Shaktajoogan hengitys-satsang

VERKKOTAPAHTUMA ZOOMIN VÄLITYKSELLÄ 

”Mieli on aistien kuningas, hengitys on mielen kuningas.”
–Hathayogapradipika

 

Joogaa voidaan pitää monituhatvuotisena perinteenä siitä, kuinka hengitys on merkittävin elämäämme vaikuttava tekijä ja kuinka tämän ymmärtäminen voi johtaa terveyteen ja tasapainoon. Kevään 2022 hengitys-satsangissa paljastetaan, mitä shaktajooga tekee hengityksellesi. Satsang tarkoittaa keskustelua tietyn aiheen ympärillä.


Hengitys-satsangissa opit, kuinka shaktajooga ratkaisee nykyihmiselle tutut arkiset ongelmat kuten kuorsauksen, korkean verenpaineen ja alhaisen vireystilan hengityksen kautta. Puhumme siitä, kuinka hengitys ja mieliala kulkevat käsi kädessä – ylipäätään opit, miten hengitys ja aivojen toiminta liittyvät toisiinsa. Käymme läpi, mitä joogafilosofia kertoo hengityksestä ja tietysti opit käytännössä, miten shaktajoogaa voidaan hyödyntää kaikkeen tähän. 

Kurssi kestää 2,5 tuntia, josta 2/3 on keskustelua ja 1/3 käytäntöä. Ei vaadi aiempaa kokemusta. Kurssin toteutuminen vahvistetaan, kun sinne on ilmoittautunut vähintään 10 osallistujaa. Varaudu muistiinpanovälineillä ja joogamatolla. 

Hinta 30 €


Opettajina Miska ja Juliana Käppi. Tervetuloa mukaan! 

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä meille sähköpostia jooga@shakta.fi.

shakta kuvio rgb nelio

Shakta Joogakoulu

Shakta on joogakoulu, joka näkee joogan kokonaisvaltaisena tieteenä ja tuo sen helposti kaikkien saataville.

Jaa postaus

Tapahtumat

Joogaleiri Karjalohjalla Elontuli-kurssikeskus, Merkniementie 94, Karjalohja (Lohja) 10.7–15.7.2022 Tervetuloa viettämään kesäsi rentouttavinta viikkoa! Shaktan kesäinen joogaleiri vie tällä kertaa osallistujat matkalle joogan ja itämerensuomalaisen viisausperinteen

Lue lisää
Tapahtumat

Shaktajoogan hengitys-satsang

VERKKOTAPAHTUMA ZOOMIN VÄLITYKSELLÄ  ”Mieli on aistien kuningas, hengitys on mielen kuningas.”–Hathayogapradipika   Joogaa voidaan pitää monituhatvuotisena perinteenä siitä, kuinka hengitys on merkittävin elämäämme vaikuttava tekijä

Lue lisää

hey
beautiful,

come here often?

drop us a line

or try to find it on our website