Yhteisö vie shaktajoogan opiskelun uudelle tasolle

Jo neljän vuoden ajan Shaktalla on voinut opiskella kokonaista joogasysteemiä. Lukuisista joogaajista ja opettajakoulutetuistamme on pikkuhiljaa muotoutunut ainutlaatuinen joukko edistyneitä joogan opiskelijoita.
 
Shaktan koulutusten ytimessä on ei-dualistinen maailmankuva, joka avaa omaksujansa silmät muinaisten kulttuurien mytologiaan ja tapaan nähdä maailma. Emme ole koskaan takertuneet vain intialaiseen perinteeseen, vaan enemmänkin käyttäneet intialaista elävää perinnettä ponnahduslautana, joka antaa avaimet muidenkin kulttuurien viisauden ymmärtämiseen. Shaktalaisten joukosta löytyy esimerkiksi suuri joukko suomalaisen perinteen opiskelijoita, ja jooga voikin parhaimmillaan palauttaa elinvoiman myös omiin juuriimme.
 
Sananparsi ”yksin pääsee nopeasti, mutta yhdessä pitkälle” on ruumiillistunut Shaktan aktiiviopiskelijoiden liittoutuessa yhteen tutustuakseen ei-dualistisen tieteen erilaisiin ilmentymiin. Jäsensatsangien keskustelujen seurauksena on syntynyt tarve ryhmille, joissa muun muassa opiskellaan sanskritia, tutkitaan suomalaista runonlauluperinnettä, luetaan opintojen kannalta olennaista kirjallisuutta ja tehdään vaikkapa perinnekäsitöitä yhdessä.
 
Syksystä 2018 alkaen nämä opintojen syventämiseen tarkoitetut “kerhot” tuodaan Shaktan jäsenyyden piiriin. Samalla jäsenyys muuttaa muotoaan. Jäsenyyteen ei enää sisälly tavallisia joogatunteja, vaan jäsenyys on jotain, jonka voit halutessasi hankkia edulliseen hintaan leima- tai Rajaton-kortin lisäksi. Tämä on toivottu muutos myös niille, jotka eivät asu pääkaupunkiseudulla. Nyt voit halutessasi ottaa jäsenpalvelut erikseen, mutta ylläpitää päivittäistä joogaharjoitusta omalla paikkakunnallasi.
 
Jäsenyyteen kuuluu jatkossakin kuukausittainen Jäsensatsang, joka tarjoaa parhaan mahdollisen alustan syventävien aiheiden käsittelyyn. Shakta-tradition Puja on vastaisuudessa vain jäsenille, kuten myös erilaiset kerhot ja workshopit. Nämä ovat jäsenistä itsestään lähtöisin, ja Shakta tarjoaa niiden järjestämiseen tilat ja yhteisön.
 
Shaktajoogien yhteisö vie opiskelusi uudelle tasolle. Ota siis hyödyt talteen ja liity mukaan Shaktan jäsenten joukkoon!

Jäsenedut ja jäsenyyden hinta

– Jäsensatsang
– Joogamaton säilytyspaikka
– Jäsenkirje
– Joogakirjallisuuden lukupiiri
– Jäsensivut ja oma Facebook-ryhmä
– Puja
– Säännöllinen mahdollisuus ayurvediseen kävelyhierontaan
– Kerhotoiminta ja jäsenten omat workshopit
– Vaihtuvia tuote- ja kurssitarjouksia
 
29 € / kk
119 € / 6kk
199 € / vuosi

Shakta Joogakoulu Miska Käppi

Miska Käppi

Miska Käppi on helsinkiläinen joogaopettaja. Hän on opiskellut joogaa Intiassa vuodesta 2007 asti, joista pääosan Bhagavan Shri Shanmukhan opastuksessa Shri Kali Ashramissa Etelä-Intiassa.

shakta kuvio rgb nelio

Shakta Joogakoulu

Shakta on joogakoulu, joka näkee joogan kokonaisvaltaisena tieteenä ja tuo sen helposti kaikkien saataville.

Jaa postaus

Tapahtumat

Talviauringon tervehdys Rovaniemellä ja Oulussa

Aurinko on joogan keskeisimmän harjoituksen ylistyksen kohde ja joogafilosofian tärkeimpiä käsitteitä. Vuoden lyhyin päivä, talvipäivänseisaus on ollut vuoden tärkeimpiä päiviä kaikissa maailman aurinkokeskeisissä kulttuureissa. Mitä

Lue lisää
Tapahtumat

Shaktan opettajankoulutus

Opettajankoulutukset alkavat syksyn aikana Helsingissä, Turussa ja Oulussa. Shaktan opettajankoulutus ei ole vain opettajankoulutus. Monet edistyneimmistä joogeista eivät opeta joogakouluissa. Joogakurssi ei myöskään tee kenestäkään mestaria.

Lue lisää