fbpx

Online

 
 

Tervetuloa suoritusvapaalle alueelle!

 
Jos olet jo Shakta Onlinen asiakas, KIRJAUDU SISÄÄN tästä.

 


 

 
 
 

 

Online-joogatunnit – joogaa viikkoaikataulun
mukaan tallenteina

Online-palvelussamme on näkyvillä joogatunnit viikkoaikataulun mukaisesti.
 
Kaikkiin tunnuksiin sisältyy myös 20 minuutin introluento, jonka katsomisen myötä sinulla on valmiudet osallistua kaikille joogatunneille.
 
Tarvitset vain puhelimen, tabletin tai tietokoneen ja voit liittyä mukaan tunnille.
  
Valitse ja lunasta sinulle sopiva tuntipaketti >>
 
 

 


 

 

 

 

Tallennekirjasto – koko tuntitarjontamme
tallenteina silloin kun sinulle parhaiten sopii

Tallennekirjasto sisältää 10 viikottain vaihtuvaa joogatuntia, joiden avulla voit rakentaa itsellesi täydellisen joogaharjoituksen niin aikataulujen kuin harjoituksen sisällönkin kannalta. Tallennekirjasto sopii vasta-alkajille, mutta se on erityisen hyödyllinen kokeneemmille shaktajoogeille. Tallennekirjastoon sisältyy myös pääsy Shaktasatsangien tallenteisiin.
 
Tarvitset vain puhelimen, tabletin tai tietokoneen ja voit liittyä mukaan tunnille.
 

 
Valitse ja lunasta sinulle sopiva tuntipaketti >>
 
 

 
 


 


 

 
 

Avaimet joogaan -kurssikirjasto – Kursseja ja tietoiskuja shaktajoogasta

Kurssikirjastostamme löydät laajempia joogaa käsitteleviä kursseja, kuten Mantran tiede ja Asanan syvin olemus -kurssit.
 

 
Valitse ja lunasta kurssi >>
 
 

 
 


 


 

Satsangit – Syvällisiä keskusteluja joogasta

Satsang tarkoittaa vapaamuotoista keskustelua joogaan liittyvästä aiheesta. Joogakoulumme satsangit ovat kuuluisia siitä, että aiheisiin mennään todella syvälle, ja Satsang-tallennekirjastossa katsottavissa on Asanan syvin olemus -kurssi sekä 7 satsangia , joissa käsitellään laajasti joogan eri osa-alueita.
 

 
Valitse ja lunasta sinulle sopiva tuntipaketti >>
 
 

 


 
 

Miten liityn Online-tunneille tai lunastan katsomisoikeutta kursseihin?

Seuraa yllä olevaa liittymislinkkiä. Suoritettuasi maksun saat tunnukset palveluun sähköpostiisi. Kirjaudu sisään tästä ja pääset osallistumaan joogatunneille ja/tai katsomaan Satsang-videoita vapaasti. Päivä- tai viikkotilaus Online-joogatunneille umpeutuu itsestään ja voit halutessasi sen jälkeen tehdä tilauksen uudelleen. Tuntien kuukausitilaus uusiutuu automaattisesti kuukausittain. Voit perua tilauksesi koska tahansa profiilisivullasi.

Voit lunastaa katsomisoikeutta kursseihin kurssikuvan alla olevasta linkistä. Suoritettuasi maksun pääset itse videoon klikkaamalla kurssivideon kuvaa.

 
 

Miten hallitsen tiliäni?

Voit milloin tahansa päivittää tilisi tietoja ja vaihtaa sähköpostisi, puhelinnumerosi tai lopettaa tilauksesi profiilisivultasi.

 
 

Millä maksuvälineillä voin maksaa?

Luottokorttimaksun lisäksi voit maksaa onlinetunnit tai kurssit myös esim. ePassilla, EazyBreakilla, SmartumPay -sovelluksella, Edenred -sovelluksella, MobilePaylla numeroon 95040, laskulla tai liikuntaseteleillä.

Katso maksuohjeet täältä.

Ongelmatapauksessa laita meille viestiä osoitteeseen jooga@shakta.fi.