Shaktasatsang – Kysymyksiä ja vastauksia joogasta ja tantrasta

Shaktasatsang – Kysymyksiä ja vastauksia joogasta ja tantrasta

8.6.2022 klo 19–20.30  |   Zoom-tapaaminen

Aika: 8.6.2022 klo 19–20.30
Hinta: 15 €

Ilmoittauduttuasi saat satsangin Zoom-linkin.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan joogasta pintaa syvemmältä!

Satsang tarkoittaa vapaamuotoista keskustelua joogaan liittyvästä aiheesta. Joogakoulumme satsangit ovat kuuluisia siitä, että aiheisiin mennään todella syvälle – kaikki joogaan liittyvät aiheet ovat tervetulleita, halusitpa sitten puhua asanoiden linjauksista tai traditionaalisten tekstien metafysiikasta.

Keskustelua ohjaa joogaopettaja Miska Käppi.

Satsang alkaa jo verkossa ennakkoon Padlet-palvelussa aiheiden pohdinnan muodossa. Kuka tahansa voi ehdottaa aihetta, antaa äänen jonkun toisen ehdottamalle aiheelle tai kommentoida.

Satsangin runko muodostuu siis jo hyvissä ajoin ja aiheisiin pääsevät vaikuttamaan myös he, jotka eivät ole puheliaimmasta päästä. Satsangiin voi tulla mukaan, vaikkei olisi osallistunut aiheen suunnitteluun etukäteen.

Satsang on joogan tapa oppia ja opettaa, ja se tarkoittaa kokoontumista, jossa ryhmä ihmisiä syventyy sovittuun aihepiiriin. Shaktasatsang järjestetään noin kerran kuussa Zoomin välityksellä.
Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.