Shaktajoogan hengitys-satsang

VERKKOTAPAHTUMA ZOOMIN VÄLITYKSELLÄ 

“Mieli on aistien kuningas, hengitys on mielen kuningas.”
–Hathayogapradipika

 

Joogaa voidaan pitää monituhatvuotisena perinteenä siitä, kuinka hengitys on merkittävin elämäämme vaikuttava tekijä ja kuinka tämän ymmärtäminen voi johtaa terveyteen ja tasapainoon. Kevään 2022 hengitys-satsangissa paljastetaan, mitä shaktajooga tekee hengityksellesi. Satsang tarkoittaa keskustelua tietyn aiheen ympärillä.


Hengitys-satsangissa opit, kuinka shaktajooga ratkaisee nykyihmiselle tutut arkiset ongelmat kuten kuorsauksen, korkean verenpaineen ja alhaisen vireystilan hengityksen kautta. Puhumme siitä, kuinka hengitys ja mieliala kulkevat käsi kädessä – ylipäätään opit, miten hengitys ja aivojen toiminta liittyvät toisiinsa. Käymme läpi, mitä joogafilosofia kertoo hengityksestä ja tietysti opit käytännössä, miten shaktajoogaa voidaan hyödyntää kaikkeen tähän. 

Kurssi kestää 2,5 tuntia, josta 2/3 on keskustelua ja 1/3 käytäntöä. Ei vaadi aiempaa kokemusta. Kurssin toteutuminen vahvistetaan, kun sinne on ilmoittautunut vähintään 10 osallistujaa. Varaudu muistiinpanovälineillä ja joogamatolla. 

Hinta 30 €


Opettajina Miska ja Juliana Käppi. Tervetuloa mukaan! 

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä meille sähköpostia jooga@shakta.fi.

shakta kuvio rgb nelio

Shakta Joogakoulu

Shakta on joogakoulu, joka näkee joogan kokonaisvaltaisena tieteenä ja tuo sen helposti kaikkien saataville.

Jaa postaus

Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.