Shaktan joogapolku

Jokainen joogapolku on yksilöllinen ja kuten luontopolullakin, välillä on aivan paikallaan poiketa sivupoluille. Shaktan joogapolku koostuu lukuisista elementeistä. Mitä useamman elementin otat mukaan sitä laajemman näkemykseen joogaan saat.

🔸Viikkotunnit:
Säännöllinen joogatunneilla käyminen on koko joogapolkusi perusta. Harjoitus opettaa rentoutumisen ja irti päästämisen jaloa taitoa, vahvistaen kehoasi ja pitäen elimistösi hyvässä vireessä.
Kuuluipa polkuusi syvempiä joogaopintoja tai ei, säännöllisen harjoituksen tuiki tärkeän elementin on oltava mukana, jotta voit saavuttaa toivomiasi hyötyjä.

🔸Joogin iltatee -viikkosatsang:
Satsang tarkoittaa kokoontumista yhteisen aiheen ympärille lempeän keskustelevassa hengessä.
Kaikille avoimissa ja maksuttomissa Joogin iltatee -viikkosatsangeissa kiertää kolme teemaa: hermosto, hengitys ja meditaatio. Kuun viimeisessä viikkosatsangissa kokoontuu Shaktan opintopiiri, johon voi niin ikään tulla kuka vain joogasta kiinnostunut.
Joogin iltatee on erinomainen tilaisuus kenelle tahansa tutustua joogaan hiukan pintaa syvemmältä. Voit tulla paikalle vaikka vain hetken mielijohteesta illan tunnin jälkeen!

🔸Intensiivikurssit:
Intensiivikursseilla sukelletaan tiettyyn joogaan liittyvään aiheeseen joogaopettajan pitämän alustuksen ja perusteellisen joogaharjoituksen muodossa.
Intensiivi on satsangin tapaan luonteeltaan rento ja keskusteleva, ja sopii mainiosti niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin joogeille.

🔸Ayurvedinen paineluhieronta:
Ayurvedinen paineluhieronta on todella hieno lisä joogaharjoituksesi tueksi. Vaihtamalla hieronnan ystävän tai puolison kanssa valmistaudut parhaalla mahdollisella tavalla joogaharjoitusta varten. Paineluhieronta toimii myös itsenäisenä hoitona ja sitä käytetäänkin usein aamuisin herättämään virkeänä uuteen päivään.
Ayurvedinen paineluhieronta opetetaan intensiivikurssilla syksyisin ja keväisin.

🔸Opintopiiri:
Opintopiirissä joukko joogaopiskelijoita syventyy yhdessä esimerkiksi tiettyyn joogakirjallisuuden klassikkoon tai joogaan liittyvään syvempään teemaan, vaikkapa mantroihin tai joogiseen maailmankuvaan.

🔸Lukusuositukset:
Joogasta on kirjoitettu lukuisia erinomaisia teoksia, joiden tutustuminen tulee sitä ajankohtaisemmaksi mitä pidemmälle opintosi etenevät. Voit kysyä opettajiltamme lisää suositeltavista teoksista.

🔸Ashrampäivä (15.10.):
Ashrampäivä on päivän mittainen miniretriitti, joka sisältää kävelyhierontaa, joogaharjoituksia ja satsangeja. Ashrampäivän aikana voi päästä kokemaan, miten vain yhdessä päivässä voi sysätä harjoitustaan yllättävänkin paljon eteenpäin!

🔸Joogaleirit:
Joogaleirillä voit kokonaisen viikon ajan todella irtautua arjesta ja antaa joogan hyvien vaikutusten helliä koko olemustasi. Ayurvedinen paineluhieronta, joogaharjoitus ja mielenkiintoiset satsangit luovat huikean kokonaisuuden, joka ei takuulla jätä ketään kylmäksi.

🔸Opettajankoulutus (Hki, Tku, Oulu):
Shaktan opettajankoulutus on tarkoitettu kaikille tiedon etsijöille – halusit sitten opettaa joogaa tai et. Koulutuksessa käsitellään neljän viikonlopun aikana joogan käsityksiä muun muassa todellisuuden luonteesta, ihmisyydestä ja onnellisuudesta, anatomiasta, hengitys- ja palleasysteemin toiminnasta sekä myös joogan opettamisesta. Opettajankoulutus antaa paljon niin kokeneelle joogille kuin joogan opiskelusta syvällisesti kiinnostuneelle vasta-alkajallekin.

Voit kysyä lisää opettajankoulutuksesta ja muista joogapolun osa-alueista meiltä sähköpostitse (jooga@shakta.fi) tai soittamalla: 050 597 5550

shakta kuvio rgb nelio

Shakta Joogakoulu

Shakta on joogakoulu, joka näkee joogan kokonaisvaltaisena tieteenä ja tuo sen helposti kaikkien saataville.

Jaa postaus

Tapahtumat

Talviauringon tervehdys Rovaniemellä ja Oulussa

Aurinko on joogan keskeisimmän harjoituksen ylistyksen kohde ja joogafilosofian tärkeimpiä käsitteitä. Vuoden lyhyin päivä, talvipäivänseisaus on ollut vuoden tärkeimpiä päiviä kaikissa maailman aurinkokeskeisissä kulttuureissa. Mitä

Lue lisää
Tapahtumat

Shaktan opettajankoulutus

Opettajankoulutukset alkavat syksyn aikana Helsingissä, Turussa ja Oulussa. Shaktan opettajankoulutus ei ole vain opettajankoulutus. Monet edistyneimmistä joogeista eivät opeta joogakouluissa. Joogakurssi ei myöskään tee kenestäkään mestaria.

Lue lisää