Tampere

Tampere

Shakta joogakoulu

Shaktajooga on traditionaalinen joogamuoto ja takuuvarma tapa ylläpitää mielen ja kehon tasapainoa. Arjen kiireistä ja urheilusuorituksista palautumisen ja irtipäästämisen merkitystä ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille ei voi liikaa korostaa. Shaktajoogasali on suoritusvapaa alue; olennaista on rentoutus ja nautinnon kautta tekeminen. Shaktajooga sopii hyvin vasta-alkajille, mutta tarjoaa paljon myös kokeneemmillekin joogeille.

Lämpimästi tervetuloa!

Ohjelma

Shaktajooga tekee sinusta kokonaisen. Stressitön ja tasapainoinen kehon ja mielen kokonaisuus rakentaa itseään ja ratkaisee ongelmansa kuin itsestään. Kokemukset osoittavat, että voit saavuttaa hyötyjä hyvinkin nopeasti.

Shaktajoogaa ohjataan Tampereella Auki Joogakoululla, osoitteessa

Petsamonkatu 14, 33500 Tampere

 

Viikkotunnit 14.8.2023 alkaen:

Tiistaisin 18.30 – 20.00
Torstaisin 18.30 – 20.00
Sunnuntaisin 17.30 – 19.00

 

Tunneille voit ilmoittautua Aukin varauskalenterissa: http://varaaheti.fi/aukijoogakoulu

 

Joogatunnille tarvitset vain itsesi sekä rennot, mukavat vaatteet. Joogamaton voit lainata Aukilta tai halutessasi voit myös ottaa oman mattosi mukaan. Viikkotunnit sopivat kaikentasoisille joogeille, mutta parhaiten pääset tutustumaan Shaktajoogaan osallistumalla ensin introtunnille, joita järjestämme säännöllisesti.

 

Syksyn 2023 introtunnit:

La 2.9

Ma 25.9

La 14.10

Ma 6.11

La 25.11

Ma 11.2Jooga on osa kenties maailman laajinta ja vanhinta filosofian perinnettä. Kursseilla, retriiteillä ja Shaktan opettajankoulutuksessa voit tutustua myös tähän puoleen joogasta ja laajentaa ymmärrystä itsestäsi sekä ympäröivästä maailmasta.

 

Tampereen Shaktan tapahtumia voit seurata Instagramissa @shaktatampere sekä Facebookissa Shakta Joogakoulu – Tampere.

___________________________________________________

Hinnasto:

Aukin hinnasto: https://www.aukijoogakoulu.fi/fi/aikataulu-ja-hinnasto/

____________________________________________________

Opettajat:

Viikkotuntien ohjaajina toimivat Katariina Kotarova, Virve Ehrnrooth ja Heli Lindroos. Taustajoukoissa sekä välillä introtunteja ohjaamassa ja tuuraamassa pitkään Shaktan toiminnassa mukana ollut Risto Suikkanen.

 

 

Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.