fbpx

Shakta Joogakoulu – Tampere

Shakta Joogakoulu – Tampere

 
Shaktajooga on traditionaalinen joogamuoto ja takuuvarma tapa ylläpitää mielen ja kehon tasapainoa. Arjen kiireistä ja urheilusuorituksista palautumisen ja irtipäästämisen merkitystä ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille ei voi liikaa korostaa. Shaktajoogasali on suoritusvapaa alue; olennaista on rentoutus ja nautinnon kautta tekeminen. Shaktajooga sopii hyvin vasta-alkajille, mutta tarjoaa paljon myös kokeneemmillekin joogeille. Lämpimästi tervetuloa!

 
 

Ohjelma

Shaktajoogaa Tampereella Auki Joogakoulussa seuraavasti:
 
Tiistaisin 19 – 20.30
Torstaisin 19.30 – 21.00
Sunnuntaisin 17.00 – 18.45
 
 
Voit lukea tuntikuvaukset Joogatunnit-sivultamme. Ilmoittautumista ei tarvita, voit vain saapua paikalle.
 
Tunneille tarvitset mukaan vain oman joogamaton ja rennot vaatteet, jotka eivät kiristä. Voit myös tutustua ennen tuntia Ensikertalaiselle-sivuumme.
 
 

Hinnasto

Voit joko tulla tutustumaan silloin tällöin pidettäville maksuttomille näytetunneille tai osallistua kerran ilmaiseksi varsinaiselle joogatunnille.
 
Lue lisää hinnastosta >>
 
 

Opettajat


 
Opetuksesta vastaa Shakta Joogakoulussa joogaohjaajaksi opiskellut Risto Suikkanen.
 

Mikä shaktajooga?

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi.