Shakta-äppi, uusi varausjärjestelmä ja uudet joogakortit

Olemme kevään mittaan valmistelleet isoja uudistuksia, ja nyt vihdoin voimme ne julkistaa: uudet nettisivut, uudet joogakortit ja hinnasto, Shakta-äppi ja uusi asiakasportaali ovat nyt käytössäsi! Uudistusten myötä haluamme tuoda asiointiisi kanssamme helppoutta, selkeyttä ja sujuvuutta, jotta sukelluksesi shaktajoogan mielenkiintoiseen maailmaan olisi mahdollisimman soljuva ja vaivaton!

Shaktan oma sovellus on joogan aarreaitta aina mukanasi! Katso esittely videolta.

Jatkossa siis kaikki hoituu kätevästi yhdessä paikassa, mobiililaitteella Shakta-äpin ja tietokoneella verkkosivumme kautta:

Lataa Shakta-äppi mobiililaitteeseen

Shakta äpissä voit varata joogatunnit salille, ilmoittautua kursseille, hankkia joogakortit, katsoa mielenkiintoisia online-videoita ja joogailla missä ikinä oletkin. Lataa heti ja sukella traditionaalisen joogan maailmaan! 

Kirjaudu nettiselaimellasi verkkosivuilla

Voit jatkossain tottakai tehdä ja hallinnoida varauksia ja ostoksia myös tietokoneellasi nettiselaimen kautta. Shakta-äpin myötä myös varausjärjestelmämme ja koko asiakasportaalimme uudistunut:

Kun ilmoittaudut tunneille ja kursseille tietokoneellasi tai vaikkapa hankit joogakortteja, kirjautumalla nettisivumme kautta pääset tekemään kaikki varaukset ja ostokset

Ota uusi asiakastilisi käyttöön äpin tai verkkosivun kautta alla olevien ohjeiden avulla.

Uusi järjestelmämme verkkosivujen kautta
Klikkaa verkkosivumme yläpalkin valikosta “Kirjaudu”.

Tee ensimmäinen kirjautuminen samalla sähköpostitunnuksella, jolla olet kirjautunut vanhaan varausjärjestelmäämme, niin uusi järjestelmä tunnistaa sähköpostisi, ja ilmoittaa että tämä sähköposti on jo käytössä: Pyydä uusi salasana (”Need a new Password?” -toiminnolla), jolloin saat sähköpostiisi linkin salasanan uusimiseksi, ja näin pääset omalle uudelle Shaktan käyttäjätilillesi uudessa Mindbody-järjestelmässämme. Jos järjestelmä ei tunnista sähköpostiosoitettasi, voit jatkaa luomalla uuden tunnuksen (“Create profile”).

Shakta-äppi

Lataa sovelluskaupastasi (Google Play / App Store) Shakta Joogakoulu -mobiilisovellus. (Sovelluskauppa saattaa kysyä jo tässä vaiheessa maksukorttitietoja, mutta voit ohittaa tämän ja halutessasi lisätä maksukortin myöhemmin.)

Kirjaudu sisään ensisijaisesti käyttämällä samaa sähköpostitunnusta kuin vanhassa ajanvarausjärjestelmässämmekin – näin järjestelmä osaa yhdistää käyttäjätilit. Kirjautuminen saattaa edellyttää salasanan vahvistamista, jolloin valitse “Forgot your password?”, jolloin saat tilattua sähköpostin, jonka kautta pääset vahvistamaan tilisi.

Kun olet päässyt perille, voit alkaa ilmoittautumaan tunneille, kursseille ja workshopeihin!

Joogakorttien ja kurssien maksut

Uuden järjestelmän myötä fyysiset joogakortit poistuvat myynnistä, mutta vanhoja kortteja saa käyttää voimassaoloajan loppuun saakka. Tilalle tulevat uudet, digitaaliset sarja- ja kuukausikortit. – Omia kortteja ja tilauksiasi voit helposti hankkia, seurata ja hallinnoida verkkosivumme kautta sekä Shakta-äpissä.

Voit lisätä käyttäjätietoihisi maksukortin ja hoitaa myös kaikki maksut Shakta-äpin ja verkkosivujemme kautta. Toki edelleen on myös mahdollista hoitaa maksut muilla maksuvälineillä, mutta jatkossa kaikki sarja- ja kuukausikortit ovat digitaalisessa muodossa ja voit seurata maksujesi ja korttiesi tilannetta sekä äpissä että kirjautumalla sisään verkkosivuillamme.

Olemme hinnoitelleet uudet sarja- ja kuukausikortit niin, että sarjakorttien maksut perustuvat kertoihin, eli riippumatta joogatunnin pituudesta hinta on sama yhdelle joogatunnille – kertamaksulla tai sarjakortilla pääset kaiken pituisille tunneille! 

Kuukausikorteilla saat rajattomat joogatunnit, mutta olemme luoneet myös uusia palveluita ja tarjoamme pitkäaikaisille asiakkaillemme rajattomat joogatunnit entistäkin edullisempaan hintaan – lisäksi kuukausikortteihin sisältyy nyt myös uudet Online-videot, eli pystyt yhä paremmin ylläpitämään joogaharjoitustasi myös kotona, matkoilla tai missä vain!

Klikkaile tiesi äppiin ja solju Shaktalle

Tutustu uuteen Shakta-äppiin ja verkkosivuihimme rauhassa ja seuraa sovelluksen antamia ohjeita. Löydät tuntiaikataulut ja linkit myös uudistuneilta verkkosivuiltamme – ja muista että voit aina kääntyä meidän puoleemme, jos kaipaat neuvoja: jooga@shakta.fi tai tule vain paikan päälle, niin neuvomme sinua joogatunnin yhteydessä.

shakta kuvio rgb nelio

Shakta Joogakoulu

Shakta on joogakoulu, joka näkee joogan kokonaisvaltaisena tieteenä ja tuo sen helposti kaikkien saataville.

Jaa postaus

Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.