fbpx

Shakta Joogakoulu – Sipoo

Shakta Joogakoulu – SIPOO

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Asiakkaidemme kokemukset ja yritysasiakkaillemme suunnatun hyvinvointikyselyn vastaukset kertovat, että joogassa tuloksia voi saavuttaa nopeastikin. Asiakkaamme ovat myös huomanneet, että shaktajooga on helppo aloittaa riippumatta siitä, oletko ensikertalainen vai jo kokeneempi joogan harrastaja. Stressitön ja tasapainoinen kehon ja mielen kokonaisuus rakentaa itseään ja ratkaisee ongelmansa kuin itsekseen. Joogasta seuraa virkeä, kirkas ja rentoutunut olo, joka pysyy. Harjoituksen myötä joogaharjoituksesta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi!

Shakta Lux

Osoite: Hindsbyntie 123, Sipoo
Tiedustelut: Juliana Käppi, juliana@shakta.fi,

Hindsbyn sali soveltuu enintään kahdeksalle henkilölle. Salissa pidetään yksityistunteja tilauksen mukaan. Ajankohdasta sovitaan alueen joogaajien omassa Facebook-ryhmässä.

Tutustumistarjous Shakta Lux -salissa:
4 x yksityistunti 1 h 320 € (max 5 hlöä)
4 x yksityistunti 1,5 h 390 € (max 5 hlöä)

Varauksissa ja kysymyksissä voit olla yhteydessä suoraan Julianaan: juliana@shakta.fi, p. 045 181 4183.

JOOGATUNNEILLA voidaan tehdä joogaharjoituksia vaihtelevasti tuntitarjonnastamme. Voit lukea tuntikuvaukset Joogatunnit-sivultamme.

MUKAAN tarvitset vain oman joogamaton ja rennot vaatteet, jotka eivät kiristä. Voit myös tutustua ennen tuntia Ensikertalaiselle-sivuumme.

HINNASTO
Yksityistunti Sipoo Lux 1 h 69 € / 1 hlö. Hintaan lisätään 20 € / lisähenkilö.
Yksityistunti Sipoo Lux 1,5 h 85 € / 1 hlö. Hintaan lisätään 20 € / lisähenkilö.
Yksityistunti Open Yoga Porvoo: 149 € 1 h, 169 € 1,5 h, 189 € 2h (enintään 25 hlöä)

Yksityistunti kotiin tilattuna: hintoihin lisätään 20 € matkakululisä

Opettajat

Sipoon alueen joogaopettajina toimivat Juliana Käppi (juliana@shakta.fi, p. 045 181 4183) ja Suvi Hanste.

 

Mikä shaktajooga?

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi.