Shaktajoogan hengitys-satsang

VERKKOTAPAHTUMA ZOOMIN VÄLITYKSELLÄ 

”Mieli on aistien kuningas, hengitys on mielen kuningas.”
–Hathayogapradipika

 

Joogaa voidaan pitää monituhatvuotisena perinteenä siitä, kuinka hengitys on merkittävin elämäämme vaikuttava tekijä ja kuinka tämän ymmärtäminen voi johtaa terveyteen ja tasapainoon. Kevään 2022 hengitys-satsangissa paljastetaan, mitä shaktajooga tekee hengityksellesi. Satsang tarkoittaa keskustelua tietyn aiheen ympärillä.


Hengitys-satsangissa opit, kuinka shaktajooga ratkaisee nykyihmiselle tutut arkiset ongelmat kuten kuorsauksen, korkean verenpaineen ja alhaisen vireystilan hengityksen kautta. Puhumme siitä, kuinka hengitys ja mieliala kulkevat käsi kädessä – ylipäätään opit, miten hengitys ja aivojen toiminta liittyvät toisiinsa. Käymme läpi, mitä joogafilosofia kertoo hengityksestä ja tietysti opit käytännössä, miten shaktajoogaa voidaan hyödyntää kaikkeen tähän. 

Kurssi kestää 2,5 tuntia, josta 2/3 on keskustelua ja 1/3 käytäntöä. Ei vaadi aiempaa kokemusta. Kurssin toteutuminen vahvistetaan, kun sinne on ilmoittautunut vähintään 10 osallistujaa. Varaudu muistiinpanovälineillä ja joogamatolla. 

Hinta 30 €


Opettajina Miska ja Juliana Käppi. Tervetuloa mukaan! 

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä meille sähköpostia jooga@shakta.fi.

shakta kuvio rgb nelio

Shakta Joogakoulu

Shakta on joogakoulu, joka näkee joogan kokonaisvaltaisena tieteenä ja tuo sen helposti kaikkien saataville.

Jaa postaus

Tapahtumat

Talviauringon tervehdys Rovaniemellä ja Oulussa

Aurinko on joogan keskeisimmän harjoituksen ylistyksen kohde ja joogafilosofian tärkeimpiä käsitteitä. Vuoden lyhyin päivä, talvipäivänseisaus on ollut vuoden tärkeimpiä päiviä kaikissa maailman aurinkokeskeisissä kulttuureissa. Mitä

Lue lisää
Tapahtumat

Shaktan opettajankoulutus

Opettajankoulutukset alkavat syksyn aikana Helsingissä, Turussa ja Oulussa. Shaktan opettajankoulutus ei ole vain opettajankoulutus. Monet edistyneimmistä joogeista eivät opeta joogakouluissa. Joogakurssi ei myöskään tee kenestäkään mestaria.

Lue lisää