James Nestor: Hengitys

34.00

Osasto:

Kuvaus

Hengittäminen on automaattinen ja vaistomainen toiminto, jota ilman emme olisi elossa. Hengitämme sisään ja ulos arviolta 25 000 kertaa päivässä. Silti olemme kadottaneet kyvyn hengittää oikein.

Toimittaja James Nestor matkusti ympäri maailmaa selvittämässä, miksi kadotimme hengittämisen taidon ja miten voisimme oppia hengittämään terveyttä ja hyvinvointia edistävällä tavalla. Hän tutustui ikivanhoihin hengitystekniikoihin, kuten tummoon, pranayamaan ja sudarshan kriyaan ja niiden harjoittajiin, sekä hengitykseen perehtyneisiin tutkijoihin ja osallistui erilaisiin hengityskokeisiin. Kävi ilmi, että pienetkin muutokset hengitystavassa voivat vaikuttaa voimakkaasti elämänlaatuun ja tuoda helpotusta muun muassa kuorsaukseen, astmaan ja moniin autoimmuunisairauksiin.

Omakohtaisen selvitystyönsä lisäksi Nestor nojaa kirjassaan lääketieteen, psykologian, biokemian ja fysiologian näkemyksiin hengityksestä. Kirja tuulettaa luutuneita käsityksiä kaikkein perustavanlaatuisimmasta toiminnostamme ja inspiroi hengittämään paremmin. 

Kääntäjä: Taija Kuula

ISBN: 9789522609656

Kieli: Suomi

Paino: 364 grammaa

Julkaistu: 2021-01-01

Kustantaja: Viisas Elämä

Sivumäärä: 329


Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.