Shaktan uusi jäsenyys

Jos pitäisi nimetä tärkein yksittäinen asia, joka takaa onnistuneen joogaharjoituksen, vastaus olisi helppo: harjoituksen säännöllisyys. Loistavasta ohjaajasta, hyvästä joogasysteeemistä ja erinomaisista välineistä on hyötyä vasta kun huolella rakennettu harjoitus palauttaa säännöllisesti elimistön tasapainon. Näin hyvästä olosta tulee pysyvä olotila.
 
Shaktajoogit ovat selvästi huomanneet tämän, sillä rajattoman pääsyn joogatunneille antava ”Rajaton”-kortti on suosituin tapa käydä joogatunneillamme. Pelkästään kortin olemassaolo kannustaa lähtemään joogatunnille mahdollisimman usein, sillä mitä enemmän korttia käytät sitä paremmin se haukkuu hintansa.
 
Pari kymppiä kalliimpi Shaktan jäsenyys sisältää myös rajattomat joogatunnit, mutta jäsenyyden muu sisältö muuttuu tänä syksynä. Tällä kirjoituksella haluan avata, mitä uudistuneen Shakta-jäsenyyden takaa löytyy.

Jäsenten oma satsang

Shaktan kalenteri täyttyy tällä kaudella satsangeista, eli kokoontumisista. Satsangit muistuttavat toisinaan luentoa, toisinaan juttutuokiota tai ajatusten vaihtoa. Kerran kuussa järjestetään huippusuosittu, maksuton Shaktasatsang, jonne kaikki ovat tervetulleita. Shaktasatsangin lisäksi myös Shaktan jäsenet tulevat saamaan lokakuun alusta lähtien oman kuukausittaisen satsanginsa. Jäsenten satsangin aihetta ei ilmoiteta etukäteen, vaan jäsenet voivat tuoda aiheet mukanaan. Kaikki joogaan liittyvät aiheet ovat tervetulleita, halusitpa sitten puhua asanoiden linjauksista tai traditionaalisten tekstien metafysiikasta. Satsang on myös avoinna muille kuin jäsenille hintaan 20 €.

Spessujooga vain jäsenille

Jäsenille järjestetään myös kerran kuussa erityinen ”spessujooga”. Tavalliset tuntimme takaavat monipuolisen joogaharjoituksen, mutta toisinaan on virkistävää osallistua hiukan enemmän haastetta tarjoavalle joogatunnille. Tällaisia tunteja ovat esimerkiksi kahdentoista syklin aurinkotervehdys, kuuden toiston Eteentaivutus ja kolmen tunnin Tasapainottava joogatunti. Spessujooga vaihtuu kuukausittain ja on tarkoitettu lähtökohtaisesti vain jäsenille. Ylijääviä paikkoja tunnille voivat kysellä myös muut. Spessujoogan hinta ei-jäsenille on niin ikään 20 €.

Materiaalipankista ja lukupiiristä tukea harjoitukseen

Shaktan materiaalipankki on verkossa oleva tietopankki shaktajoogasta, harjoituksesta ja asanoista. Materiaalipankki jatkaa uudistumistaan ja uusia havainnollistavia videoita ja kuvia ilmestyy lisää läpi syksyn. Jäsenet saavat oman tunnuksen materiaalipankkiin.

Tervetuloa jäseneksi!

Toivomme, että jäsenyysetujen uudistuminen antaa monille aiheen syventää joogan tuntemusta myös asanaharjoituksen ulkopuolelle. Jos olet jo ehtinyt ostaa Rajaton-kortin muodossa tai toisessa, voit päivittää korttisi jäsenyyteen hintaan 20 € / kk.
 
Mikäli haluat selvittää, voisiko Shaktan jäsenyys olla sinua varten, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin niin pohditaan asiaa yhdessä!
 
 
Jäsenyys sisältää siis:
 
– Rajattomat joogatunnit
– Jäsenten satsangin
– Jäsenten spessujoogan
– Tunnukset materiaalipankkiin
– Tuotteet, kurssit ja leirit jäsenhintaan
– Mahdollisuuden säilyttää joogamattoa Shaktalla
 
Shakta-jäsenyyden hinta: 149 € / kk
 
Voit lunastaa jäsenyyden joogasalilla tai verkkokaupassamme.

Shakta Joogakoulu Miska Käppi

Miska Käppi

Miska Käppi on helsinkiläinen joogaopettaja. Hän on opiskellut joogaa Intiassa vuodesta 2007 asti, joista pääosan Bhagavan Shri Shanmukhan opastuksessa Shri Kali Ashramissa Etelä-Intiassa.

shakta kuvio rgb nelio

Shakta Joogakoulu

Shakta on joogakoulu, joka näkee joogan kokonaisvaltaisena tieteenä ja tuo sen helposti kaikkien saataville.

Jaa postaus

Tapahtumat

Talviauringon tervehdys Rovaniemellä ja Oulussa

Aurinko on joogan keskeisimmän harjoituksen ylistyksen kohde ja joogafilosofian tärkeimpiä käsitteitä. Vuoden lyhyin päivä, talvipäivänseisaus on ollut vuoden tärkeimpiä päiviä kaikissa maailman aurinkokeskeisissä kulttuureissa. Mitä

Lue lisää
Tapahtumat

Shaktan opettajankoulutus

Opettajankoulutukset alkavat syksyn aikana Helsingissä, Turussa ja Oulussa. Shaktan opettajankoulutus ei ole vain opettajankoulutus. Monet edistyneimmistä joogeista eivät opeta joogakouluissa. Joogakurssi ei myöskään tee kenestäkään mestaria.

Lue lisää