Tampere

Tampere

Shakta joogakoulu

Shaktajooga on traditionaalinen joogamuoto ja takuuvarma tapa ylläpitää mielen ja kehon tasapainoa. Arjen kiireistä ja urheilusuorituksista palautumisen ja irtipäästämisen merkitystä ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille ei voi liikaa korostaa. Shaktajoogasali on suoritusvapaa alue; olennaista on rentoutus ja nautinnon kautta tekeminen. Shaktajooga sopii hyvin vasta-alkajille, mutta tarjoaa paljon myös kokeneemmillekin joogeille.

Lämpimästi tervetuloa!

Ohjelma

Shaktajooga tekee sinusta kokonaisen. Stressitön ja tasapainoinen kehon ja mielen kokonaisuus rakentaa itseään ja ratkaisee ongelmansa kuin itsestään. Kokemukset osoittavat, että voit saavuttaa hyötyjä hyvinkin nopeasti.

Shaktajoogaa ohjataan Tampereella Auki Joogakoululla, osoitteessa

Petsamonkatu 14, 33500 Tampere

Kevään aikataulut 2024
 
Maanantaisin 18.30 – 20.00
Tiistaisin 18.30 – 20.00
Torstaisin 18.30 – 20.00
Lauantaisin 10 – 11.30
Sunnuntaisin 18.30 – 20.00
 

Tunneille voit ilmoittautua Aukin varauskalenterissa: http://varaaheti.fi/aukijoogakoulu

Joogatunnille tarvitset vain itsesi sekä rennot, mukavat vaatteet. Joogamaton voit lainata Aukilta tai halutessasi voit myös ottaa oman mattosi mukaan. Viikkotunnit sopivat kaikentasoisille joogeille, mutta parhaiten pääset tutustumaan Shaktajoogaan osallistumalla ensin introtunnille, joita järjestämme säännöllisesti.

Kevään 2024 introtunnit:

5.2.
17.2.
26.2.
9.3.

Muutokset mahdollisia. Ajantasaisin tieto löytyy ajanvarauskalenterista.

Jooga on osa kenties maailman laajinta ja vanhinta filosofian perinnettä. Kursseilla, retriiteillä ja Shaktan opettajankoulutuksessa voit tutustua myös tähän puoleen joogasta ja laajentaa ymmärrystä itsestäsi sekä ympäröivästä maailmasta.

Tampereen Shaktan tapahtumia voit seurata Instagramissa @shaktatampere sekä Facebookissa Shakta Joogakoulu – Tampere.

___________________________________________________

Hinnasto:

Aukin hinnasto: https://www.aukijoogakoulu.fi/fi/aikataulu-ja-hinnasto/

____________________________________________________

Opettajat:

Viikkotuntien ohjaajina toimivat Katariina Kotarova, Virve Ehrnrooth, Heli Lindroos ja Sanna Kallio. Taustajoukoissa sekä välillä introtunteja ohjaamassa ja tuuraamassa pitkään Shaktan toiminnassa mukana ollut Risto Suikkanen.

 
Ajankohtaista:
 

Retriittiviikonloppu Valkeakoskella 5.-7.4.

Huhtikuun ensimmäisellä viikonlopulla suuntamme rentoutumaan, nautiskelemaan ja syventämään joogaharjoitustamme Valkeakosken maaseudulle.

Lempeiden joogaharjoitusten ohella opimme ayurvedisen hieronnan taidon. Se on kätevä menetelmä, joka valmistaa joogaharjoitusta varten, mutta rentouttaa myös itsenäisesti tehtynä. Iltaisin keskustelemme joogan tieteestä satsangeissa, mielenkiintoisten alustusten siivittämänä. Satsang on yhteisöllinen opiskelumuoto, jossa keskustelemalla syvennämme ymmärrystämme joogan teemoista. Viikonloppu syventää harjoitustasi olit sitten konkari tai joogapolkusi alussa.

Tilalla on kahden tavallisen pihasaunan lisäksi ihan oikea savusauna! Iltasaunojen ohella aamusaunominen on mahdollista. Lukuisia rapsuttelumahdollisuuksia on myös luvassa, sillä maatilalla majaansa pitää myös 4 hevosta, 3 lammasta, kanoja sekä kissoja.

Majoitus 2 hengen huoneissa komeassa hirsitalossa. Myös yhden hengen huoneessa tai perhehuoneessa yöpyminen on mahdollista, kysy asiasta ilmoittautuessasi. Lapset ovat oikein tervetulleita vanhempien vastuulla. Kerro ilmottautuessasi myös erikoisruokavaliot.

Kaikki ohjelma on vapaaehtoista ja vahvasti kannustamme itsesi kuuntelemiseen. Viikonloppu tarjoaa mahdollisuuden hiljentymiselle ja irtiotolle. Tervetuloa mukaan rentoutumaan!

Ilmoittautumiset: tampere@shakta.fi
Lisätietoa saa myös Katalta 0504400801

Hinta 270 €, sisältäen ruuat ja yöpymisen.

Alle 15 v. 200 €

200 € jos yövyt omassa paikassasi, sisältää 2 lounasta ja 2 illallista.
Varausmaksu 100 €, loput maksetaan 21.4. mennessä.

Ohjelmasta vastaa Tampereella joogaa ohjaava Kata ja Kalasatamasta tuttu Rami. Viikonlopun emäntänä toimii Maija.

Tampereelta Valkeakosken Mälkiäisissä sijaitsevalle maatilalle ajaa tunnissa, Valkeakosken keskustasta 25 minuutissa. Jos omaa kyytiä ei ole, järjestämme sellaisen.

Ohjelma

Pe

Saapuminen neljästä eteenpäin

Joogaharjoitus

Illallinen satsangin merkeissä

Sauna

La

Aamusauna ja aamiainen

Ayurvedisen hieronnan työpaja

Joogaharjoitus

Lounas

Vapaata aikaa

Joogaharjoitus

Illallinen

Satsang

Savusauna

Su

Aamusauna ja aamiainen

Aamusatsang

Hieronnat ja joogaharjoitus

Lounas

Kotiinlähtö noin klo 14.00

Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.