2 viikon joogat – erikoistarjous sinulle!

39.00

Tervetuloa suoritusvapaalle alueelle!

Kuvaus

Tervehdys!

Toivottavasti nautit Introjaksostasi ja pääsit eritoten rentoutumisen makuun. Voi myös olla, että sinulla oli kiireitä, etkä ehtinytkään käydä niin monella tunnilla kun olit suunnitellut. Ei hätää – oli asia kummin päin tahansa, me haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden joogailla vielä toiset kaksi viikkoa hintaan 39 €. Tarjouksen voit lunastaa ostamalla tämän kyseisen tuotteen. Tarjous on henkilökohtainen ja voit käyttää sen vain kerran. Ostamasi kahden viikon jakso aktivoituu ensimmäisestä käynnistäsi, voit siis ostaa sen nyt ja käyttää myöhemmin mutta kuitenkin yhden vuoden sisällä ostopäivästä.

Huomioi seuraavat asiat:

– Ostos näkyy asiakastililläsi Shakta äpissä 1-2:n arkipäivän sisällä ostoksesta.
– Voi toki tulla jo ennen tätä tunneille, aktivoimme tilauksen sinulle tässä tapauksessa paikan päällä.

Jos jooga Kalasataman joogakoulullamme ei ole nyt ajankohtaista, kenties sinua voisi kiinnostaa Shakta Online -palvelu jonka avulla joogaa siellä missä oletkin ja juuri silloin kun sinulle sopii! Videokirjastossamme on todella kattavasti joogatunteja ja -tietoutta joiden avulla voit rakentaa itsellesi todella monipuolisen joogaharjoituksen.

 

Saatat myös pitää...

Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.