Shaktajoogaa sadun siivin

Shaktajoogaa sadun siivin

Shaktajoogaa sadun siivin

Kurssin vetäjä Laura Foon on opettanut joogaa jo vuosia – myös lapsille, perheille sekä vauvajoogaa, ja toiminut opettajana Shakta joogakoululla. Lauran polku kohti joogaa alkoi jo yli 20 vuotta sitten. Hän on opiskellut joogan fyysisiä harjoitusmuotoja ja filosofiaa niin Suomessa kuin Intiassakin, mutta vasta shaktajoogan parissa ovat palaset alkoivat loksahtaa kohdalleen ja kokonaisuus hahmottua.
Voit ottaa mukaan kurssille muistiinpanovälineet ja joogavarusteet (rennot vaatteet ja oma joogamatto jos sinulla on). Tarvittaessa saat myös lainata joogamaton salilta. 

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä meille sähköpostia kurssit@shakta.fi.

Shaktan joogasarja muuttuu myös tarinaksi ja sopii loistavasti lapsille

Minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa. Sanonta on monelle tuttu ja siinä on paljon perää! Miksipä ei opettelisi jo nuorena hyviä tapoja ja taitoja, kuten rentoutumista, hyvää hengittämistä, itsensä ja kehonsa kunnioittamista.

Kun nämä taidot ovat syvällä muistissa on ne helppo ottaa sieltä käyttöön stressin ja kiireen keskellä aikuisenakin.

Haluaisitko opettaa joogaa lapsillesi? Teetkö töitä lasten parissa? Leikin ja asanoiden avulla lapsi kehittää koordinaatiota, voimaa, liikkuvuutta, tasapainoa ja kehotietoisuutta sekä oppii tunnistamaan tunteitaan. Jokainen tunti päätetään rentoutumiseen, joka lataa lapsen henkisiä akkuja, opettaa lasta päästämään irti ylimääräisestä jännityksestä sekä antaa lapselle keinoja rauhoittua. Asanoiden ja hengityksen avulla opitaan kokemaan keho ja mieli kauniina, harmonisena kokonaisuutena.

Joogasatu opettaa lapsille joogan syvän filosofisen ymmärryksen leikin ja sadun keinoin. Näin siemenet on kylvetty…

Kurssilla käydään läpi joogasadun pohjalla olevan asana-sarjan sekä shakta-tradition filosofiset perusteet. Saat vinkkejä joogan ohjaamiseen lapsille ja siihen, miten koostaa eri ikäisille lapsille sopiva joogatunti.

Kurssin hinta: 59 €

Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.