tunteihin.

Jos sinulla on jo voimassaoleva Online-tuntien kuukausitilaus, mutta haluat käyttää liikuntaetusi Online-tunteihin, kerro tämä viestissäsi niin saat maksun verran hyvitystä seuraavassa tai seuraavissa veloituksissasi.

Liikuntaetukohtaiset ohjeet maksamiseen

Näin maksat ePassi-sovelluksella:

 1. Kirjaudu sovellukseen tai selaimella ePassi-tilillesi osoitteessa epassi.fi.
 2. Valitse palveluntarjoajaksi Shakta Joogakoulun Helsingin toimipiste.
 3. Maksa haluamasi summa tai tuote.
 4. Lähetä saamasi vahvistuskoodi meille osoitteeseen jooga@shakta.fi. Kerro samalla, minkä tuotteen haluat ostaa.

Näin maksat SmartumPay-sovelluksella:

 1. Etsi Shaktan Helsingin toimipiste.
 2. Syötä maksettava summa ja paina Jatka.
 3. Vahvista maksu.
 4. Saat mobiilisetelin eli kuitin – tallenna se tai ota siitä kuvakaappaus tai kuittinumero ylös ja lähetä meille osoitteeseen jooga@shakta.fi. Kerro samalla, minkä tuotteen haluat ostaa.

Näin maksat Eazybreak-sovelluksella:

 1. Aloita etsimällä Shaktan Helsingin toimipiste paikkahaussa.
 2. Syötä summa ja vahvista maksu.
 3. Saat mobiilisetelin eli kuitin – tallenna se/ota siitä kuvakaappaus ja lähetä meille osoitteeseen jooga@shakta.fi. Kerro samalla minkä tuotteen haluat ostaa.

Alla olevalla videolla on ohjeet myös tekstiviestimaksuun. Toimipaikkakoodimme on U385.

 

Näin maksat puhelimella MyEdenredissä:

 1. Paina “Luo mobiilimaksu” -painiketta tai etsi toimipaikka kartalta.
 2. Syötä summa ja vahvista maksu.
 3. Saat mobiilisetelin eli kuitin – tallenna se/ota siitä kuvakaappaus ja lähetä meille osoitteeseen jooga@shakta.fi. Kerro samalla minkä tuotteen haluat ostaa. 

 

Otamme vastaan myös paperisia liikuntaseteleitä

Paperisia liikuntaseteleitä otamme vastaan vain joogastudioillamme. Ota setelit mukaan ja täytä jokaiseen nimesi jo etukäteen nopeuttaaksesi asiointia.

Ostoskori