Ashrampäivä laajenee Ashramviikonlopuksi!

Talven keskisin joogatapahtuma – Ashrampäivä lähestyy! Kyseessä on päiväretriitti jonka järjestämme aina syksyisin ja keväisin. Ashrampäivä tarjoaa loistavan tilaisuuden irrottautua arjesta, syventyä joogaharjoitukseen ja uppoutua joogaperinteen mielenkiintoisimpiin kysymyksiin yhdessä toisten shaktajoogien kanssa. Ohjelma on suunniteltu erityisesti jo hieman pidempään shaktajoogaa harjoittaneille, mutta ei ole vaarallinen joogasta syvällisesti kiinnostuneelle aloittelijallekaan, joten tervetuloa mukaan!

Perinteisesti Ashrampäivä on kattanut yhden lauantain jolloin ohjelmaa on aamusta iltaan. Nyt laajensimme joogatarjontaa ja ohjelmaa Ashramviikonlopuksi joka kattaa ohjelmaa perjantaista sunnuntaihin!

Osallistua voit oman aikataulun mukaan – joko aivan kaikkeen tai vain osaan ohjelmasta. Jos haluat nauttia koko viikonlopun joogasta, tällöin kannattaa lunastaa itselleen Ashramviikonloppu 149 € verkkokaupastamme
 

Jos halua mukaan vain osaan ohjelmasta, tällöin voit osallistua haluamillesi tunneille (kertamaksulla, kerta- tai Rajaton-kortilla) varaamalla ne erikseen – tämä onnistuu kätevästi verkkosivuillamme tai Shakta äpin kautta.

Maksaa voit myös liikuntaeduilla verkkokaupassa ja paikan päällä (mutta ei äpissä).

Ashramviikonlopun ohjelma:

👉🏼 Pe 1.12. Shakta Flow 14:00 – 15:30 – osa viikko-ohjelmaa. Osallistua voit kertakorteilla, Rajaton-kortilla tai kertamaksulla 22 €.

👉🏼 Pe 1.12. Upasana 17:00 – 19:00 – erikoistunti, asanaklinikka, jossa pääset hiomaan asanoitasi. Osallistua voit kertakorteilla, Rajaton-kortilla tai kertamaksulla 19 €.

👉🏼 La 2.12. Ashrampäivä, 8:30 – 20:00 – 99 € tai Ashramviikonloppu 149 € (sisältäen kaiken tässä mainitun ohjelman).

👉🏼 Su 3.12. Matrka nyasa 12:00 – 13:30 – erikoistunti, aito joogaperinteen meditaatio. Osallistua voit kertakorteilla, Rajaton-kortilla tai kertamaksulla 19 €.

👉🏼 Su 3.12. Shakta Flow 17:00 – 19:00 – osa viikko-ohjelmaa. Osallistua voit kertakorteilla, Rajaton-kortilla tai kertamaksulla 22 €.

Jos heräsi mitä vain kysyttävää, laitan meille viestiä jooga@shakta.fi.

shakta kuvio rgb nelio

Shakta Joogakoulu

Shakta on joogakoulu, joka näkee joogan kokonaisvaltaisena tieteenä ja tuo sen helposti kaikkien saataville.

Jaa postaus

Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.