Shaktan joogapolku

Jokainen joogapolku on yksilöllinen ja kuten luontopolullakin, välillä on aivan paikallaan poiketa sivupoluille. Shaktan joogapolku koostuu lukuisista elementeistä. Mitä useamman elementin otat mukaan sitä laajemman näkemykseen joogaan saat.

🔸Viikkotunnit:
Säännöllinen joogatunneilla käyminen on koko joogapolkusi perusta. Harjoitus opettaa rentoutumisen ja irti päästämisen jaloa taitoa, vahvistaen kehoasi ja pitäen elimistösi hyvässä vireessä.
Kuuluipa polkuusi syvempiä joogaopintoja tai ei, säännöllisen harjoituksen tuiki tärkeän elementin on oltava mukana, jotta voit saavuttaa toivomiasi hyötyjä.

🔸Joogin iltatee -viikkosatsang:
Satsang tarkoittaa kokoontumista yhteisen aiheen ympärille lempeän keskustelevassa hengessä.
Kaikille avoimissa ja maksuttomissa Joogin iltatee -viikkosatsangeissa kiertää kolme teemaa: hermosto, hengitys ja meditaatio. Kuun viimeisessä viikkosatsangissa kokoontuu Shaktan opintopiiri, johon voi niin ikään tulla kuka vain joogasta kiinnostunut.
Joogin iltatee on erinomainen tilaisuus kenelle tahansa tutustua joogaan hiukan pintaa syvemmältä. Voit tulla paikalle vaikka vain hetken mielijohteesta illan tunnin jälkeen!

🔸Intensiivikurssit:
Intensiivikursseilla sukelletaan tiettyyn joogaan liittyvään aiheeseen joogaopettajan pitämän alustuksen ja perusteellisen joogaharjoituksen muodossa.
Intensiivi on satsangin tapaan luonteeltaan rento ja keskusteleva, ja sopii mainiosti niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin joogeille.

🔸Ayurvedinen paineluhieronta:
Ayurvedinen paineluhieronta on todella hieno lisä joogaharjoituksesi tueksi. Vaihtamalla hieronnan ystävän tai puolison kanssa valmistaudut parhaalla mahdollisella tavalla joogaharjoitusta varten. Paineluhieronta toimii myös itsenäisenä hoitona ja sitä käytetäänkin usein aamuisin herättämään virkeänä uuteen päivään.
Ayurvedinen paineluhieronta opetetaan intensiivikurssilla syksyisin ja keväisin.

🔸Opintopiiri:
Opintopiirissä joukko joogaopiskelijoita syventyy yhdessä esimerkiksi tiettyyn joogakirjallisuuden klassikkoon tai joogaan liittyvään syvempään teemaan, vaikkapa mantroihin tai joogiseen maailmankuvaan.

🔸Lukusuositukset:
Joogasta on kirjoitettu lukuisia erinomaisia teoksia, joiden tutustuminen tulee sitä ajankohtaisemmaksi mitä pidemmälle opintosi etenevät. Voit kysyä opettajiltamme lisää suositeltavista teoksista.

🔸Ashrampäivä (15.10.):
Ashrampäivä on päivän mittainen miniretriitti, joka sisältää kävelyhierontaa, joogaharjoituksia ja satsangeja. Ashrampäivän aikana voi päästä kokemaan, miten vain yhdessä päivässä voi sysätä harjoitustaan yllättävänkin paljon eteenpäin!

🔸Joogaleirit:
Joogaleirillä voit kokonaisen viikon ajan todella irtautua arjesta ja antaa joogan hyvien vaikutusten helliä koko olemustasi. Ayurvedinen paineluhieronta, joogaharjoitus ja mielenkiintoiset satsangit luovat huikean kokonaisuuden, joka ei takuulla jätä ketään kylmäksi.

🔸Opettajankoulutus (Hki, Tku, Oulu):
Shaktan opettajankoulutus on tarkoitettu kaikille tiedon etsijöille – halusit sitten opettaa joogaa tai et. Koulutuksessa käsitellään neljän viikonlopun aikana joogan käsityksiä muun muassa todellisuuden luonteesta, ihmisyydestä ja onnellisuudesta, anatomiasta, hengitys- ja palleasysteemin toiminnasta sekä myös joogan opettamisesta. Opettajankoulutus antaa paljon niin kokeneelle joogille kuin joogan opiskelusta syvällisesti kiinnostuneelle vasta-alkajallekin.

Voit kysyä lisää opettajankoulutuksesta ja muista joogapolun osa-alueista meiltä sähköpostitse (jooga@shakta.fi) tai soittamalla: 050 597 5550

shakta kuvio rgb nelio

Shakta Joogakoulu

Shakta on joogakoulu, joka näkee joogan kokonaisvaltaisena tieteenä ja tuo sen helposti kaikkien saataville.

Jaa postaus

Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.