Shaktajoogan ja ayurvedisen paineluhieronnan
viikonloppukurssi 2.-3.7.2022

Shaktajooga on traditionaalinen joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Siinä olennaista on suoritusvapaus, rentoutuminen ja nautinnon kautta tekeminen. Se sopii vasta-alkajille, mutta tarjoaa paljon myös kokeneemmille joogeille.


Ayurvedinen paineluhieronta on olennainen osa shaktajoogaa. Se on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, joka saa elimistön itseään korjaavat mekanismit käynnistymään. Kyse on puristuksesta; kehon voimakkaimmat lihakset sijaitsevat jaloissa ja puristusvaikutus saadaan aikaan hellästi jaloilla
painelemalla. Paineluhieronta mm. lievittää kipuja ja stimuloi lymfaattista järjestelmää. Se on arvokas taito, josta voit nauttia koko loppuelämäsi ajan. Se tukee upeasti joogaharjoitusta, mutta toisinaan se voi tuoda joogan hyödyt sellaisellekin ihmiselle, joka välttää joogamattoja viimeiseen asti.


Kurssille voit tulla puolisosi tai ystäväsi kanssa tai itseksesi; hierottava löytyy kyllä paikan päältäkin. Lämpimästi tervetuloa!

AIKA
La 2.7. klo 14-20
Su 3.7. klo 10-15

PAIKKA
Kauppurienkatu 31 A (Pajalla)

HINTA
155€/hlö Kertaajat -20%
Meillä käyvät myös: Smartum/ePassi/Edenred

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautumiset 15.6.2022 mennessä
osoitteeseen niina@shakta.fi.

Shakta Joogakoulu – Oulu
www.shakta.fi/oulu
niina@shakta.fi
040 7387 587
FACEBOOK: @ShaktaOulu
INSTAGRAM: ShaktaOulu

Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.