Tampere

Tampere

Shakta joogakoulu

Shaktajooga on traditionaalinen joogamuoto ja takuuvarma tapa ylläpitää mielen ja kehon tasapainoa. Arjen kiireistä ja urheilusuorituksista palautumisen ja irtipäästämisen merkitystä ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille ei voi liikaa korostaa. Shaktajoogasali on suoritusvapaa alue; olennaista on rentoutus ja nautinnon kautta tekeminen. Shaktajooga sopii hyvin vasta-alkajille, mutta tarjoaa paljon myös kokeneemmillekin joogeille.

Lämpimästi tervetuloa!

Ohjelma

Shaktajooga tekee sinusta kokonaisen. Stressitön ja tasapainoinen kehon ja mielen kokonaisuus rakentaa itseään ja ratkaisee ongelmansa kuin itsestään. Asiakkaidemme kokemukset osoittavat, että voit saavuttaa hyötyjä hyvinkin nopeasti.

Shaktajoogaa Tampereella Auki Joogakoulussa seuraavasti:

Maanantaisin 18.30–20.00
Torstaisin 19.30–21.00
Sunnuntaisin 17.00–18.45

Voit lukea tuntikuvaukset Joogatunnit-sivultamme. Ilmoittautumista ei tarvita, voit vain saapua paikalle.

Tunneille tarvitset mukaan vain oman joogamaton ja rennot vaatteet, jotka eivät kiristä. Voit myös tutustua ennen tuntia Ensikertalaiselle-sivuumme.

Jooga on osa kenties maailman laajinta ja vanhinta filosofian perinnettä. Kursseilla, retriiteillä ja opettajankoulutuksessamme voit tutustua myös tähän puoleen joogasta ja laajentaa ymmärrystä itsestäsi sekä ympäröivästä maailmasta.

Hinnasto

Voit joko tulla tutustumaan silloin tällöin pidettäville maksuttomille näytetunneille tai osallistua kerran ilmaiseksi varsinaiselle joogatunnille.

Opettajat

Opetuksesta vastaa Shakta Joogakoulussa joogaohjaajaksi opiskellut Risto Suikkanen.

Ostoskori